- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
amin canım inşallah saol:))Âmin canım çok sağol sizin de daim olsun katlanarak artsın bebekle de taçlansın inşallah :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah saol:))Âmin canım çok sağol sizin de daim olsun katlanarak artsın bebekle de taçlansın inşallah :))
Malesef kalmiyoBen Pazar'dan alırım ya göz kararı birşeyler çok riske atmadan :)) alt pek almam ama eşofman bile denk gelmeyebiliyor..
Çocuk olunca gerçekten romantizm kalmıyormuş biz daha şimdiden konuşamıyoruz bile eşimle biz konuşurken başlıyor babasına bağırmaya ki 5 aylık olur kendisi :)) hani belki ilerde birisine emanet eder bi yere gidersek dicem kesin o zaman da onun hakkında konuşuruz sadece![]()
Nasıl yakalandım ya :) vay çakal@mandaliina topige girerken sag kösedeki sehpanin uzerine gr.ları birak öyle gir gözumm
Ötüyo agirlik yapmasin hem![]()
Aynenanlıyorum ben de çocuk ruhluyumdur ama bi yandan da çok derin düşünürüm. ben de korkardım evlilikten bisürü kötü şey aklıma gelirdi. ama hiçbir şeyin garantisi yok ki canımcım.. sana bir şey diyim mi, o insan biyerde seni bekliyor. zamanı geldiğinde karşına çıkacak ve nolduğunu anlayamadan kendini evlenmiş bulacaksın.
Altinin kokusunu tee kac km öteden alirim ben :)Nasıl yakalandım ya :) vay çakal
A101 olmasi lazim kizom.Ay ne parça parça yazdım öyle. Geçen sana BİM'den chesecake fotosu atmıştım ya aldım ondan.. ne kadar güzelmiş... pislik verme böyle tarifleren yakın zamanda kilo olarak yarışa başlayalım yoksa yarım dünya olurum ben
tr_lelli
En son kaçtın ?Altinin kokusunu tee kac km öteden alirim ben :)
A101 olmasi lazim kizom.
Bimdekini begenmedim ben.
Valla sabah tartil yaz bana whatsapdan
Bende tartilcam baslayalim yine.
Çünkü dostluk birlikte şişmanlamaktırKizlar a101 den chescake alin
9.90tl. 10bile degil.
Yalniz biz kilo almayalim
Tadina ben kefilim.
Bulamiyorum bile almaya kalmiyo
10 bile değilKizlar a101 den chescake alin
9.90tl. 10bile degil.
Yalniz biz kilo almayalim
Tadina ben kefilim.
Bulamiyorum bile almaya kalmiyo
En az 2 yıldır konuşuyoruz herhalde ya :) ondan ötürüamanın siz watsaptan mı yazışıyonuztoplanın kızlar gidiyoz
Evde mı yaparsınız alır mısınız bilmem kilo alın10 bile değilevde yapılabilir aslında çok zor değil
Çünküüüüü ben boğazımı tutamıyorum 
Evde mı yaparsınız alır mısınız bilmem kilo alınÇünküüüüü ben boğazımı tutamıyorum
![]()