37 bin pesinat 1.500 odemeli falan olmasin.Bu nedir yahu sanki aidat yerine kira oduyorsun bende bı satılık ilan gördüm 3+1gayet geniş güzel bakımlı 37 bin yazıyor fiyatında dedim herhalde yanlışlık var aidat kısmında 1500 TL yazıyor dedim yuh yani ben o kadar aidat ödeyeceğime kirada otururum daha iyi komedi resmen bence satan kişide aidattan dolayı satiyordur bu fiyata
Hemmen geliyor yuhh
Valla kuzu kim nekadar kaziklarsam kârdıra donmus olay.Hemmen geliyor yuhh
Bide 16li fazla da değil
Altı üstü tuvalet kağıdı ama farka fiyatlara bak.
32lisini 34 liraya almıştık bu hafta bizim marketten Iyi almışız o zaman
Gerçekten var öyle yerler aman kendilerinin olsun öyle evler diyoruya evi alsa omur boyu aidat oducem onu ödeyerek kadar kirada otururum daha iyiResmen asgari ücret kadar aidatı varmış ya.
Kredi çekip kredi ödesem daha iyi valla.
Haberlerde gösteriyordu istanbulda bazı kiralık daireleri aidatlari yüzünden tutan olmuyormuş siz deyince aklıma o haber geldi
Amin Lellim.Valla kuzu kim nekadar kaziklarsam kârdıra donmus olay.
Herkes tuccar.
Allah yardimcimiz olsun
InsAllah atanirsin canim.Amin Lellim.
Valla geçim zormuş. Ev gecindirmeden anladım bunu.
Kendi kendime diyorum ki atanırsam inş .eşya almak için az çok kredi çekicem sonra diyorum geri kalanla geçinebilecek miyim.Şimdiden bunu düşünüyorum .
Aklımda deli sorular:))
Aynen bende öyle düşündüm ama öyle deil bildigin aidat 1500 lu bir rakam site içerisinde yine hatta esimede gösterdi böyle böyle diye adam kira öderim daha iyi diyor aman lukse ihtiyacım yok temiz olsun küçükte olsa benim olsun başka bişi istemem37 bin pesinat 1.500 odemeli falan olmasin.
O nasil bisimis ya.
5 siteyi yikip 2 bina diktiler burada bir sitenin yerine.
aidat 400tl mis.
cogu kisi evini satiyor aidatini odeyemeyiz ki diye.
Valla sömüren sömürene
ya inan bende öyle.Aynen bende öyle düşündüm ama öyle deil bildigin aidat 1500 lu bir rakam site içerisinde yine hatta esimede gösterdi böyle böyle diye adam kira öderim daha iyi diyor aman lukse ihtiyacım yok temiz olsun küçükte olsa benim olsun başka bişi istemem
Ay ne güzel anlatmissiniz bı nevi benim düşüncelerim dün eşime diyorum artık bu eve kuruş harcamak istemiyorum zorda olsa ev için para biriktirmek istiyorum dedim güldü aklınca benimle dalga geçti en azından ne istediğim belliya inan bende öyle.
Biz iddialastik esimle arabada residance ya adi var ben 700binden asagi ev yoktur dedim(ada manzarali bir de) o da yok be 2+1ler en fazla 500 1+1 ler 300 falandir dedi.
dogru cikti.
Inan bende hic manzara olsun, buyuk olsun yok havuzu olsun vs vs hic gozumde yok.
kullanisli 3 odasi olsun yalitimli temiz yeni tesisati falan olan yani yeni bir daire olsun baska bisi istemiyorum.
Imkanim var buna ama sartlar elverisli degil malesef..
Sabrediyorum...
Ben sikayet edersem sukursuzluge girer bu.
Sadece istegim bu yönde.
Olacaginida biliyorum ama zamani var biraz daha sabretmem gerek.
ozamana kadarda kendime diyorum ki.
esyalarini eskit
Kullan sakinma
Yenisini alacaksin zaten yeni evine.
Brikim yap.
Gez doy anı yaşa.
Ogluna vakit ayir.
Esinle mutlu ol.
Yeni evin olur ama bu zamanlari yaslari geri kimse vermez.
Bol tevekkul et sukur et dua et...
Uzaklar yakinlasir Rabbim ol der olur.
yeterki inanarak dua et diye kendimi telkin ediyorum.
Öyle görünüyor olabilir canım.Beni tek oğlum mutlu ediyor sanki.
Ne bileyim evliliğinde ne muhabbet var ne huzur.
Evimde herkes ayrı köşelerde konuşmaya calissan tv illeti telefon illeti.
Huzursuz hisseden bir tek benim. O halinden memnun
25 krslar için kumbara yaptım aksm:)7,5 tl 25 krs topladım evden.Kociye de dedm.Diğer kumbaraya dokunmuyosn.1 tl atıyor 5 tl araba yıkama parası alyor.İcinden1 tl kabul ediyor benzinlikteki makinalar bozuk olmuyor dedi.Valla benim sorunum değil alma benim 1 tllerimi dedim.Haftada 3 gün araba yıkatılır mı yaa Yengec burcu titizliği evlerden ırakkkk
Öyle görünüyor olabilir canım.
Eline bir kağıt kalem al ve
Eşinin iyi huylarını
Ve köyü huylarını tek tek yaz.
Ona kızdığın zaman bu listeye bakabilirsin.
Kendinle de ilgilen kendini mutlu et..
Benzer durumu babaannem de yapıyordu hâlâ da yapıyor.Büyük konusmıyım benim kvde de küçük kızına aşırı düşkün.Ama bi hasta olsun biraz yardım lazım olsn küçük kız ortada yok.Kac kere yasadık.Ben de diyorm kime yardım ediyorsa(maddi manevi)o baksın.Tmm bakarım ben ama o da düsüneymis,ben elden ayaktan düşerim birine 3 yapıosam birine de en azından 1 yapayyım diye.
Milletin enayisi ben değilim diyorm vala.Baksınlar analarına.Sefasını onlar sürüyo.Evinin temizliğine kadr yapıyo.
Babaannem de bir kızına yefiriyordu maaşını yıllardır.Aman herkes bir tuhaf olmus valla.
Benim annemde kaldi 4 ay anneannem altindan aliniyordu ozaman.
Kirayi ve maasi kucuk teyzm aliyordu orada.
Ariyordu sen maasi kirayi al ne lazimsa al diyordu bide bizim yanimizda.
kimin yaninda kaliyorsan orada harcarsin dimi o parayi boyledir yani.
ilaci var ihtiyaclari var.
Bak olmasa parasi ben anlarim yok biseyi derim.
Ama var sen burada kaliyorsun orada kizin alsin yesin oh ne ala memleket.
Sonra babam zaten huysuz annem teyzemi aradi siz bakin dedi biraz babam soylendi cunku.
Gitmek istemedi.
Cunku kizlari hem parasini yiyor hem azarliyor bunu.
kucuk teyzem diyomus ki anneme hastane, cikinca bende kalir simdi burdan cikinca ama ben buna uyku ilaci antidepresan veririm diyormus.
cenesi yuzunden uyusun diyormus.
Hak ediyor az yedirsin parasini.
Bende vicdanen uzuluyorum.Babaannem de bir kızına yefiriyordu maaşını yıllardır.
Eniştem istemiyor baaannemi evine gezmeye bile kabul etmiyor düşün yâni.
Halam iki çocuk evlendirdi ki babaannemin en kıymetli torunlarıydı.
Düğün öncesi bile evine kabul etmedi enişte, düğüne gitti yabancı gibi.
Üzülüyorum bazen kızıyorum da...
Ya yazsiysanda ben kacirdim.Ay ne güzel anlatmissiniz bı nevi benim düşüncelerim dün eşime diyorum artık bu eve kuruş harcamak istemiyorum zorda olsa ev için para biriktirmek istiyorum dedim güldü aklınca benimle dalga geçti en azından ne istediğim belli
Bende hep çok şükür diyorum en azından kirada değilim diyorum iyi kötü başımı sokacak bir yer var diyorum evet var benim deil bende hep dua ediyorum bana önce sağlık huzur sonrada bu hayalim için dua ediyorum
Allah'ım büyük rabbim bizlere de gonlumuzden geçenleri nasip etsin inşallah
Dun aksam B Bugunneselibirgun e sabir derken bugun cok ilginc cok tuhaf ilk gunden beri ilk defa yasadigim bsyin icine dustum
Nasil asarim bilmiyorum
Sabir ve dua..
Ya Allah ya Muhammed ya sabır ya selametDun aksam B Bugunneselibirgun e sabir derken bugun cok ilginc cok tuhaf ilk gunden beri ilk defa yasadigim bsyin icine dustum
Nasil asarim bilmiyorum
Sabir ve dua..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?