ye gitsin senin elti nasil suan davranis falan?Merhabalar 2 gün önce eşim akşam geldi sarıldı mutfakta oturuyordum gel bura soğuktur içeride otur dedi öptü barıştık :) çok inatçısın diyor ben gelmesem gelmiyon diyor.İlk adımı atmam dedim :) maşallah aramız iyi şuan.Özlemiş beni 2 gün küstük ben de onu özledim :)
Akşama annemlere gidelim mi diyor yiğeni ordaymıs.Çok düşkün kıza ben de bakarız dedim.
Eltim sık sık gidip akşam yemeklerini orda yiyor yemekten kurtuluyor bugün de ordaymış.Biz de gidelim de bari bi de biz akşam yemeğiyle uğraşmayalım.Gerçi annemin yaptığı yemek var evde.Değişiklik olsun bugün :) yiğenini sevsin adam
Geçen haftalarda bir kaynana sandalye ye çıkmaya mecali yok sandalyeye çıkıp kapının üstünde toz var mı diye baktı.Varmış:)Allahimmm
zuhal topal in programi geldi oyle zaplarken onume
kaynana olan kadin buyutecle yemege bakti
Biride galosda galos diye tutturdu ayakkabisiyla girdi kadin istemedigi halde
Bunlar nasil kaynana ya.
hepsi oynuyodur insallah.
gercekde boyle degillerdir.
hic izlemiyordum sasirdimGeçen haftalarda bir kaynana sandalye ye çıkmaya mecali yok sandalyeye çıkıp kapının üstünde toz var mı diye baktı.Varmış:)
Bir kadında programa gelirken spor ayakkabı giymiş niye topuklu giymedin diye takmışlardı.
Birde dünkü gelin yemekleri servis ederken bilezik takmış bir tane ona da taktılar.
Akıllara zarar
Ben olsam puanlar verildikten sonra Elit kimliğimden çıkıp hepsiyle bir güzel kavga ederimhic izlemiyordum sasirdim
kadin yarin camurlu ayaklarla gelmezsem dedi o kisa sacliya.Ben olsam puanlar verildikten sonra Elit kimliğimden çıkıp hepsiyle bir güzel kavga ederim
Reytingler tavan yapar tabisi
Valla haklı.kadin yarin camurlu ayaklarla gelmezsem dedi o kisa sacliya.
ohh benim icim rahat etti te burdan.
tezegede bassin bi guzel.
evde bebegimiz var dedi uyardi inatla öyle girdi eve kocaman kadin.
Çok geçmiş olsun.Slmlarr ayy dünden beridir oğlumla çok fenayız gece başladı mide bulantısı devamında geldi tabi...
Bugün test falan yaptı doktor serum bağladı ama hala devam ediyor hiçbir şey yiyemiyorum oğlumda aynı şekildr
Nasıl oldu anlamadım çok kötüyüz ama
Amin inş canım yediğimiz bir şeyden oldu sanırım ama çok zormuşÇok geçmiş olsun.
Rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşAllah.
evet ya ne.çabuk geçmiş.zaman. dünya kadae borç ödedik babamin borcu bekliyor hala ona bismillah diyip başlasak. İlerde de hatırlıyor musun babana borcun vardı bak bitti bile diyeceğin günlerimiz olur insallah :)yaa seninle burada yeni tanistigimiz zamanlar geldi aklima.
diger evdeydin.
bilezik borc konusurduk.
ya yeni eve gectin bebegin oldu.
Ay zaman ne hizli akiyor dimi.
Zamanla daha da oturur canim.
Emeklicek daha pesinde dolanacak ortaligi dagitsalarda bence ozamanlar daha kolay.
en azindan oyuncak oynuyor oyalaniyor.
yanina mutfaga gelir oyalanir.
insAllah canim insAllah.evet ya ne.çabuk geçmiş.zaman. dünya kadae borç ödedik babamin borcu bekliyor hala ona bismillah diyip başlasak. İlerde de hatırlıyor musun babana borcun vardı bak bitti bile diyeceğin günlerimiz olur insallah :)
ye gitsin senin elti nasil suan davranis falan?
Anladim canim.İyi iyi düzeldi kız bana bişey dememişti zaten.Kaynvalidelere surat yapmış o memlekete annesigile her yaz gidince bir doluş geliyormuş sonra düzeliyor diyorlar.Bu sene de biz evlendik annesi vermiş gazı demek günah almayım da öyle duydum.Benim ona karşı davranışımı görünce o da düzeldi geçen hastaydım aradı geçmiş olsun dedi.
Eltim de hasta imiş yoktu o kızı yollamış hastalık çocuğa geçmesin diye eşi de gececiymiş.Kızı gördük bi,Ben de arayım da geçmiş olsun diyeyim o beni aramıştı.
Dizinin bu bölümünde de pek heyecanlı ama bende oğlanı uyumuyorum hazır reklam girmiskenDiziye sardik kaldik.
mutfagi toplamam gerek.
Benimkiler yine kahve meyve cekirdek fareler is basinda.
Geçmiş olsun pazar gecede benim oğlum öyle oldu serum takalım dediler taktırmadıSlmlarr ayy dünden beridir oğlumla çok fenayız gece başladı mide bulantısı devamında geldi tabi...
Bugün test falan yaptı doktor serum bağladı ama hala devam ediyor hiçbir şey yiyemiyorum oğlumda aynı şekildr
Nasıl oldu anlamadım çok kötüyüz ama
Ben anlayamadim o dolabi.Bu dolap olayını pek bir sevdim.
Tavşan tüyü kürküm vardı, 2 kez zor giydim. Onu da koydum bakalım satılırsa iyi olur.
Kullanmadığım şeyleri satıyım gitsin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?