- 21 Ağustos 2015
- 32.258
- 97.950
- 798
- 38
Valla satılıyr.Benim oglanin botu ve montuda vardi onlarida koyim.
Bana hic satilir gibi gelmiyor koyduklarimda ama neyse .
Bana eglence cikti
Çocuk eşyaları en kolay satılanlar.bende çocuk kıyafeti verdim 3 parça , marka ise hemen alıyorlar. orjinal mi diye soruyorlar hemen.
toplam kazancım 70-TL oldu
saga sola verecektim en azıncan böyle değerlendirilmiş oldu
Çocuk eşyaları en kolay satılanlar.
Hele markaysa hemen bulur alıcı
Bereketli olsn.
Bende öyleyimcok yorgunum a dostlar..
posetler sanirim agritti bi de azcij islanmis olabilirim.
Esim maca bende teyzeye gecicem.
Evde bi is yapmadim ancak yemek.
Bugun nasil bir gundu anlamadim.
Elim hic bisi degmedi.
Nasıl birşey o oyuncakKızlar ben de amigurumi oyuncaklar örüyorum. Hobi niyetine başladım kızkardeşim satalim diye gaza getirdi. İnstagram sayfasi açtı hatya yaptıklarımın fotolarını ekledi. İnstagramdan henüz sipariş gelmedi yeni diye ama kizkardesimin arkadaşları falan istedi. Kuzenim almanyada o da 5 tane istedi. Arkadaşlara yaptim 160 tl.kazandim, kuzenime de örüyorum ( 3 tanesi bitti ) tanesi 70 tlden 5 adet. 3 hafta sonra geliyor verecem ordan da 350 tl kazanacam insallah. Çok severek örüyorum sipariş geldikçe de devam edecem insallah. Belki fiyatları biraz daha düşerim bakacam artik
Örgü oyuncak. Organik iplerden yapılıyor. Sekil şekil. Benden en cok istenen zurafa ve inek mesela. Cok da zevkli örmesi. İçi elyafla dolduruluyor. Makinaya da atılıp yıkanabilir. Kızıma da yapıyorum hatta.gecene gün çıngırak yaptim :) ilerde hatira olarak saklarım ona :)Nasıl birşey o oyuncak
su kadar ucuzunu ben mi bulamiyorum yaw.Kızlar trendyolda kargo bedavalara iyice bakın.
7,99 şampuan. Kargp bedava.
Sepette 8,99 çekiyor.Tek ürün attım farkedip,denemek için 1 tl fark koyuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?