- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Ooo ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar.Beraber kilo alsak ya olmaz mı?
Mutfağı kendime bir süre yasaklamak istiyorum.
Yedikce yicem galiba
Eki Görüntüle 2204500
İyi akşamlar hanımlar 22 ekimde kv kp geldi sorunsuz geçti çok şükür gelirken bir araba malzeme getirmisler 10 kilo pirinç 10 kilo salça bir kutu kuru yufka 3 bidon turşu 15paket kusbasi 20 paket kıyma 5 paket kemikli et yine kemiksiz lop et 3kilo yeşil mercimek tarhana bir çuval patates bir çuval soğan 5kiloluk bidon kesme 5kiloluk bidon nohut 7şişe domates konservesi 2 sise pekmez bir buyuk sise ev yapami sirke islatilmis yufka ekmek 40 tane kadar yumurta 3kilo kadar peynir bide yolda geliken bi cuval kavun kaymak ve kızlara lokum birkilo kuruyemis almışlar ayrıca burda kızların üstüne başına aldılar giderken kızlara 250 şer liradan 500 lirada bırakmışlar bukis iyiyim yani dolabımda dolu pazara gidince anca kış sebzeleri meyva alırım
ya cikolatali yaptim susamsiz olanlari bi de uzerine pudra sekeri Hemen buzluga koyup yok etmem gerek cok cıss ya.Ooo ellerine sağlık çok güzel gözüküyorlar.
İtinayla şişmanlatıcan yani bizi:)
Beraber kilo alsak ya olmaz mı?
Mutfağı kendime bir süre yasaklamak istiyorum.
Yedikce yicem galiba
Eki Görüntüle 2204500
Canımı çektiriyorsun ama yaa:)ya cikolatali yaptim susamsiz olanlari bi de uzerine pudra sekeri Hemen buzluga koyup yok etmem gerek cok cıss ya.
Bu da tasarruf ama.
disaridan alsak kac para
Bir de icinde ne var belli degil.
azicik malzemeyle 2 tepsi cikiyor buzlukda istedigin kadar sakla.
Ama nefse hakim olmak mühim mesele.
Amin teşekkür ederimooo maşallah
bereketli olsun
yok yok kalori onlar hep.Canımı çektiriyorsun ama yaa:)
Becerikli lelli
Bereketli olsun Ağız tadiyla tüketin insAllah.İyi akşamlar hanımlar 22 ekimde kv kp geldi sorunsuz geçti çok şükür gelirken bir araba malzeme getirmisler 10 kilo pirinç 10 kilo salça bir kutu kuru yufka 3 bidon turşu 15paket kusbasi 20 paket kıyma 5 paket kemikli et yine kemiksiz lop et 3kilo yeşil mercimek tarhana bir çuval patates bir çuval soğan 5kiloluk bidon kesme 5kiloluk bidon nohut 7şişe domates konservesi 2 sise pekmez bir buyuk sise ev yapami sirke islatilmis yufka ekmek 40 tane kadar yumurta 3kilo kadar peynir bide yolda geliken bi cuval kavun kaymak ve kızlara lokum birkilo kuruyemis almışlar ayrıca burda kızların üstüne başına aldılar giderken kızlara 250 şer liradan 500 lirada bırakmışlar bukis iyiyim yani dolabımda dolu pazara gidince anca kış sebzeleri meyva alırım
Çok çok sagolun amin inşallahBereketli olsun Ağız tadiyla tüketin insAllah.
Kızlar selam bugün benim doğum günüm eşim 15 adet gül yollamış işyerime aman boşuna masraf ama neyse düşünsün :) ilk Doğum günü kutlamamız.Akşam da beni güzel bir yerlere götürecek :)
Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllaraKızlar selam bugün benim doğum günüm eşim 15 adet gül yollamış işyerime aman boşuna masraf ama neyse düşünsün :) ilk Doğum günü kutlamamız.Akşam da beni güzel bir yerlere götürecek :)
Maşallah ne güzel düşünmüşler afiyetle yiyin inşallahİyi akşamlar hanımlar 22 ekimde kv kp geldi sorunsuz geçti çok şükür gelirken bir araba malzeme getirmisler 10 kilo pirinç 10 kilo salça bir kutu kuru yufka 3 bidon turşu 15paket kusbasi 20 paket kıyma 5 paket kemikli et yine kemiksiz lop et 3kilo yeşil mercimek tarhana bir çuval patates bir çuval soğan 5kiloluk bidon kesme 5kiloluk bidon nohut 7şişe domates konservesi 2 sise pekmez bir buyuk sise ev yapami sirke islatilmis yufka ekmek 40 tane kadar yumurta 3kilo kadar peynir bide yolda geliken bi cuval kavun kaymak ve kızlara lokum birkilo kuruyemis almışlar ayrıca burda kızların üstüne başına aldılar giderken kızlara 250 şer liradan 500 lirada bırakmışlar bukis iyiyim yani dolabımda dolu pazara gidince anca kış sebzeleri meyva alırım
O suyun içine 3 yemek kaşığı şekerde atıyoruz zeytin kararmıyo sarı oluyor hemde yumşamasını önlüyor denemek istersenizbişey yok gerçekten çok kolay youtube den seyrettim kırma zeytin yaptım ben suyunu boşaltıyosun en son acısı çıktıktan sonra hazır su koyuyosun kaya tuzu biraz limon tuzu o kadar çok lezzetli hemde kendi elinde yapmış oluyosun
Amin insallah evet çok iyi oldu bu pahalılıkta ne kadar az masraf okadar iyi tasarrufMaşallah ne güzel düşünmüşler afiyetle yiyin inşallah
Doğum günün kutlu olsun canım, mutlu yıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?