Küçük Düşün Büyük Olsun!

‎Rasûlullah ﷺ şöyle buyurdu:
“Ademoğlu secde ayetini okuyup da secde ettiği zaman şeytan ağlayarak çekilir ve kendi kendine ‘vay!’ diyerek hayıflanır, ‘bu adam secdeyle emrolundu secde etti, ona cennet var. Bense secdeyle emrolundum isyan ettim, bana da ateş var.” (Müslim, İman 133)

Rabbimin tövbesini kabul ettiği kullarından
oluruz insAllah.

Uyuyamadim 4den bu yana
Sabahida kilip erbaslari yolculadım.
Hava yine benim havam.
Actim camlari bi nefes aldım.
deterjanli su yaptim unite, oglumun odasi, dolaplarin disini sildim.
Böyle güzel yayiliyor koku.
Ben her toz suyu yapinca gardrop, vestiyer tum cekmece dolap dis yuzlerini silerim.
sonra zigonlar kapi falan.
Hem cabuk tozlanmaz hem de mis kokar.
uyucam sanirim biraz.

Sarma var aksama az da kesme makarna.
yanina napim bilemedim.

Disari cikicam oglani derse birakinca su market indirimlerine bakicam.

Günaydın. Biz de 7 den bu yana kızımla oynadık yatakta:) artık tanıyor beni konusmalarima cevap verir gibi sesler çıkarıyor. Şimdi tekrar uyuttum ben de gidip kahvalti yapayım. Bi göğsümu de sagmam gerekiyor. Gece 2 de de emzirip diğer göğsü sağmıştım. Süt gercekten sagdikca artıyormuş.. işe baslamadan ne kadar stok yapsam iyi. Dondurucumun bi cekmecesini de buna ayırdım..

merhaba bayanlar bende birikim yapmak istiyorum önerilerinizi merakla bekliyorum... neyi kısarak azaltarak kazanç saglamış olurum geçen hafta kumbara aldım elime ne geçerse atıyorum ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür ama dügün borcumuz var yine de aylık 800 tl gibi kalan paramız oluyor o parayı degerlendirmek istiyorum konuyu biraz okudum özellikle tr_lelli senden öneri bekliyorum

Günaydın kızcelerr
Gratis 8-11 kasım indirim msjı atmış.
Aksm gidip bakayım.
Yemeğim var.
Mantı haslıcam.Ispank kavurdum.Üzerine yumurta kırcam:)Atmasyon bi menü oldu ama h.sonuna doğru bende menü tükeniyor.
Bide soğanım yokSoğan var ama doğranmış soğanım yok
Zulum geliyor bana rondoda soğan cekmeek suan:)Tembellikte zirveyi kimseye kaptırmadım yine

Benim de biraz kiymali makarnam var bi çorba yapsam yeter. Aksama da misafirlerim var yemekle uğraşmamış olurum..
Piyasalar nasıl acaba altın düşüşte sanırım. İki ceyrek param duruyor. bi tane alacagim elimiz sıkışık maasim da yok biraz nakitim dursun.

Bu arada instada 10 günlük periyotlarla kumbaraya para atma gibi birsey yapmislar. Ben de kasimda ona basladi. Daha doğrusu eşime baslattirdim. On gün boyunca 1'gün 1 2gün 2 ....10' gün 10 tl olarak. Benim adima at şu kutuya dedim. İlk günden 21 tl attı 6 gün beni rahat bırak dedi 10 günden sonra basa donecek sekilde aylik 165 tl orda biriksin o da kızım için iki ayda bi çeyrek ekstra demek.

Bu ara altin almalık .
uzun vadede dusunuyorsaniz altin alirim derim.

el rondolari iyimi acaba ya.
gelmisti marketlere.
yemeklere dogramak icin belki kullanilabilir
Ben de köfte icin rende yapmaya usenirim hep.

canım uzun vadede düşünüyoruz 2 3 sene sonra ev almak için ama altın gittikçe düşüyor şimdi alsam düşürse ya tl olrak mı dursa bir süre
o da bir ihtimal ama yeniyilda artar.
Herseye zam geliyor yeni seneyle malûm.
inis cikisi bir takip et bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…