Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar merhaba

bugün çok sakin
öglen kuaföre gittim
alış veriş işi akşama kaldı

salça
omo
teremyağ
nutella
tavuk
kuş başı
makarna
biber
havuç
kırmızı lahana
süzme yopurt
süt
pırasa
wc kağıdı
yumurta
kırmızı biber

bu akşam kayınvalde küçük tencere ile bize lahana sarmış
yanına bir erişte, salata yaparım..

cumartesi için de oğlana yogurt çorbası düşünüyorum, yanına bize kavurma onada köfte yaparım
hastalıktan dolayı canı hiç birşey yemek istemiyor.

yarın işim yok hava güzel olursa gezdiririm
biraz havası değişir...

eşimle bu ayın bütçesini yaptık
bakalım bu ay nasıl geçecek
ben hemen 500-TL oğlanın vadelisine atmak istiyorum
eylüle kadar 10.000-TL hedef anca olur
önden biraz biriktiriyim istiyorum
çok heycanlıyım sanırım
sürekli boş kaldıkça hesap kitap hali ...

Canım balık temizlenir yıkanır koyulur ama baharat ve tuz atilmaz

Masallah bugun ben pek bisey yapmadm soyle.bi salonu toparladm mutfagi bitimedim ama soyle bi topladm simdi yemek yapiorm cnm bisey yapmak istemio bgn

eline sağlık ya, güzel fikir, ben de deniyim böyle:) peki kıvamı nasıldı kekin? kek hamurumu daha mı katı? bir de balık nereden alıyorsunuz baby?
dediğim gibi buralar hep kekçi kurabiyeci yaa:) ellerine sağlık... şöyle bir çay demledim, yanında taze kurabiyeler var deyipte çağıran olsa da biz de gitsek yav
kandiriyolla bizi zalımlar

güldürdün beni çok yaa

eee topik ekonomi.
olmus kurabiyenin kilosu 40tl.
Napcan evde ne varsa Allah ne verdiyse yapiyoruz biseyler

Tam kek hamuru kıvamında yaptım.
200 drecede yarım saatte pisti.Ben tepsiye yaptım ince,fırın mücver gibi oldu.
Valla balık isi bizde babamda aslında,o alır pişirir çağırırlar ama pazardan alırız dedi koci.
H.sonu pazarından bakcam bakalım.

Selam kızlar Çarşamba akşam gene hastalandım ben geçen haftaki gibi oldu dün sabah biraz iyi olup işe geldim.Dün akşam da iş çıkışı özel bir hastanenin aciline gittim kan idrar tahlili verdim kan tahlili bile almıyordu hoca istedim alalım dedim.Kan da crp çok yüksek çıktı normali 0-5 bendeki 133 lerde.İğne serum takın dedim.Nerde enfeksiyon var bilemem takamam dedi.iç hastalıklarına görün dedi.

Yarına misafirim var 2 de gelecekler annemle kardeşim bugün evi dip bucak temizlediler ben işteyken anam sağolsun tarhana çorbası, fasulye yemeği patlıcanlı köfte yapmış kayınvalide de yaprak sarmış.Sabah eşim kayınvalideleri kahvaltıya getirecek sonra da hazırlık yapıcaz pilav tavuk salata yaparım misafir de çekecek halim yok moralim bozuk.Misafir olmasa yarın hastaneye gidecektim pazartesine randevu aldım internette kanser şüphesi felç geçirmeye kadar olumsuz şeyler yazıyor inşallah düzelir bugün de kaşıntı başladı vücuda yayılıyor galiba

Cok geçmiş olsn cnm
Kendini yorma,neti de okuma.Grip yazsn kansere çıkıyor googleda
İhmal etme ama görün pazartesi..

Ogluna iyi görünecekya politik davranışlar ben çok iyi bilirim o sahte yüzleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…