Küçük Düşün Büyük Olsun!

hiç sorma
bir bakmışsın alışv eriş yaparken buluyorusn kendini

canım neden tüp bebek
yani tüp bebek beklerken normal olan çok kişi duydum
hatta geçen hfta bir ablamızın kızı tüpleri tıkalı demiş olmaz demiş doktor
şimdi 2 aylık hamile
doktor bile bebk geleceği zamnı kendi seçiyor demiş
bakarsın kendisi çıkar gelir

Çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar

Biz güne borçla açtık gözümüzü
Babamın babasının vergi borcu varmış o geldi(vefat etmişti 2 yıl önce )

Elimizden öper Allahtan miktar az yine.
Sinirlendiğim de bize zerre hayrı olmayan bahçelerin vergi borcunu ödüyoruz.Ama babam yüzünden.

Herkese miras haberi gelir bize borcu gelir

hiç sorma
bir bakmışsın alışv eriş yaparken buluyorusn kendini
Duvar kağıdı alıncktı zaten de koci alır karışmam diyordum:)Kızıca dedim 50 tl için senin nazını cekemicm aldm.:)
Ama listem kabarıkkk
acil ihtiyaçları alırım sadece bu ay..
Aralık da Allah kerim:)

AY o miras gelenlerden olamadık bi zaten

Sıkma canini canim
Evet keske boyle yapmayip moral verse.
Bu erkekler dumdüzler yaw.

Ben de gecen ben hastanede sanci cekerken sen evde uyuyordun diye az satastim ama yemedi.
Sen yolladin ya!
sen git dedin ya!
Biz arariz dediniz ya dedi.

Arada insan tartismak mi isitiyor nedir nasil bir psikopatsak artik.
uyguna gelmis 1 duvar icin aldin dimi.

Canları sıkılıyor herhlde arada..
Bir duvar yapcm evet .5.2 m2 kaplıyormuş 1 rulo.Bakalım ne gelcek:)

.
GÜNLÜK ZİKİRLER-9⃣-

_Hz. Ali’den rivayet olunduğuna göre Peygamber Efendimiz (asm), şöyle buyurmuştur:_

_‘Her kim ömrünün uzun (bereketli ve mutlu) olmasından hoşlanırsa, düşmanlarına karşı yardım olunmayı severse, rızkında bolluk olmasını dilerse, kötü ölümden korunmayı isterse; akşama erdiğinde ve sabaha kavuştuğunda (şu tesbih, tehlil ve tekbiri) üç kere söylesin:_

*سُبْحَانَ اللّٰهِ مِلْءَ الْمِيزَانِ مُنْتَهَــى الْعِلْمِ وَ مَبْلَغَ الرِّضَا وَزِنَةَ الْعَرْشِ*

*لاَ إِلٰــهَ إِلاَّ اللّٰهُ مِلْءَ الْمِيزَانِ وَ مُنْتَهَــى الْعِلْمِ وَ مَبْلَغَ الرِّضَا وَزِنَةَ الْعَرْشِ*

*وَاللّٰهُ أَكْبَرُ مِلْءَ الْمِيزَانِ وَ مُنْتَهَــى الْعِلْمِ وَ مَبْلَغَ الرِّضَا وَزِنَةَ الْعَرْشِ*

_‘Sübhânellâhi mil’el-mîzân ve müntehe’l-ilmi ve mebleğa’r-rızâ ve zinete’l-Arş._

_Ve Lâ ilâhe illellâhu mil’el-mîzân ve müntehe’l-ilmi ve mebleğa’r-rızâ ve zinete’l-Arş._

_Ve Allâhu ekberu mil’el-mîzân ve müntehe’l-ilmi ve mebleğa’r-rızâ ve zinete’l-Arş.”_

*Duanın manası:*

_“Allah Teala’yı; Mizân’ın dolusunca, ilminin hudutsuzluğunca, rızâsına erinceye dek ve Arş-ı A’lâ’nın ağırlığınca tesbih (noksan sıfatlardan münezzeh, kemâl sıfatlarla mevsuf olduğunu kabul) ederim._

_Yine Allâh’ı, Mizân’ın dolusunca, ilminin sonsuzluğunca, rızâsına ulaşıncaya kadar ve Arş-ı A’lâ’nın ağırlığınca tevhîd (ile O’ndan başka ilah olmadığına şehadet) ederim._

_Ve yine Allâh’ı Mizân’ın dolusunca, ilminin sınırsızlığınca, rızâsına kavuşuncaya değin ve Arş-ı A’lâ’nın ağırlığınca tekbir ederim (en büyük O’dur, azamet sahibidir, yüceler yücesidir).”_

(bk. Kenzü’l-Ummâl, Hadis no: 4955)

▪▪▪▪▪▪

_Rasûlullah ﷺ şöyle buyurdu:_

*“Allah Teâlâ istiğfara devam eden kimsenin her sıkıntısı için bir çıkış yolu ve her kederi için bir ferahlık sağlar. Onu hiç beklemediği bir yerden rızıklandırır.”*

▪▪▪▪▪▪

✒ _(Ebû Dâvud, Salât 361) Hadis-i Şerif_

Çok beceriklisin maşallah...

A101-şok-bim üçlüsüne gidince para harcıyorum çok ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…