Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben iki yıl önce 800 liraya cumhuriyet altini almistim bu yıl 1500 liradan bozdum diyeceğim o ki altın hiç kaybettiriyor 2,3 seneye ne olsa kar edersiniz altın daha dibi vurmaz yani
aynen öyle canım ben 3 sene önce 150 den aldıgım çeyregi şuan 340 a satıyorlar dedim ya altın iki ileri bir geri gider diye cidden de öyle zarar edeni görmedim etsen bile aldıgın fiyattaki para cebine girer en kötü ihtimal

Çalışıyorum,ev almak istiyoruz,bakalım nasıl yapacağız..

Aynen hiiç faize girmek istemiyorum,nasıl olacak bilmesem de Allah büyük bakalım..
kısmetimizde varsa bir şekilde olur nasıl oldugunu anlamayız bile , elimizden gelen iyi bir birikim yapmak paramızın degerini bilmek ben şu sıralar kafayı taktım bu işe 3 ayrı yerde birikim yapıyorum umarım meyvesini yemek nasip olur

Valla oyle seyleri genelde Suriyeliler cok yapıyor.
Sigortasız calısmak istiyorlar,en ufak bisey de sikayet ediyorlar.Yan komsuya oldu.Gitmis sikayetmis adamları 8000 tl ceza geldi.Bide muhasebeye diormuski,birini sikayet etsen çıkar mı kim olduğu:)Kendi ağzıyla yakalnmıs.Nankör bazıları iste..

Aiyy ben artik marketlerdende sıkıldım.
al taşı al tası bezdim
Eşim dun aksam diyorki lazim degilse alma.
Ama bu ay almasam bir dahaki ay alicam.
Bu ay indirim var diyorum.

özellikle pirinc. pilav dolmalar sarmalar pek sık yaparım.
4-5 kilo almayi dusunuyorum.

Cok cirkinlik ya bu.
Sen kendin istemissin seni kimse kandirmamis.
Evet esimde onu dinlememeliydi ama ne bilsin böyle yapcak.
Cunku firma bunlar tasima izinleri, belgeler herseyleri açık sakli degil.

Simdi bir tanesi daha var.
Bunun icinde fabrika muduru bu adam kapidan iceri girmeyecek calismayacak demis.
Mudure sikayet etmisler bu adami
Esim cikariyor adam beddua msjlari atiyor.
Ama mudur de bu adamla devam edecekseniz cekilin diyor esime.

Mudur kendide muhattap olmuyor sizin calisaniniz ben istemiyorum diyip kestirip atiyor.
ihale esime kaliyor
Cevreside pismis insallah pislik cikarmaz.

Tuhaf tuhaf tipler

bana bulgur,pirinç,makarna,yağ,un,şeker senelik işyerinden veriyorlar markeetten şükür almıyorum. biz aylık ve ihtiyaç halinde yapıyoruz migrosun çok indirimi oluyor geçen ay elidor şampuanı büyük boyy 8.20 tl ye aldık ve perwoll 50 yıkamayı sıvı deterjan 15 tl ye aldık şuan 27 tl fiyatı biraz stok yaptım öyle hergün gitmem markete indirmi gördügüm an bitmemiş olsa bile alıyorum çok faydası oluyor stok yapmanın

Ay Allah korusun...
Valla ya müdürlr kendileri papaz olmamk için calısanı atıyor ortaya.
Bizde de öyle.Sorunlıu müşteriye kimse bulaşmak istemyir..

Kesinlikle öyle ben hiç döviz düşünmedim ya açıkçası altına sıcak baktım hep birine bilezik borç vermiştim 15 Gr 1200 liraydı aynı bilezik su su anda 3000 i geçti iki katından da fazla keşke zamanında param olsaydı daha çok altın yapardım ama piyasanın ne olacağını bilemiyoruz ne yazikki

Nankörlük diye buna denir gerçekten neyse eşiniz hiç olmazsa tecrübe sahibi oldu bir daha iki kere düşünür en azından çünkü yaranilmiyor böyle insanlara

öyle canım bilemiyoruz evet ama altınında zarar ettirmedigi ortada yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…