teşekkür ederim canım eşimle aynı bölüm okumaya başladık o çalıştı ben çalışmadımİhtiyacın olan biseyse,indirimi bulduysa iyi olmuş cnm.
Sınav stresi iste:)Kasma kendi ye bisyler.Sınavdan sonra dikkat edersin.
Basarılar simdideeen
O tabi calısır,eve gel hazur yemek,temiz camasır:)teşekkür ederim canım eşimle aynı bölüm okumaya başladık o çalıştı ben çalışmadım
Canım balık temizlenir yıkanır koyulur ama baharat ve tuz atilmazGünaydınnn hayırlı cumalar
Yeni kalktım oğlanın uyku düzeni bozuldu gitti uyumuyor 3e kadar psikolojim bozuldu resmen bebekken bile böyle değildi bu çocuk benle yatar benle kalkardı ne oluyor bilmiyorum
Tokat yaprağı alaşım var 5 kiloluk bidonda seviyoruz yaprak sarmasini yaprak güzel oldumu daha zevkli oluyor sarmaşık yemeside
Eşim pazartesi günü pazardan 5 liraya cinokop almış teşekkür,gahta kalan son balikmis ucuza almış bir kilodan fazlaydı temizledim ikiye bölmustum birini yaptım diğeri buzlukta çokta güzeldi bu hafta yine alicak hamsi 3 liraya falan düşüyor buzlukta hazır olunca iyi oluyor bende temizleyip yıkayıp koyuyorum ama benim komşular balık buzluğa temizlenmeden konur diyor niye bilmiyorum
Bir nevresime 424 tl yazmış,169 a düşmüş.2 tane 7kg alomatige 116tl yazmis sozde 69tl dusmus trendyolda.
saka gibiler ne yani normalde 1 alo 55tl falan mi.
bunlarin indirim yalanlarini sevsinler.
2 tane 7kg alomatige 116tl yazmis sozde 69tl dusmus trendyolda.
saka gibiler ne yani normalde 1 alo 55tl falan mi.
bunlarin indirim yalanlarini sevsinler.
Masallah bugun ben pek bisey yapmadm soyle.bi salonu toparladm mutfagi bitimedim ama soyle bi topladm simdi yemek yapiorm cnm bisey yapmak istemio bgnEvi supurdum, sildim.
toz aldim.
banyo , wc yikadim.
1 tane cam sildim.
tavuk ve patates yaptim baharatli kendi suyunda pisirip en son kizarttim.
pilav yapicam simdi.
kek sepetimiz geldi y.odasi yakmadim oraya koydum erimesin truf var icinde.
bittim ya ben temizlige giristim mi dip kose gidiyorum ve pert oluyorum.
kandiriyolla bizi zalımlarBir nevresime 424 tl yazmış,169 a düşmüş.
Cactüslü nevresim ya saten değil bisey değil,424 ne?
yalançılarrrben girip bakmadım
biliyorum sahte indirimler
yalançılarrr
eline sağlık ya, güzel fikir, ben de deniyim böyle:) peki kıvamı nasıldı kekin? kek hamurumu daha mı katı? bir de balık nereden alıyorsunuz baby?Günaydın kızceler
hayırlı cumalarr
Geldi canııım cuma
Sebzelikte 2 dal pırasam varmış dolapta,hemen çektim rondodan aksm
1 tane de büyük havuç çektim.
2 yumurta,biraz zeytinyağı,baharat ve tambugday unuyla kek gibi yaptım verdim fırına aksm(ilk fırın yakışım buay:))
Miss gibi fırın mücver olmuş.Pırasa mücverii
Dilimledim yanıma aldım.Öğlen onu yerim dedim:)
Aksm anamdayız yemek derdim yok:)
Acil hamsi alcam temizleyip difrize atcam.Bolmus cok busene..
dediğim gibi buralar hep kekçi kurabiyeci yaa:) ellerine sağlık... şöyle bir çay demledim, yanında taze kurabiyeler var deyipte çağıran olsa da biz de gitsek yavGünaydin
Hayirli cumalar.
Aksam esim kurabiye istedi cayla.
kurabiye yoktu acma ve eklerden koydum.
Buzlugumda acma da az kaldi.
Bende 4.30 da uyandin uyuyamadim.
Kalktim ortaligi toplayip 1 tepsi tatli 2 tepsi tuzlu kurabiye yaptim.
kibris tatlisi yaptim.
Kurabiyelerden kalirsa şayet sanmiyorum bu erbaşlardan kurtaramıyorum
Buzluga koyucam.
ay cicek sepetinden aradilar ben siparisi bugun icin eve verdim.
yarin sabah oglum kendi goturmek istedi.
Bana diyorlar ki 2 adres gozukuyor biri benim adres digeri beykoz.
Ne alaka yaw.
Nasil karistirip 2 adres giriyorlar ne sacma.
Neyseki tegit ettiler adresi dogruladim.
Bi de onunla ugrasicaktim.
Oglum boyle seyleri sevmez aslinda buradaki öğretmenleri ortami sevdi masallah.
Eltimin kizida gelecek yine makarna salatasi yapicam bi de
Kurabislerden tatlidan falan koyarim.
Kaynim almanyadaki gorumceme diyormus ki hep birlikdeler bir gun bizde bir gun lellide birgun kizimda bir gun dunurde diyomus
Eltimde demiski o simdi gider ablasina soyler (buradaki goruncem icin) olsun catlasin o da orada diyormus.
hahahaha kaynima bak sen
55 yasinda adamı da kendimize benzettik iyimi.
esimde annesine demis gecen yengemler bizdeydi diye.
cok sevinmis iyi olun siz diyormus.
yeminle su kadina ödul vericem.
en iyi oscar ödulu.
eltimin kizina niye onunla konusuyosun diye kiziyormus esimede iyi olsunlar diyo
Kadin sizofren
kandiriyolla bizi zalımlar
güldürdün beni çok yaayalançılarrr
eee topik ekonomi.eline sağlık ya, güzel fikir, ben de deniyim böyle:) peki kıvamı nasıldı kekin? kek hamurumu daha mı katı? bir de balık nereden alıyorsunuz baby?
dediğim gibi buralar hep kekçi kurabiyeci yaa:) ellerine sağlık... şöyle bir çay demledim, yanında taze kurabiyeler var deyipte çağıran olsa da biz de gitsek yav
güldürdün beni çok yaa
eee topik ekonomi.
olmus kurabiyenin kilosu 40tl.
Napcan evde ne varsa Allah ne verdiyse yapiyoruz biseyler
Tam kek hamuru kıvamında yaptım.eline sağlık ya, güzel fikir, ben de deniyim böyle:) peki kıvamı nasıldı kekin? kek hamurumu daha mı katı? bir de balık nereden alıyorsunuz baby?
dediğim gibi buralar hep kekçi kurabiyeci yaa:) ellerine sağlık... şöyle bir çay demledim, yanında taze kurabiyeler var deyipte çağıran olsa da biz de gitsek yav
güldürdün beni çok yaa
Aynen lellim.kandiriyolla bizi zalımlar
Cok geçmiş olsn cnmSelam kızlar Çarşamba akşam gene hastalandım ben geçen haftaki gibi oldu dün sabah biraz iyi olup işe geldim.Dün akşam da iş çıkışı özel bir hastanenin aciline gittim kan idrar tahlili verdim kan tahlili bile almıyordu hoca istedim alalım dedim.Kan da crp çok yüksek çıktı normali 0-5 bendeki 133 lerde.İğne serum takın dedim.Nerde enfeksiyon var bilemem takamam dedi.iç hastalıklarına görün dedi.
Yarına misafirim var 2 de gelecekler annemle kardeşim bugün evi dip bucak temizlediler ben işteyken anam sağolsun tarhana çorbası, fasulye yemeği patlıcanlı köfte yapmış kayınvalide de yaprak sarmış.Sabah eşim kayınvalideleri kahvaltıya getirecek sonra da hazırlık yapıcaz pilav tavuk salata yaparım misafir de çekecek halim yok moralim bozuk.Misafir olmasa yarın hastaneye gidecektim pazartesine randevu aldım internette kanser şüphesi felç geçirmeye kadar olumsuz şeyler yazıyor inşallah düzelir bugün de kaşıntı başladı vücuda yayılıyor galiba
Cok geçmiş olsn cnm
Kendini yorma,neti de okuma.Grip yazsn kansere çıkıyor googleda
İhmal etme ama görün pazartesi..
Ogluna iyi görünecekya politik davranışlar ben çok iyi bilirim o sahte yüzleriGünaydin
Hayirli cumalar.
Aksam esim kurabiye istedi cayla.
kurabiye yoktu acma ve eklerden koydum.
Buzlugumda acma da az kaldi.
Bende 4.30 da uyandin uyuyamadim.
Kalktim ortaligi toplayip 1 tepsi tatli 2 tepsi tuzlu kurabiye yaptim.
kibris tatlisi yaptim.
Kurabiyelerden kalirsa şayet sanmiyorum bu erbaşlardan kurtaramıyorum
Buzluga koyucam.
ay cicek sepetinden aradilar ben siparisi bugun icin eve verdim.
yarin sabah oglum kendi goturmek istedi.
Bana diyorlar ki 2 adres gozukuyor biri benim adres digeri beykoz.
Ne alaka yaw.
Nasil karistirip 2 adres giriyorlar ne sacma.
Neyseki tegit ettiler adresi dogruladim.
Bi de onunla ugrasicaktim.
Oglum boyle seyleri sevmez aslinda buradaki öğretmenleri ortami sevdi masallah.
Eltimin kizida gelecek yine makarna salatasi yapicam bi de
Kurabislerden tatlidan falan koyarim.
Kaynim almanyadaki gorumceme diyormus ki hep birlikdeler bir gun bizde bir gun lellide birgun kizimda bir gun dunurde diyomus
Eltimde demiski o simdi gider ablasina soyler (buradaki goruncem icin) olsun catlasin o da orada diyormus.
hahahaha kaynima bak sen
55 yasinda adamı da kendimize benzettik iyimi.
esimde annesine demis gecen yengemler bizdeydi diye.
cok sevinmis iyi olun siz diyormus.
yeminle su kadina ödul vericem.
en iyi oscar ödulu.
eltimin kizina niye onunla konusuyosun diye kiziyormus esimede iyi olsunlar diyo
Kadin sizofren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?