Evet ya D dimple81 de soyledi.Canım bir saat varmış o saatte uyumak iyi değilmiş ama hatırlayamadım.İnsan uyanıp kalkınca sabah mı akşam mı ertesi güne geçti mi şaşırıyor galiba o saate denk geldin sen :)
Ben de soğuktan korkuyorum, kışı sevmem çok,özellikle çocuklar hasta olacak diye tedirgin olurumAnkaraya buyrun canım ayazı bir var sabah güzel oluyor.iki sezeryandan sonra sıcağa gelemiyorum buralar iyi :)
Geçmiş olsun.Sabah sabah görünmez kaza..Tam oğlum servise binecek,acelesinden ayağı kaymış,düşmüş,balkondan bi baktım,bağıra bağıra ağlıyor, düştüm diye,hemen aşağı indim,yukarı çıkardım,burnu çok kanadı,dişlerim falan acıyor dedi..Biraz önce babası götürdü artık okula..
SağolasınGeçmiş olsun.
maşallah kuzuyayapip verenler sagolsun kuzu.
Bende de gelip yiyorlar.
Annem benden tirtiklar.
Ya inan cok iyi oluyor hep elimin altinda ama soyle 1-2hafta dursaydi bari oglum bayilir yer.
Dötunee bezi paytak yururdu hep gozumun onunde o anlar o hatirlamiyor tabi.
sanirim 1.5-2 yaslari.
mutfagim ve oda arasi uzun 6mt kadar bir koridorum vardi.
Ordan bezli totosunu sallaya salla gelirdi
eline tabak verirdim icine borek kek pogaca ne varsa koyardim o an.
(ozamanlardan beri hep yaparim eksik olmaz)
Alir giderdi iceri yine paytak paytak.
Bitince gelir aranirdi.
şapsik ya bazen cok özluyorum o hallerini.
gel mama vercem diye cagirirdim bisikletiyle gelirdi bazen (kucuk arabasi vardi ayagiyla itiyordu) oturdugu yer bagaj di oraya koyar giderdi.
bir defa o bagaja kumandayi koymus.
konusamiyorda.
anlatamiyor nerede gistermiyorda yerini
tam 2 gun aramistik kumandayi.
sonra kendi getirdi :)
Off cok geçmiş olsun cnmSabah sabah görünmez kaza..Tam oğlum servise binecek,acelesinden ayağı kaymış,düşmüş,balkondan bi baktım,bağıra bağıra ağlıyor, düştüm diye,hemen aşağı indim,yukarı çıkardım,burnu çok kanadı,dişlerim falan acıyor dedi..Biraz önce babası götürdü artık okula..
Sabah sabah görünmez kaza..Tam oğlum servise binecek,acelesinden ayağı kaymış,düşmüş,balkondan bi baktım,bağıra bağıra ağlıyor, düştüm diye,hemen aşağı indim,yukarı çıkardım,burnu çok kanadı,dişlerim falan acıyor dedi..Biraz önce babası götürdü artık okula..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?