Ellerine sağlık cok guzelİyi geceler...Bacılar bi kaç gündür model çıkarma derdindeydim. Sonuçta başardım
Eki Görüntüle 2215263
Çok güzel ya.
Örgü filan bilmeyen biri olarak örgü yapabilenleri takdir ediyorum valla ne güzel
Ellerine sağlık cok guzel
takipteyim an be an resim bekliyoruz bak motive amacli :)Sağol canim..yeleğin arkası ben örücem..önleri annem..ağır model
Sağol canim..2019 'daki ilk hedefim bunu bitirmek
HoşgeldinizMerhabalar. Uzun zamandır okuyordum sizi sohbetleriniz çoook güzel ve içten.artık aranızdayım kızlar
takipteyim an be an resim bekliyoruz bak motive amacli :)
Görüyorsunuz deel mi benim aklımı çelen duygularımınla oynayan hep lellidir:) Ben tatlıyı heeç sevmem halbusi(ve çarpıldımoy oyy isiklar sonene kadar bogazlari durmuyor benimkilerin
esim gec gelmesine ragmen yine buzlugumdaki zulalari patlatti :)
meyve yedi simdide çay borek ve acma.
Hele oglum tamam yatcaz diyorum sen isigi kapat ben yerim diyo
Buzlugu daha pazar doldurdum be vicsansizlar
börek bitti
acma 2 poset kaldi.
pazar gunu yine bir firin patlatiriz ortaya dimiAmarylliss suc ortagim
takipteyim an be an resim bekliyoruz bak motive amacli :)
Teşekür ederimHoşgeldiniz
Heryeri kurabiye yapalim kuzuGörüyorsunuz deel mi benim aklımı çelen duygularımınla oynayan hep lellidir:) Ben tatlıyı heeç sevmem halbusi(ve çarpıldım)
Patlatiriz tabisi.Sen dersinde yapmazmiyim beg:)
Öl de ölim ne istersen yapıyım patroniçem:))
olmamı ya tabi olur2 li Motifli bitirdikce atayim..olur mu
yaa hem de 2 cocuk kosturmaca halidir sizde de hepLellicim. Bende senin gibiyim.mutfaktan hiç çıkmam.2 çocuğum var.10 yaşında oğlum 4yaşi da kızım.eşim ve oğlum öğlen yemeğine geliyorlar.sabah gözümü açar aćmaz yemek derdine düşüyorum.birinin sevdiğini diğeri sevmiyo.ev hanımı yım ama koştur koştur.hamur işi yapmaya bayılırım.ama fazla yiyemem kilo almayım diye.çıkıyorda çıkıyor bulaşık
Lellicim kargoylamı gönderdin PTT mi bende sattım bugün 18 tl kalıyor bana tabi yarın gönderirim inş ama PTT yakın bana kargo ücreti vermiyoruz o iyi işteBugun kargomu verdim kiza dolap dimi dedi guldu yes baby dedim alisti hemen kiz bana.
Takip et beni sanada satim bisiler diyeceggdim.
kocamin tshrtlerini attim
Ama napim hep marka ve giymiyor paralarini yicim
Biz seni uzaktan seviyoruz gelme gelme buralaraCancağızım takip etmek serbest :))) ama konuları topiklere taşımayalım, yanlış anlaşılır, sonra bu topiğe de gelmek zorunda kalırım, kim kimle dertlidir bilmem, takip edemem ama raporlardan az çok tahmin yürütürüm, yazsa da rapor etsem fırsatını kollayanları da anlarım
Zaten yazım da geneleydi anladınız siz onu
Ay lelli benimde hiç bitmiyor yemek bulaşık vallabikiyo insan oğlan grip tis tis şimdi saklıyorum uyumadi bir türlü bir zamanlar Çukurova yi izledim yarına yine ne ypcam bide benimki geceden soruyor kahvaltiya ne yapcanyaa hem de 2 cocuk kosturmaca halidir sizde de hep
Allah uzun saglikli ömür versin kuzulara.
Bazen niye bitmiyor bu is diye dusunuyorum.
Biri demistiki is bitse ömür biter varsin olsun demisti.
Ama surekli bi toplama yikama pisirme halindeyim.
ve hemen bitiyor sanki pisirdiklerim.
ya da hemen kirli yigiliyor.
cok da eledim evde bisiler hala elemeye devam ediyorumda sadelessin ivir zivir kalksin diye.
Allah yardimcimiz olsun
Evin annesi hasta falan olmayagörsun zor.
Ben de olsam beni uzaktan severdim, uzaktan sevmek aşkların en güzeli der giderimBiz seni uzaktan seviyoruz gelme gelme buralara
Benim kızda akşam yemek yerken , anne yarın ne yemek yapacaksın der.kızım sen bugünün yemeğini bi ye bakim derim. Kadın olmak anne olmak zor iş vallaAy lelli benimde hiç bitmiyor yemek bulaşık vallabikiyo insan oğlan grip tis tis şimdi saklıyorum uyumadi bir türlü bir zamanlar Çukurova yi izledim yarına yine ne ypcam bide benimki geceden soruyor kahvaltiya ne yapcan
Ay inanki doģru hasta olcam diye ödüm kopar .çocuklar nolur diye.ailemden çok uzakta başka bir şehirdeyim. Onun zorluğu da var.yaa hem de 2 cocuk kosturmaca halidir sizde de hep
Allah uzun saglikli ömür versin kuzulara.
Bazen niye bitmiyor bu is diye dusunuyorum.
Biri demistiki is bitse ömür biter varsin olsun demisti.
Ama surekli bi toplama yikama pisirme halindeyim.
ve hemen bitiyor sanki pisirdiklerim.
ya da hemen kirli yigiliyor.
cok da eledim evde bisiler hala elemeye devam ediyorumda sadelessin ivir zivir kalksin diye.
Allah yardimcimiz olsun
Evin annesi hasta falan olmayagörsun zor.
ben yurticiyle yolluyorum canimLellicim kargoylamı gönderdin PTT mi bende sattım bugün 18 tl kalıyor bana tabi yarın gönderirim inş ama PTT yakın bana kargo ücreti vermiyoruz o iyi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?