Rabbimin tövbesini kabul ettiği kullarındanRasûlullah ﷺ şöyle buyurdu:
“Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde ettiği zaman şeytan ağlayarak çekilir ve kendi kendine ‘vay!’ diyerek hayıflanır, ‘bu adam secdeyle emrolundu secde etti, ona cennet var. Bense secdeyle emrolundum isyan ettim, bana da ateş var.” (Müslim, İman 133)
Şöyle bol peynirli, dere otlu bi omlet yanina domates salatalik ve bir bardak süt hazırlayayım acıkmışım :)
:) peki ne kadar sagabiliyordun.. ben şuan 50_ 75 ml arasi falan . Az gibi ama bilemedimOhhh yarasın bol bol süt olsun
Bende sütlerimi stoklamıştım
Sen yazınca yaşıyorum o günleri canım
Amin inşallahRabbimin tövbesini kabul ettiği kullarından
oluruz insAllah.
:) peki ne kadar sagabiliyordun.. ben şuan 50_ 75 ml arasi falan . Az gibi ama bilemedim
Bu ara altin almalık .merhaba bayanlar bende birikim yapmak istiyorum önerilerinizi merakla bekliyorum... neyi kısarak azaltarak kazanç saglamış olurum geçen hafta kumbara aldım elime ne geçerse atıyorum ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür ama dügün borcumuz var yine de aylık 800 tl gibi kalan paramız oluyor o parayı degerlendirmek istiyorum konuyu biraz okudum özellikletr_lelli senden öneri bekliyorum
el rondolari iyimi acaba ya.Günaydın kızcelerr
Gratis 8-11 kasım indirim msjı atmış.
Aksm gidip bakayım.
Yemeğim var.
Mantı haslıcam.Ispank kavurdum.Üzerine yumurta kırcam:)Atmasyon bi menü oldu ama h.sonuna doğru bende menü tükeniyor.
Bide soğanım yokSoğan var ama doğranmış soğanım yok
Zulum geliyor bana rondoda soğan cekmeek suan:)Tembellikte zirveyi kimseye kaptırmadım yine
canım uzun vadede düşünüyoruz 2 3 sene sonra ev almak için ama altın gittikçe düşüyor şimdi alsam düşürse ya tl olrak mı dursa bir süreBu ara altin almalık .
uzun vadede dusunuyorsaniz altin alirim derim.
o da bir ihtimal ama yeniyilda artar.canım uzun vadede düşünüyoruz 2 3 sene sonra ev almak için ama altın gittikçe düşüyor şimdi alsam düşürse ya tl olrak mı dursa bir süre
aynen bi takp edeyim düştügü an degerlendiririm elimizde 17000 bin nakit birikimimiz vardı altın düşükken almadıgımıza pşman olmuştuk şimdi para öylece duruyoro da bir ihtimal ama yeniyilda artar.
Herseye zam geliyor yeni seneyle malûm.
inis cikisi bir takip et bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?