- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.748
- 158
Hahaha kociskolata mı. Ilk defa duydum valla kuzum:)babyloading87 sensiz buralar hep dutluk beğ.
hic cekilmiyor Tülay geriğğ döğ
dimiAmarylliss
Aksamlari kociskolatası var tabi ya:)
VarCorabi bugun esimin verdigi 10tl ile aldim.
Kumbaraya giremeden gitti olsundu.
Benim para nasil birikir bilemedim.
Ama umutluyum.
yarin kargoya gidicem petek temizligi gelmemisti gecen kizmistim adama gelicem dedi gelmedi yarin gelcekmis.
aksamda eltimin kizi gelin dedi.
kaca bolunurum bilmem.
yemegimde yok herzamanki gibi.
yakalim bu gezegeni
ya birisi yardim icin satiyordu tanesi 3 idi aslinda ben 2 tane aldim 10 verdim.Ben varim:) yogurdumu yiyorum.10 liralık ne çorabı aldın da Kumbara boş kaldı. Benimde hesapta 50 ve 17 tl gibi bişey var ama 17 ile yarın bimden tart kalıbı alacağım inş.
Var
valla ya cok samimi seker sakaciHahaha kociskolata mı. Ilk defa duydum valla kuzum:)
Dimi bi akşamları bide pazar günleribabyloading87 yok.Baby yokluğun hemen fark ediliyor haberin olsun
Kociskolata diyince aklıma çikolata geldi iyi mi:))valla ya cok samimi seker sakaci
ya pembik gelinlerin seysi o kociskolata
Canım hatırladım biraz gec oldu ama kusura bakma bende elti kızına aldın sandım hediye alacağım demiştin ya.hergun okuyorum ama işten evde çocuklardan vakit bulup yazamıyorum elti kızı muhabbeti ne sevindim senin adınaya birisi yardim icin satiyordu tanesi 3 idi aslinda ben 2 tane aldim 10 verdim.
Geldimmm.
hahahha bende bendeKociskolata diyince aklıma çikolata geldi iyi mi:))
Kendi resmimi öncesi sonrası yapcam:)
Şöyle ki lelliyle tanışmadan önceki halim yani kilom bide lelliyle tanıştıktan sonraki halim/kilom.Bunları yan yana koycam.
Sizde aradaki 7 farkı bulun bakam
7-24 açık dimi bu tükkanGelsin buyursun tükkana
O zaman hoşgeldinizMerhabalar. Uzun zamandır okuyordum sizi sohbetleriniz çoook güzel ve içten.artık aranızdayım kızlar
Topigimize hoşgeldinizMerhabalar. Uzun zamandır okuyordum sizi sohbetleriniz çoook güzel ve içten.artık aranızdayım kızlar
Teşekür ederimTopigimize hoşgeldiniz
tabi ya7-24 açık dimi bu tükkan
Hoşgeldiniz kiMerhabalar. Uzun zamandır okuyordum sizi sohbetleriniz çoook güzel ve içten.artık aranızdayım kızlar
HoşbuldumHoşgeldiniz ki
HoşbuldumHoşgeldiniz ki
Çok güzel ya.İyi geceler...Bacılar bi kaç gündür model çıkarma derdindeydim. Sonuçta başardım
Eki Görüntüle 2215263
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?