Oo sen bayağı iyi yerlerde yemişsin.
Eker meydanda kayhan köftecisi var onu da tavsiye ederim.
Az tuzlu fiyatlar ama mezerleri falan cok iyi..
Zennup a (ömür akkorun)kocamdan gizli giderdim.Cok iyi lezzetler ama fiyatlar cok uçuk Bursaya göre..
Gel gel:)gitmezmiyim kayhana :):) merkezde
birde yıldız tepesi cafe vardı trilye ye giderken .
birde refik off neydi yaaa
ay aklıma düşürme
zaten içimden bursa ya mı gitsek diye düşünüyorum bir kaç gün iznim var.
geçen kış cumalı kızık da kahvaltı yapmıştım orasıda güzeldi
gölyazınında kahvaltısı güzel..
herkes malz. caliyor ya.Sifa olsn
Zevkine ic inşallah bundan sonra..
Yarım doyurmaz ekmeğin içini alıyorlar ya ondan:)
Oglum çok sever ona yaparım geldiginde otobüsten indiginde ilk işi şırdancıya gitmek olurBenim de annemin taraf Adana.
O mumbar gerçekten lezzetli bisy mi ya:)Hep merak ederim.Bakamıyorm bile ama yiyenler efsane diyo:)
Gel gel:)
göl yazında faikbey konağına cok sık gideriz.kahvaltısı cok güzl evet.
Cumalı kızıgı hic sevmiyorm ben.Ticari orası
Sağolasın.Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımSabah sabah görünmez kaza..Tam oğlum servise binecek,acelesinden ayağı kaymış,düşmüş,balkondan bi baktım,bağıra bağıra ağlıyor, düştüm diye,hemen aşağı indim,yukarı çıkardım,burnu çok kanadı,dişlerim falan acıyor dedi..Biraz önce babası götürdü artık okula..
Sucuklu yumurta güzel oluyor,çocuklar severek yiyorBizde de çiğ yenmez.
Ama sucuklu yumurta, tostda yeniyor.
Oğlum ilkokulda iken veliler arasında sürekli bir dedikodu dolaşırdı,bir gün iyi olurlar, ertesi gün dedikodu alıp başını giderdi,dallas gibiydi mübarek..mesafe koydum biraz da başım rahata erdiAyy kimin arkasinda konusulmuyorki böyle bakinca.
Ama duymak acı ya.
Benim arkadasimin biri arkamdan konusan arkamdan yesin derdi.
Manyak ya
Ne kadar mesafe..o kadar kafa rahat..Anlatıklarınızın aynısını ve beterini bende yaşadım kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini demişler bende etrafımdaki fazlalıkları temizledim oh mis kafam rahat yalnız kalınca kendimi dinledim yalnızım evet iyiki kk var bende buralarda güzel sohbetlerdeyim
Gıybet yapılmıyorsa,süper zaten..büyük başarı yani..Iyilikden maraz doğar derler valla öyle
Benimde suan kafam cok rahat.
Yanimda gıybet yapilmiyor
kimse cekistirilmiyor
su arkamsan soyle demis vs vs yok.
Burasi, ev isleri, namaz tesbih yetiyor bana cok sukur
Şoför vardı,aşağı indiğimde oturtmuş koltuğa,kendsi de önde oturuyordu,ben alıp yukarı çıkardım artık,çünkü burnu çok kanıyorduGeçmiş olsun canım
Serviste görevli yok muydu
yapiliyorda ancak kaynanami konusuyoruz.Gıybet yapılmıyorsa,süper zaten..büyük başarı yani..
Sabah sabah görünmez kaza..Tam oğlum servise binecek,acelesinden ayağı kaymış,düşmüş,balkondan bi baktım,bağıra bağıra ağlıyor, düştüm diye,hemen aşağı indim,yukarı çıkardım,burnu çok kanadı,dişlerim falan acıyor dedi..Biraz önce babası götürdü artık okula..
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Keşke hiç yapmasak gıybet..ama illaki yapılıyor..yapiliyorda ancak kaynanami konusuyoruz.
o da eltimin kiziyla.
yapilmama sebebi kimseyle pek gorusmuyorum o sebepden.
Akşam yemekten sonra oğlumun yoğun isteği üzerine trileçe yaptım,fena olmadı,çok beğendi ama kızım hiç yemedi.
SağolasınAfiyetler olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?