Hayırlı olsun canım iyi günlerle giySelam.kizlar ben de.trendyoldan alışveriş yaptim bi hırka, 3 kazak ve bi kaban aldim. 251 tl.tuttu hepsi. 3 taksitle. İnsallah.kaliteli olur da iade etmek.zorunda kalmam. Baya ihtiyacim vardı. Kaban 200 tl.idi 100 e geldi. Digerleri de yarı fiyatına. Kaban haki ve saks mavisi tek kalmıştı ben de haki rengi aldım. İlk defa bu rengi aldim insallah kullanabilirim.
Ben tavuk hastasıyım ya antibiyotikli antibiyotikli yiyorum işte bende migrosdan alayım bütün baya giderBu hafta organik tüm tavuk alayım diyorm.
Migrosta 40-45 tl.KOci tavuk sokturmuyor eve.Ben de yiyemiyorm onun yüzünden.parcalarım difrize atarım.
Soslu falan yaparım cesit olur.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar Çarşamba akşam gene hastalandım ben geçen haftaki gibi oldu dün sabah biraz iyi olup işe geldim.Dün akşam da iş çıkışı özel bir hastanenin aciline gittim kan idrar tahlili verdim kan tahlili bile almıyordu hoca istedim alalım dedim.Kan da crp çok yüksek çıktı normali 0-5 bendeki 133 lerde.İğne serum takın dedim.Nerde enfeksiyon var bilemem takamam dedi.iç hastalıklarına görün dedi.
Yarına misafirim var 2 de gelecekler annemle kardeşim bugün evi dip bucak temizlediler ben işteyken anam sağolsun tarhana çorbası, fasulye yemeği patlıcanlı köfte yapmış kayınvalide de yaprak sarmış.Sabah eşim kayınvalideleri kahvaltıya getirecek sonra da hazırlık yapıcaz pilav tavuk salata yaparım misafir de çekecek halim yok moralim bozuk.Misafir olmasa yarın hastaneye gidecektim pazartesine randevu aldım internette kanser şüphesi felç geçirmeye kadar olumsuz şeyler yazıyor inşallah düzelir bugün de kaşıntı başladı vücuda yayılıyor galiba
tesekur ederim canımGüle güle kullan canım
sağol lellim. Çoktan almam gereken şeyleri halletmis oldum. Tek isteğim üstüme olmaları.zelalke cok iyi almissin gule gule kullan canim
sagol canim :)Hayırlı olsun canım iyi günlerle giy
Ge
Geçmiş olsun canım
Kötü şeyler düşünme
Daha detaylı bir görün
Enfeksiyon olunca değerler yüksek çıkıyor
Tam olarak sıkıntın ne
Bende geçen hafta öyle olumSağol canım.Geçen hafta oldu birden üşüme titreme geldi ateş bastı rahatsızlandım.2 gün önce gene aynı oldu.Ben de doktora gittim acile , bir aydan fazladır kolumda da bir ağrı var başka şikayetim yok pazartesi detaylı baktıracağım
Bende geçen hafta öyle olum
Ağzım yara oldu
Mikrop çok hava bir tuhaf
Yarın bende tavuk kızartma yapıyım diyorumBen tavuk hastasıyım ya antibiyotikli antibiyotikli yiyorum işte bende migrosdan alayım bütün baya gider
Evet ama sisdid olabilirSana da geçmiş olsun cnm.Yeni evliyim de idrar yolları iltihabı olabilir benim belki
Ankara’dan mı yazıyorsunEvet ama sisdid olabilir
İdrar yolu biraz daha sıkıntılı oluyor
Afedersin kan geliyor küçük tuvaletinde
EvetAnkara’dan mı yazıyorsun
Evet ama sisdid olabilir
İdrar yolu biraz daha sıkıntılı oluyor
Afedersin kan geliyor küçük tuvaletinde
Aşırı ağrılı oluyorArkadaşım da sisdid olabilir dedi.
Yok kan yok regl yeni bitti gerçi sondu bugün yarın belli olur tam kan olup olmadığı
Ay Allah korusun bakma okuma canim.Selam kızlar Çarşamba akşam gene hastalandım ben geçen haftaki gibi oldu dün sabah biraz iyi olup işe geldim.Dün akşam da iş çıkışı özel bir hastanenin aciline gittim kan idrar tahlili verdim kan tahlili bile almıyordu hoca istedim alalım dedim.Kan da crp çok yüksek çıktı normali 0-5 bendeki 133 lerde.İğne serum takın dedim.Nerde enfeksiyon var bilemem takamam dedi.iç hastalıklarına görün dedi.
Yarına misafirim var 2 de gelecekler annemle kardeşim bugün evi dip bucak temizlediler ben işteyken anam sağolsun tarhana çorbası, fasulye yemeği patlıcanlı köfte yapmış kayınvalide de yaprak sarmış.Sabah eşim kayınvalideleri kahvaltıya getirecek sonra da hazırlık yapıcaz pilav tavuk salata yaparım misafir de çekecek halim yok moralim bozuk.Misafir olmasa yarın hastaneye gidecektim pazartesine randevu aldım internette kanser şüphesi felç geçirmeye kadar olumsuz şeyler yazıyor inşallah düzelir bugün de kaşıntı başladı vücuda yayılıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?