Bende bir şey soruncam canım dolapla ilgili ürün ekledim kadın teklif verdi kabul ettim son birkaç saat almıyor hala onu iptal edebilir miyim başkalarında teklif verdi yazıyorlar sürekli ama onu iptal etmem lazım bilemiyorum nasıl oluyorNe geliyorsa basımıza ihmalkârlığımızdan geliyor
Reddet teklifiBende bir şey soruncam canım dolapla ilgili ürün ekledim kadın teklif verdi kabul ettim son birkaç saat almıyor hala onu iptal edebilir miyim başkalarında teklif verdi yazıyorlar sürekli ama onu iptal etmem lazım bilemiyorum nasıl oluyor
Kabul ettim ama...Reddet teklifi
yada fiyatını eski fiyatına cek güncelle cnm
İptal olmaz sana yorum atar alçaksa fiyatı güncelleyin diyeKabul ettim ama...
Fiyatı değiştirince iptal mi oluyor onayladığım takip Allahımmmm çok cahilimm
oooo stalklarin adamiyiz reis.Oturdum Muneyi takip edyorum
Nerde kavga var nerde polemik var okuyorm
Stalkı buraya da taşıdım
Gelsin buyursun tükkanaEnteresan yaa..bdv okuyorum,karı koca memur,ev almış,birikim yapmak isteyen bir üye var,herkes ye,iç,gez diyor..ben de buraya davet ettim :)
Topiğimizin gülünün neşesi yerine gelmiş.Ablaya meyve pirinc süt falan aldim 50tl tuttu kartdan cektirdim.
10tl taksiye gitti
10tl coraba.
Ama keyfim yerine geldi valla sabah kotuydum abla bana cok iyi geldi.
gulduk eglendik dertlestik.
esim oglumu aldi sonra beni geldik eve yemekler yendi.
Esim maca gitti oglan derse oturdu bende dizi izlicem.
canimssssTopiğimizin gülünün neşesi yerine gelmiş.Çok sevindim ki. Ohh bee:)
Cancağızım takip etmek serbest :))) ama konuları topiklere taşımayalım, yanlış anlaşılır, sonra bu topiğe de gelmek zorunda kalırım, kim kimle dertlidir bilmem, takip edemem ama raporlardan az çok tahmin yürütürüm, yazsa da rapor etsem fırsatını kollayanları da anlarımOturdum Muneyi takip edyorum
Nerde kavga var nerde polemik var okuyorm
Stalkı buraya da taşıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?