Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beni tek oğlum mutlu ediyor sanki.

Ne bileyim evliliğinde ne muhabbet var ne huzur.
Evimde herkes ayrı köşelerde konuşmaya calissan tv illeti telefon illeti.
Huzursuz hisseden bir tek benim. O halinden memnun

Evinde ne kdr huzurluymuski
Bilmiyorki ne kdr farkinda?
Sen ogluna saril,iyki o var
Zaman diyorum zamanla cok sey var duzelecek yasanacak

Bu gün doğalgaz fatura geldi 29tl ,elektrik faturam 23,40tl geldi 40ta su gelir 90aidat,70 internet gelir 20lira eşimin tel faturası var 275gibi bı rakam oluyor doğalgaz faturası bu ay artmaya başlar artık haliyle elektrikte artar kışın bizim faturalar 600 tl yıl bulacak galiba

gecmıs olsn tatlım Rabbım hayırlısıyla kavustursun minnoslarımıza

Aaa elektrik süper gelmiş

Ah ah ben söylemiştim konuda.
Ciftci arkadaslarim var. Onlar boyle soyledi demistim.
Ama kimse oralı olmamıştı.

Ben Adan Zye yapmıştım o 2 hafta içinde kışlık hazırlığımi ıyiki yapmışım
Burda 4 haftadır domatesin kilosu 8 TL den aşağı inmedi

İlk evlendiğimizde,kurban arifesiydi hic unutmam tartıştık kalktım anneme gittim.Ertesi gün bayram.Kesin amcalarına yardıma gitcem demiştir.Kasaplar.Ben de ilk bayram yalnız mı olcam diye kavga çıkarmışımdır.:)Arife bitti,bayramın ilk günü bitti.Annemler tedirgin noluyo diye.Annem beni hadi kızım evine,bunun için ev terkedilmez dedi mİ Kardesim esi köyden iniyorz.Ama ben aglıyorm arabada sessiz sessiz.Annem beni niye gönderdi diye.Annem ara kociyi ben kızımı sokakta bulmadım diye bi kayna Benimki apartman kapısında elinde cicek bekliyor:)Bidaha o oldu.Ben tartısınca o da değistiriim ama annemin evide olsa gitmem.Allah korusun cok bisey yasarsam giderim otele derim:)

O elektrik bize gelse adamdan ödül isterim

Benim anneannemde oyle.
maas+kira aliyor.
bankada 100bin tl parasi var.
ayrica dolari vs var.
Yamalar giyer, esya almaz, attirmaz hic biseyini, eve yicek bile alirken hesap yapiyor ben bukadarini sevmiyorum.
Yani kendi ölecek geride kalanlar yicek.
Kendi kaliteli yiyip harcamiyor kimin icin sanki.
cocuklarida cok hak eden insanlar degiller acikcasi.
Anneme zaten bisey vermiyor diger kizlarina yedirdi epey.
Ay boyle varken yok diyenleri sevmiyorum ben.
Sorsanda yok diyor.

Selam.
Kucuk erbas derse gitti.
Bizde esimle kahvalti yaptik.
Odalari topladim 1 mak. camasir attim 2.mak. sirasini bekliyor.
esimle bende cikicam oglumu almaya giderken meyve domates salca gibi eksiklerim var.
Bakalim nekadar tutacak.

Burda bir ara 5 oldu su an 3.5 4 5 hepsi tarla ama ayazla bitti artik bahce bozarlar seneye kismet son kalanlari koklaya koklaya yicem
O ucuz oldugu zaman bol ve kirmizi gelmemisti gozume ztn ben herkesin yaptigi zaman geziyodum yine son anda yakaladik

Yyok diye diye yok oluyorlar daha cok benim anneannemde öyle.Hep yok3 katlı evi var,annemden mal kacırcam diye evi kaptırıyordu nerdeyse,bi akrabasına yapmış sonra üzerinden geri satın alana kadar göbeği çatladı.Sonra gitti oğlunun üzerine yaptı evi.(Annem ilk evliliğinden buarada)Dayımlar desen 10 yıldır görmedim,gram huzurları yok.Biri bosandu tekrar evlendi falan.Öz evladından mal kaçırdı.2 maas alıyor,3 katlı ev var ama sorsan yok.

Gezip gördüğün yanına kar kalmış o halde boşver

25 krslar için kumbara yaptım aksm:)7,5 tl 25 krs topladım evden.Kociye de dedm.Diğer kumbaraya dokunmuyosn.1 tl atıyor 5 tl araba yıkama parası alyor.İcinden1 tl kabul ediyor benzinlikteki makinalar bozuk olmuyor dedi.Valla benim sorunum değil alma benim 1 tllerimi dedim.Haftada 3 gün araba yıkatılır mı yaaYengec burcu titizliği evlerden ırakkkk

Bizimkide buyuk kizina arsa verdi para verdi guzel bir semtte bina sahibi etti.
kucuk kizina yardim ediyor parasina ortak yapti ortak hesap yani onun cocuklarina hesap acti ayri para biriktiriyor.
Ben borc istedim bana vermedi elaleme verdi.
Anneme 1 krs vermez.
Annem suan hastanede onun yaninda kaliyor.
Gercekden hak etmiyor kim yiyosa parasini o baksin.
Ama annem vicdanli sabirli biri.
Onun gibi degil.
Ben gitmicem sanirim zaten biseyi yokmus endoskopi yapilcakmis onun icin hafta sonuda yatacakmis
Kan vermisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…