Canim onlarinda basina geliyordur.Bi arkadaşımın ikizleri var,kız devlet tiyatrosunda muhasebede.O çocuklar kulislerde büyüdü:)4 yasındalar simdi.
Ama taktı sırtına gezdi hep.Liseden arkadaşımız.Diyorm Xi az örnek alın ya,o istisna diyolar.
İnstada bohemother var 3 çocukla hep kamptalar.
Ben herhalde basıma gelmeden konusuyorm.
Annemde öyle diyo.Gelirim kız sana metroylo diyorm.Hee çocukla metrolara salar seni baban diyo
Salsalar metroyla gezcem dünyayı
Bide sey var.İstanbulla Bursa Metroları kıyaslanamaz tabi.Bizimkiler İst.kadr dolu olmuyor.
ahahaCanim onlarinda basina geliyordur.
Yani o gorunen kismi.
Gorunmeyen kismida var.
Benim cocugum gibi kusan cocuk olabiliyor aglayinca farkli bakanlar kusunca kacanlar.
uskudardan geliyoruz annem ben oglum.
oglum 4 yaslarinda.
annemle oturuyoruz oglum kucagimda.
Baktim yuzunun rengi degisti.
Anladim kusacak.
kendim kalktim oglumu oturttum.
Yanimda bir bey var dikiliyor adam selpak cikariyor cami aciyor anlayisli.
55 yaslarinda bir kontes yaninda da kizi var o da 20li yaslarda.
Benim duyabilecegim sekilde millet cocugunu oturtuyor biz ayakta gidiyoruz dedi.
sustum.
baktim cik cik otuyo.
Bana bak keyfimden oturtmadim ayrica ha kucagimda oturmus ha o oturmus ben ayaktayim cocuk kusuyor napabilirim? uzerine kustururum bas git dedim.
kus oglum su kadinin uzerine dedim.
kadin en arkaya kacti sonra ilk durakda indi.
Tepemin tasi atarsa yaparim.
kussaydi uzerine atacaktim poseti.
Canin gelmis burnuna bi de salaklarla ugrasiyosun.
hahaha :)ahaha
Kız ne iyi yapmışsın..
Benim kardeşiminkilerde heryre anneleriyle arabayla gidiyor.
3,5 yasında kız.Anne biz binemiyormuyuz otobüslere ,bizi neden almıyorlar diyır yavrum ya
Annem diyor su cocugu otobüse bindircem hevesini alsın
Çocukluysa bende veririm.Mesela ben cocuklu birini gorsem hemen yer veririm.
cunku anliyorum onu cocukla ayakta gitmek zor.
ama herkes anlamiyor.
Anaları da binmezdihahaha :)
Bindirsin kız bisi saniyorlar iste cocuklar.
Benim oglum hic binmek istemezdi.
Ama mecbur kalinca napcan iste.
isin ilginci bizim arabada pek kusmuyordu.
3 yasindaydi tee trabzona gittik.
uzungole falan.
yine bizimle safranbolu amasra geziye geldi.
kastamonuya giderken keza öyle hic kusmadi.
ama cok virajli yollarda köy yollarinda bulaniyor dedi.
oralarda acikcasi benim bile bulaniyor.
duruyorduk hemen kendi aracin olunca tabi hemen cek saga dur.
surup hic fayda etmedi.
hap kullandik sonra bir donem.
simdi cok sukur gecti.
Benim bulanir onun bulanmaz.
ayyy bu yaslilar helede bedava gidenler valla zevkine gidiyor.Çocukluysa bende veririm.
Yaslıya da veririm.Ama lafı da çakıyorum
Hadi diyorm otur,yine cıkmısınız sabahın köründe yollara diyorm.
Çünkü öyle yapıyorlar.Sabah 7yola çıkıyor.Ya emeklisin iste 1 saat gec cık.
Hele o aksm güncü teyzelere hic yer vermiyorm Allah affetsin.
17.00 de kalk ya günden tam is cıkıs saatı yemiş kısırı yemiş keki demliğin sonuna kadr içmiş cıkmıs yola
Analari rahat deseneAnaları da binmezdi
lisede babam bırakırdı,yürüyerek gelirdi onca yolu binmezdi
Ay o araba tutmasını çok iyi bilirim beni halen tutuyor 7 yıl oldu Anadolu yakasında tüm karşıya Avrupa yakasına sadece 3 kere gittim 2 kere Üsküdar iki kerede Kadıköy'e gittim Kadıköy'e de pazar için gittim gezmeyi severim ama böyle olunca gezmek keyifden çok işkenceye dönüşüyor resmenGercekden cok ama cok zor
Benim oglum arabada kusan bir cocuktu.
Bir kac defa dolmusa mecbur kaldim.
Birinde kavga ettim hatta.
Diger dolmus maceralarimda anladilar durumu yer verip yardimci olmaya calistilar.
cok sukur iyi insanlarda var..
metro kolaylik ama benim oglum 1 defa malesef metroda da kustu.
Teknede kustu.
o sebeple genelde kisa mesafeyse ya taksiyle ya da hep esime denk getirerek gittim.
Misal saglik ocagi yakindi arabasina koyup giderdim.
avm gideceksem ya esimle ya da ben taksiyle giderdim ayarlardim saatimi esim donuste alirdi.
hani 20-30 tl lik yerlere hep taksiyle gittim.
iskence gibiydi ozamanlar dolmusla bir yere gitmek kan ter icinde kalirdim hep annemi suruklerdim pesimde.
Herseyi gectim bir de bu anlayissiz, sacma sapan insanlar var ya onlar insani daha cok yoruyor.
Artik buyudu gecti cok sukur o zamanlar.
biz yakiniz sanirim semt olarak.Ay o araba tutmasını çok iyi bilirim beni halen tutuyor 7 yıl oldu Anadolu yakasında tüm karşıya Avrupa yakasına sadece 3 kere gittim 2 kere Üsküdar iki kerede Kadıköy'e gittim Kadıköy'e de pazar için gittim gezmeyi severim ama böyle olunca gezmek keyifden çok işkenceye dönüşüyor resmen
Arabamız yok maalesef hastanelere acil deilse otobüsle acilse taksiyle gidiyoruz
Ay bebek için tedavi görürken Zeynep Kamile gidiyordum 1,5 saat falan sürüyor otobüsle dur kalk dur kalk otobüs tıklım tıklım birde mecbur regl in ikinci günü gidiyorum ayy kabus gibiydi resmen doğum yaptığımdan beri kendim için hastaneye gitmedim oglanida taksiyle goturuyoruz
Araba çok masraf ya evet ama toplu taşımalarda berbat
Bizim buraya metro yeni geldi yaz gelsin denicem hiç binm edim bilmiyorum ya ben İstanbul'da gezmeyi sevmiyorum ya daralıp geliyor kalabalıktan ormanlık alanları daha çok seviyorum
Asla üşenmiyorlar.Ya sorsan Üniversiteye gidiyorm diyor hepsi.ayyy bu yaslilar helede bedava gidenler valla zevkine gidiyor.
durakda otobus bekliyordum bir amcada bekliyordu.
Baska amcada geldi ona dediki nereye gidiyosun.
sabah saat 10 falan.
Hangi otobus gelirse once oraya gidicem dedi.
yani kadikoy uskudar hangisi gelirse bincek gezcek gelcek.
Ayy usenmiyorda anam.
Aynen öyle bizim orada da Etlik derler her sene bir dana keserler doldururlar yerler bol bol bizler nerdee vallahi kurbanı zor kesiyoruz eskiden hayat ucuzmus şimdi pahalı ne yazikkiHaklisin.
bir de köy yerinde et ucuz olur
Emmi dede nene illa coban falan vardir.
misal babamlarin koyunde biri gelse koyun kesiyorlar.
1 hayvan alsan kessen doldursan dolaba 1 sene yersin valla.
kendileri hayvan bakiyormus zaten tavuk falan.
etsiz tavuksuz kalmamislardir.
Aynen rahattır.:)Analari rahat desene
sulalem rahat derler ya.
Tahminimce çok uzak değiliz metroyu yeni denicem inşallah kışın bir yere çıkmam ama yazın gidicem inşallah metroyla eşimin övdüğü kadar varmı göreceğizbiz yakiniz sanirim semt olarak.
Bende sali pazarina falan hep metroyla gider gelirim
Sizin metrolar fena.Cidden insan nefes alamaz.Ay o araba tutmasını çok iyi bilirim beni halen tutuyor 7 yıl oldu Anadolu yakasında tüm karşıya Avrupa yakasına sadece 3 kere gittim 2 kere Üsküdar iki kerede Kadıköy'e gittim Kadıköy'e de pazar için gittim gezmeyi severim ama böyle olunca gezmek keyifden çok işkenceye dönüşüyor resmen
Arabamız yok maalesef hastanelere acil deilse otobüsle acilse taksiyle gidiyoruz
Ay bebek için tedavi görürken Zeynep Kamile gidiyordum 1,5 saat falan sürüyor otobüsle dur kalk dur kalk otobüs tıklım tıklım birde mecbur regl in ikinci günü gidiyorum ayy kabus gibiydi resmen doğum yaptığımdan beri kendim için hastaneye gitmedim oglanida taksiyle goturuyoruz
Araba çok masraf ya evet ama toplu taşımalarda berbat
Bizim buraya metro yeni geldi yaz gelsin denicem hiç binm edim bilmiyorum ya ben İstanbul'da gezmeyi sevmiyorum ya daralıp geliyor kalabalıktan ormanlık alanları daha çok seviyorum
İnsan istifi resmen su İstanbul'un trafiğine falan hiç bişi çözüm olmuyor ne yazık toplu taşımalarda çok kalabalık yollarda çok kalabalık arabalar tıklım tıklım birde toplu taşıma kullananlarda araba kullansa yandık trafik falan hiç bitmez bayramlarda millet memleketine gidince bir ohh diyorum, 1hafta kafa dinliyoruz resmenSizin metrolar fena.Cidden insan nefes alamaz.
Ben Türkiye tarım kooperatif den fındık yağı almıştım güzeldiGunaydın.
bisi sorcam happy canterde bu yag var indirimde hic kullananimiz var mi?
Eki Görüntüle 2207971
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?