Küçük Düşün Büyük Olsun!

yeni yilda bakacağum oni

Merhaba hanımlar sabah 7.30 da kalktık kızlarla okula götürdüm büyüğü kendi okulunda anma programına katıldı küçükle bende küçüğün okulunda programa katildik ağlamamak için insan kendini zor tutuyor 10 gibi eve geldik eşim akşam nöbetçiydi o da taburdaki programdan sonra geldi gelirken iki ekmek aldık kahvaltımızı yaptik şimdi o uyuyor ben kamuflajları formaları sırayla yıkıyorum koyu reklileri kızlarda takılıyor öyle akşama türlü var yanına bir bulgur pilavı bide dün pazardan mantar almıştım kızlar yumurtalı seviyor kararmasinlar onları tüketiriz çıkmayız dışarı zaten hafta içi okadar çok okula gidip geliyorum ki hafta sonu evden çıkmak istemiyorum

Dolap uygulamasına giriorum ya,bazen gözüme bazı parçalar çarpıyor.
Louis Vuitton bi spor ayakkakabı 4800 tl.Allahım yorumları görmeniz lazım.4500 olur mu?Kargo yu siz ödeyin.4 binlik ayakkanbı da kargonun lafını yapma yani
2.el bide.Sıfırı 7500 tl mis.
Gercektren kriz bi bize var galiba

4800 liralık ayakkabı mı sıfırı 7500 mü
Ben onu giymeye kıyamam bakmalara doyamam
Ona uzaktan bakmak aşkların en güzeli

Oglumun dersi vardi
esime dedim ki bugun yasini türbede okumak istiyorum dedim.
sagolsun goturdu yakinimizdakine.
bekledi beni dua ettim yasin okudum.
sonra oglumu aldik geldik.

hamsi cikardim buzlukdan sogan dosicem tavaya uzerine hamsi limon pisiricem esim cok seviyor öyle.
Oglum da ne yer biledim.
Annemi yoklarim ne yemek var diye.
Hic bugun cesit cesit yemek yapasim yok.
Mutfagi toparlayıp uzancam biraz.

camasir astim ortaligi toparladim.

Allah kabul etsin lellimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…