Küçük Düşün Büyük Olsun!

ye gitsin senin elti nasil suan davranis falan?

Geçen haftalarda bir kaynana sandalye ye çıkmaya mecali yok sandalyeye çıkıp kapının üstünde toz var mı diye baktı.Varmış:)

Bir kadında programa gelirken spor ayakkabı giymiş niye topuklu giymedin diye takmışlardı.
Birde dünkü gelin yemekleri servis ederken bilezik takmış bir tane ona da taktılar.

Akıllara zarar

hic izlemiyordum sasirdim

Ben olsam puanlar verildikten sonra Elit kimliğimden çıkıp hepsiyle bir güzel kavga ederim

Reytingler tavan yapar tabisi
kadin yarin camurlu ayaklarla gelmezsem dedi o kisa sacliya.
ohh benim icim rahat etti te burdan.
tezegede bassin bi guzel.

evde bebegimiz var dedi uyardi inatla öyle girdi eve kocaman kadin.

kadin yarin camurlu ayaklarla gelmezsem dedi o kisa sacliya.
ohh benim icim rahat etti te burdan.
tezegede bassin bi guzel.

evde bebegimiz var dedi uyardi inatla öyle girdi eve kocaman kadin.
Valla haklı.
Ben de hoşlanmam eve ayakkabıyla girilmesinden.Sonucta bebek olur namaz kılınır.

Bassın valla tezeğe:)))

Slmlarr ayy dünden beridir oğlumla çok fenayız gece başladı mide bulantısı devamında geldi tabi...

Bugün test falan yaptı doktor serum bağladı ama hala devam ediyor hiçbir şey yiyemiyorum oğlumda aynı şekildr

Nasıl oldu anlamadım çok kötüyüz ama

Çok geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşAllah.

evet ya ne.çabuk geçmiş.zaman. dünya kadae borç ödedik babamin borcu bekliyor hala ona bismillah diyip başlasak. İlerde de hatırlıyor musun babana borcun vardı bak bitti bile diyeceğin günlerimiz olur insallah :)

insAllah canim insAllah.

ye gitsin senin elti nasil suan davranis falan?

İyi iyi düzeldi kız bana bişey dememişti zaten.Kaynvalidelere surat yapmış o memlekete annesigile her yaz gidince bir doluş geliyormuş sonra düzeliyor diyorlar.Bu sene de biz evlendik annesi vermiş gazı demek günah almayım da öyle duydum.Benim ona karşı davranışımı görünce o da düzeldi geçen hastaydım aradı geçmiş olsun dedi.

Eltim de hasta imiş yoktu o kızı yollamış hastalık çocuğa geçmesin diye eşi de gececiymiş.Kızı gördük bi,Ben de arayım da geçmiş olsun diyeyim o beni aramıştı.

Anladim canim.
Iste bastan olabiliyor öyle seyler.

Geçmiş olsun pazar gecede benim oğlum öyle oldu serum takalım dediler taktırmadı

Tatil biter
İzin çabuk geçiyor ya

Eşime diyorum ki ben çalışmak istemiyorum tatil güzel
Oda valla kal gitme diyor
Dedim hayallerim var henüz çok erken gidemem
Diren dimple dedim
Gitti yere kadar
Bu arada dolap da 2 parça oğlanın kıyafeti satıldı. Hediye gelmişti zaten, ama bir türlü giymek nasip olmadı küçüldü gitti. 50 tl sattım başka bir şey alırım.

Bu dolap olayını pek bir sevdim.
Tavşan tüyü kürküm vardı, 2 kez zor giydim. Onu da koydum bakalım satılırsa iyi olur.
Kullanmadığım şeyleri satıyım gitsin valla

Bu dolap olayını pek bir sevdim.
Tavşan tüyü kürküm vardı, 2 kez zor giydim. Onu da koydum bakalım satılırsa iyi olur.
Kullanmadığım şeyleri satıyım gitsin valla
Ben anlayamadim o dolabi.
cozemedim gitti
anlasam koyardim bende

D dimple81 ve babyloading87 su dolap olayini banada anlarsaniza.
uyelik actim ama nasil oluyor satis?
kargoyu nasil yapiyorum
kargo parasini kim oduyor.
para nasil yatiyor bana detayli anlatin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…