- 21 Ağustos 2015
- 32.173
- 97.678
- 798
- 38
A101 e bende sık gidiyorm.Harcanıyr meret.Sok da bim de pek bisey bulamıyorm.Aktüel ürün gelirse gidiyorm.A101-şok-bim üçlüsüne gidince para harcıyorum çok ben de..
Geçmiş olsunSabah sabah görünmez kaza..Tam oğlum servise binecek,acelesinden ayağı kaymış,düşmüş,balkondan bi baktım,bağıra bağıra ağlıyor, düştüm diye,hemen aşağı indim,yukarı çıkardım,burnu çok kanadı,dişlerim falan acıyor dedi..Biraz önce babası götürdü artık okula..
Sagol canim Allah razi olsunÇok beceriklisin maşallah...
Amin.▪▪▪▪▪▪
_Rasûlullah ﷺ şöyle buyurdu:_
*“Allah Teâlâ istiğfara devam eden kimsenin her sıkıntısı için bir çıkış yolu ve her kederi için bir ferahlık sağlar. Onu hiç beklemediği bir yerden rızıklandırır.”*
▪▪▪▪▪▪
✒ _(Ebû Dâvud, Salât 361) Hadis-i Şerif_
senin bebeğin küçük olduğu için mecburen açarsın mesela ben yatma vakti gelince banyodaki havlupanı kapatıyorum kapısının önündede kapı altı rüzgar önleyici var en azından boşuna yakmamış oluyorum salonuda kapatıyorum herkes odasına geçiyor diye oturma odasını kapatmıyorum çünkü çocuklar uyanında direk oraya giriyorlar soğuk olmasın diye böyle ufak tasarruflar yapıyorum mutfagın ayarını kısıyorum hep yemek çay vb oldugu için daha sıcakMerhaba arkadaşlar bizim de doğalgaz faturamız geldi sezonu 217 lira ile açtık hadi hayırlısı
bebeğim emeklemeye başladığı için her odayı acıyorum. bazı petekleri kapatınca fark gercekten oluyor mı yoksa hepsini ortalama bi sıcaklıkta tutmak mo daha mantıklı hep tartısılıyor sizler nasıl yapıyorsunuz acaba
A101 e bende sık gidiyorm.Harcanıyr meret.Sok da bim de pek bisey bulamıyorm.Aktüel ürün gelirse gidiyorm.
Sokun bu poşet,yağlı kağıt,eldiven falan ürünlerinde fiyatları güzel.
A101 de ithal ürünler gelince cok harcıyorm
ellerine sağlık afiyet olsunBugun kat kat acma denedim.
valla tuttu bu tarif.
len dedim firini asmissin kek de yap.
onu yap bunuda yap derken hala mutfakdayim.
Namaz kilim mola.
Aksama herkes 3 kilo alacak evde orasi kesin.
Hep hamur isinden gittim.
Esim gobek yaptim diyo te tosunum ye dedim
Tosun diyince sahi napti o tosun ya paralari.
yiyomu hala kari kizla.
bitmedimi acaba paralar
Dün yufka aldım 5li güzeldi.Cok büyük değildi gözleme yaptım sabah 4,75 flaandı.A101 den sadece ince çorap , yaprak ped dışında birşey bulamıyorum
Bizim yufkacinin yufkasi epey buyuk.Dün yufka aldım 5li güzeldi.Cok büyük değildi gözleme yaptım sabah 4,75 flaandı.
Bazısı ufak oluyor.Benim evin ordaki büyük güzel.Kimisine az sayıda veriyrlar hemen tükeniyor gelen .
Ankarada doğalgazın metreküp fiyatı temmuzda 1.22 ken şimdi 1.60 olmuş
Pazar yufkası öyle oluor bende pazardan aldım 11,5 du kilosu 3 tanesine 5,5 tl verdim gecen hafta.Bizim yufkacinin yufkasi epey buyuk.
Ama 5 tanesi 9.50tl.
pahali yaw.
Bizim pazarda 5 tanesi 2.5 tl idi.Pazar yufkası öyle oluor bende pazardan aldım 11,5 du kilosu 3 tanesine 5,5 tl verdim gecen hafta.
incecikti.
Gözleme için A101 den alırım artık :)
Sobanin ayri pisligi var zahmeti var (odun komur tasi)Ankarada doğalgazın metreküp fiyatı temmuzda 1.22 ken şimdi 1.60 olmuş
Ne çektik beg bu doğalgaz faturasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?