- 21 Ağustos 2015
- 32.262
- 97.965
- 798
- 38
Saolasın cnmAfiyet olsun
Bereketli olsun
Dün akşam bende anneme gittim
Akşam yemeği yedik
Eve giderken de 10 tane köy yumurtası
Bahçe ıspanağı yıkanmış ve haşlanmış
Organik elma
Portakal falan verdi sağolsun
Allah başımızdan eksik etmesin
Hiç sevmiyorum jelibon tarzı aburcuburu..ama oğlum bayılıyor malesef..Dün aksam Tlc de bi programa denk geldim.Ayak üstü izledim.
Bu Haribo jelibonların yapılışı.Esim cok sever.O bile bu yenir mi ya dediEn son üzerine parlasın diye balmumu sürüyorlarmış düşünün
Dedim evde var balmumu eriteyim istrsen
Ya netten yorum okudukça içimiz karardı yok ameliyattan sonra bacak kırıldı kesildi iltihap kaptı gibi yorumlar korkuttu sizindemi iyi huylu tümör alındı dr çok önemli diyorlar iyi temizlenmesi için hangi hastanede oldu acaba kuzeniniz bilgi verirseniz sevinirim gerçektengelincik8989 çok geçmiş olsun
Kuzenim de aynı ameliyatı oldu
Çok şükür bir sıkıntısı kalmadı gayet sağlıklı
İyileşme süresince bol dereotu ve kelle paça işkembe gibi çorbaları tüketti
ortapedi dr. mu bakiyorYa netten yorum okudukça içimiz karardı yok ameliyattan sonra bacak kırıldı kesildi iltihap kaptı gibi yorumlar korkuttu sizindemi iyi huylu tümör alındı dr çok önemli diyorlar iyi temizlenmesi için hangi hastanede oldu acaba kuzeniniz bilgi verirseniz sevinirim gerçekten
aynı programı dmaxta sabah ızledm canım dıger bolumleri de cok gzel tavsıye ederım ıse gıderken her sabah ızlıyoruz programın adı how do they do it.Dün aksam Tlc de bi programa denk geldim.Ayak üstü izledim.
Bu Haribo jelibonların yapılışı.Esim cok sever.O bile bu yenir mi ya dediEn son üzerine parlasın diye balmumu sürüyorlarmış düşünün
Dedim evde var balmumu eriteyim istrsen
Ya netten yorum okudukça içimiz karardı yok ameliyattan sonra bacak kırıldı kesildi iltihap kaptı gibi yorumlar korkuttu sizindemi iyi huylu tümör alındı dr çok önemli diyorlar iyi temizlenmesi için hangi hastanede oldu acaba kuzeniniz bilgi verirseniz sevinirim gerçekten
Ben zaten seker tüketmeyen biriyim cok fazla ama gördükçe gerçekten ne yiyorz diyorm.aynı programı dmaxta sabah ızledm canım dıger bolumleri de cok gzel tavsıye ederım ıse gıderken her sabah ızlıyoruz programın adı how do they do it.
sabah jelıbonları ızlerken yamuk yumuk sekılsız olanları bi gorevlı ayırıyo ama cıplak ellebenım de o dıkkatımı cektı.
Çocuklara maalesef engel olunamıyor.Sen vermesen büyükler 1 poşet aburcuburu dayıyor önüne.Hiç sevmiyorum jelibon tarzı aburcuburu..ama oğlum bayılıyor malesef..
Jelibonu esimde ben de cok severim.Çocuklara maalesef engel olunamıyor.Sen vermesen büyükler 1 poşet aburcuburu dayıyor önüne.
Ben kardeşime pestili kes ayıcıklı sekillerle demiştim.Jelibon diye yedirmiştik :)Artık yer mi?bilemiyorm 4 yasında oldu.
aşırı takıntılı olunmasına karsıyım ben.Patronlar bizim aşırı sağlıklı beslenir.Dogumgıununde çocuk pasta yemesin diye kuruyemiş tabağına mum dikip üfletmişlerdiJelibonu esimde ben de cok severim.
Tabiki oglumda.
Almiyoruz yani senede 2-3defa belki.
o da boyle uzun yola gidiyorken benzincilerde elim hep jelibona gider öyle aliriz..
Abur cubur oglum seviyor ama okulda almiyor
Eve de ben secili aliyorum.
Misal cubuk kraker, cizi, pötübör bisk gibi.
Tabiki bunlarda sagliksiz.
ama ne bilim sacma sapan seyler seyler satiyorlar cocuklar bisi saniyor.
cips bile aldirmiyorum.
Alsak yiyoruz en iyisi almamak eve sokmamak.
cekirdek alir gelir esim..
ayy yedigimiz neler neler icerik olarak hic temiz degiller.
kanserler niye artiyor hep bu sebeplerden.
Ortopedi dru mu ameliyatı yapıyo bilmiyorum ama üniversite hastenesini öneriyolarlarortapedi dr. mu bakiyor
doktor onerebilirim.
Kötuyu dusunmeyin sakin.
Rabbim yardimciniz olsun
persembe yeni bölüm var lellicim ben de cok sevıyorum eski türk filmi tadında, devamını hep bılıyosun ama ızlemesi keyıflı bı dızı kadrosu guzelHava ne soğudu öyle.
öglen oğlumu okuldan aldım.
3 dersleri bosmus yollamiyorlar eve.
Izin belgesi aldim.
yagmur basladi islandik azıcık.
Bugün tamamen saldım.
Bir zamanlar cukurovayı bitircem 8.bölüme geldim.
Şu evide supureydim.
Biktim hergun supurmekden ama ama aksam mutfagi odaya tasiyor benim fareler.
cekirdek citledik dün.
kuruyemisde yediler.
supurmem gerek.
ben gec gordum diziyi canim.persembe yeni bölüm var lellicim ben de cok sevıyorum eski türk filmi tadında, devamını hep bılıyosun ama ızlemesi keyıflı bı dızı kadrosu guzel
ben gec gordum diziyi canim.
simdi netten izleyip yetisiyorum yenj bolume.
Gercekden guzelmis.
pek öyle izledigim dizi yok gunduz diyanet tv aciyorum aksamsa esim izliyor benim sevdiklerim denk gelince izliyorum bende.
Ama bu sardi merakla izledim.
Benim yine icim gecmis koltukda uyumusum.
Namaz kilim kalkim aksam olmus ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?