Küçük Düşün Büyük Olsun!

A101-şok-bim üçlüsüne gidince para harcıyorum çok ben de..
A101 e bende sık gidiyorm.Harcanıyr meret.Sok da bim de pek bisey bulamıyorm.Aktüel ürün gelirse gidiyorm.
Sokun bu poşet,yağlı kağıt,eldiven falan ürünlerinde fiyatları güzel.
A101 de ithal ürünler gelince cok harcıyorm

Geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar bizim de doğalgaz faturamız geldi sezonu 217 lira ile açtık hadi hayırlısı

bebeğim emeklemeye başladığı için her odayı acıyorum. bazı petekleri kapatınca fark gercekten oluyor mı yoksa hepsini ortalama bi sıcaklıkta tutmak mo daha mantıklı hep tartısılıyor sizler nasıl yapıyorsunuz acaba

Amin.
Tevekkül edip teslimiyetle Allah a sığinmak gerek.

Bugun kat kat acma denedim.
valla tuttu bu tarif.
len dedim firini asmissin kek de yap.
onu yap bunuda yap derken hala mutfakdayim.
Namaz kilim mola.

Aksama herkes 3 kilo alacak evde orasi kesin.
Hep hamur isinden gittim.
Esim gobek yaptim diyo ye tosunum ye dedim.

Tosun diyince sahi napti o tosun ya paralari.
yiyomu hala kari kizla.
bitmedimi acaba paralar

Son düzenleme:
senin bebeğin küçük olduğu için mecburen açarsın mesela ben yatma vakti gelince banyodaki havlupanı kapatıyorum kapısının önündede kapı altı rüzgar önleyici var en azından boşuna yakmamış oluyorum salonuda kapatıyorum herkes odasına geçiyor diye oturma odasını kapatmıyorum çünkü çocuklar uyanında direk oraya giriyorlar soğuk olmasın diye böyle ufak tasarruflar yapıyorum mutfagın ayarını kısıyorum hep yemek çay vb oldugu için daha sıcak

A101 den sadece ince çorap , yaprak ped dışında birşey bulamıyorum

ellerine sağlık afiyet olsun
biter mi o paralar birsürü insanı dolandırmış haram lokma tatlı olur derler yediklerinin hesabını unuttu tosun

A101 den sadece ince çorap , yaprak ped dışında birşey bulamıyorum
Dün yufka aldım 5li güzeldi.Cok büyük değildi gözleme yaptım sabah 4,75 flaandı.
Bazısı ufak oluyor.Benim evin ordaki büyük güzel.Kimisine az sayıda veriyrlar hemen tükeniyor gelen .

Dün yufka aldım 5li güzeldi.Cok büyük değildi gözleme yaptım sabah 4,75 flaandı.
Bazısı ufak oluyor.Benim evin ordaki büyük güzel.Kimisine az sayıda veriyrlar hemen tükeniyor gelen .
Bizim yufkacinin yufkasi epey buyuk.
Ama 5 tanesi 9.50tl.
pahali yaw.

Pazar yufkası öyle oluor bende pazardan aldım 11,5 du kilosu 3 tanesine 5,5 tl verdim gecen hafta.
incecikti.
Gözleme için A101 den alırım artık :)
Bizim pazarda 5 tanesi 2.5 tl idi.
ama kucuktu.
Birde daha kalindi.
Bir defa aldim ama begenmedim.

Ankarada doğalgazın metreküp fiyatı temmuzda 1.22 ken şimdi 1.60 olmuş
Ne çektik beg bu doğalgaz faturasindan
Sobanin ayri pisligi var zahmeti var (odun komur tasi)
dogalgazin parasi
Napcaz valla biz ya.

kisin antalyaya adanaya yerleselim.
Yazin karadenize.

Kızlar bu arada bizim buralara dogalgaz yeni geldi biz de sistemi falan yeni çektik. Dogum zamani kv gorumcelerye bendeydi o zamana denk geldi doğalgaz sistemi cekildi. Sagolsunlar evi temizlediler zaten ben o halde birsey yapamazdim. Dogalgaz sistemi, kombisi aboneliği falan derken 8500 tl gitti. Ama kömür işinden kurtulduk :) ne büyük nimetmis. Sıcak suyu, ocagi, ısınması. Pazar aksam aktif kullanmaya basladik bakalim fatura ne gelecek. Benim çocuk odası ve salon boş ama eşim ev şöyle kompile isinsim diye heryeri yaktı. Bu aksam gelsin de iki odayi da kapattirayim. İlk faturayi da merakla bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…