Beni tek oğlum mutlu ediyor sanki.
Ne bileyim evliliğinde ne muhabbet var ne huzur.
Evimde herkes ayrı köşelerde konuşmaya calissan tv illeti telefon illeti.
Huzursuz hisseden bir tek benim. O halinden memnun
Inşallah inşallahEvinde ne kdr huzurluymuski
Bilmiyorki ne kdr farkinda?
Sen ogluna saril,iyki o var
Zaman diyorum zamanla cok sey var duzelecek yasanacak
gecmıs olsn tatlım Rabbım hayırlısıyla kavustursun minnoslarımızaAy kızlar cok fenaydım bugun.Benim yumurtlama dönemim.Bazı aylar yumurtam cok büyür.Dr kontrolünde oldugm zamanlar igneyle catlatırdı.21-22 mm oluyo.Agrı yapıo asırı.
Bu ay o aylardan.Sol kasıkta patlamaya hazır bi bomba var resmenhavuc ,incir yiyorm catlasın diye.adacayı iciyorm ama dr yolları gözükebilir
Aaa elektrik süper gelmişBu gün doğalgaz fatura geldi 29tl ,elektrik faturam 23,40tl geldi 40ta su gelir 90aidat,70 internet gelir 20lira eşimin tel faturası var 275gibi bı rakam oluyor doğalgaz faturası bu ay artmaya başlar artık haliyle elektrikte artar kışın bizim faturalar 600 tl yıl bulacak galiba
Ah ah ben söylemiştim konuda.Dun aksam itibariyle domateslere ayaz vurmustur carsamba gunu belki bulurum belki bulamam ama evde 10 gunluk vardi sonrada soslara baslariz ay keske 1.75 ten alsaydik yaa bu sene 2.5 3 ten aldim hep ben yazin 1 - 1.25 vardi ama bilemedik boyle olacagini ki
Aynen saskinim zaten bir anormallik var ama bakicam artikAaa elektrik süper gelmiş
İlk evlendiğimizde,kurban arifesiydi hic unutmam tartıştık kalktım anneme gittim.Ertesi gün bayram.Kesin amcalarına yardıma gitcem demiştir.Kasaplar.Ben de ilk bayram yalnız mı olcam diye kavga çıkarmışımdır.:)Arife bitti,bayramın ilk günü bitti.Annemler tedirgin noluyo diye.Annem beni hadi kızım evine,bunun için ev terkedilmez dedi mİInatlasma mı diyosun yani.
Sağlam bir planım yok ama ben alttan aldıkça taviz veriyormuş gibi hissediyorum. Bu sefer daha kötü oluyor.
Ayrılmak değil niyetim sudanlık uzaklasmak akşam almazsa yarın dönerim zaten eve
O elektrik bize gelse adamdan ödül isterimBu gün doğalgaz fatura geldi 29tl ,elektrik faturam 23,40tl geldi 40ta su gelir 90aidat,70 internet gelir 20lira eşimin tel faturası var 275gibi bı rakam oluyor doğalgaz faturası bu ay artmaya başlar artık haliyle elektrikte artar kışın bizim faturalar 600 tl yıl bulacak galiba
Benim anneannemde oyle.Kızlar eski insanlar ne kadar tutumlu yokluk biliyorlar...
Bananemlerdeydim onun çorabını gitmiştim sonradan farkettim her yeri dikilmiş yamalanmis. Bir yandan üzüldüm.
Bir yandan da iki maaşı var.
Nasıl bu halde yaşıyor diye şaşırdım
Çok zor ya.
Ah ah ben söylemiştim konuda.
Ciftci arkadaslarim var. Onlar boyle soyledi demistim.
Ama kimse oralı olmamıştı.
Ben Adan Zye yapmıştım o 2 hafta içinde kışlık hazırlığımi ıyiki yapmışım
Burda 4 haftadır domatesin kilosu 8 TL den aşağı inmedi
Yyok diye diye yok oluyorlar daha cok benim anneannemde öyle.Hep yokBenim anneannemde oyle.
maas+kira aliyor.
bankada 100bin tl parasi var.
ayrica dolari vs var.
Yamalar giyer, esya almaz, attirmaz hic biseyini, eve yicek bile alirken hesap yapiyor ben bukadarini sevmiyorum.
Yani kendi ölecek geride kalanlar yicek.
Kendi kaliteli yiyip harcamiyor kimin icin sanki.
cocuklarida cok hak eden insanlar degiller acikcasi.
Anneme zaten bisey vermiyor diger kizlarina yedirdi epey.
Ay boyle varken yok diyenleri sevmiyorum ben.
Sorsanda yok diyor.
Ya bı yanlışlık var kesin 100den aşağı beklemiyordum çünkü bu ay çok elektrikle ugrastimO elektrik bize gelse adamdan ödül isterim
Gezip gördüğün yanına kar kalmış o halde boşverBurda bir ara 5 oldu su an 3.5 4 5 hepsi tarla ama ayazla bitti artik bahce bozarlar seneye kismet son kalanlari koklaya koklaya yicem
O ucuz oldugu zaman bol ve kirmizi gelmemisti gozume ztn ben herkesin yaptigi zaman geziyodum yine son anda yakaladik
Bizimkide buyuk kizina arsa verdi para verdi guzel bir semtte bina sahibi etti.Yyok diye diye yok oluyorlar daha cok benim anneannemde öyle.Hep yok3 katlı evi var,annemden mal kacırcam diye evi kaptırıyordu nerdeyse,bi akrabasına yapmış sonra üzerinden geri satın alana kadar göbeği çatladı.Sonra gitti oğlunun üzerine yaptı evi.(Annem ilk evliliğinden buarada)Dayımlar desen 10 yıldır görmedim,gram huzurları yok.Biri bosandu tekrar evlendi falan.Öz evladından mal kaçırdı.2 maas alıyor,3 katlı ev var ama sorsan yok.
AleykümselamSelamünaleyküm ..Bir süredir okuyorum yazılanları..Selâm vereyim istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?