Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende suan yag ariyorum
Bizim kullanmadim ama yaglarin genel olarak marketlerde fiyati 5lt 26.90civari
21tl falan promosyon bekliyorum
Bu ay yagım beni cıkarir.
Tr lelli kipada 4.5 kg orkide ayçiçek yağı 19.90 tl. ama devam ediyor mu bilmiyorum. Geçende gazetede gördüm bakarken duruşmadan çağrılınca fazla inceleyemedim.

Kızlar eğer güneş görmeyen bir yerde ve uygun koşullarda saklanırsa zeytinyağı bozulmaz. Aksine posası dibine çöker. Ama bu dediğim marketten alınan değil fabrikadan çıkarttığımız saf zeytinyağları için geçerli. Eğer koku varsa, tadı bozulmuşsa kullanmayın.

İSTANBULA TAŞINMAK istiyorum bunları görünce bu ne yaa çok güzel gayet evdede dısardada giyilir.
ben birde sosyete pazarlarını cok severim yaaa.gezsem bile yeter ama illa alışveriş yaparım
ama ben istanbulda yaşarmıyım derseniz hayatta yasayamam gezmek için sadece

Cok hossunuz.
Yasama alani malesef kisitli bende dogayi cok seven biri olarak sigamiyorum istanbul'a.

Ama mecburuz suanlık.

Birde herseyin böyle elimizin altında olmasina alistik ne ararsak bulabiliyoruz bu imkanlarsa sanirim cezbediyo kandiriyo bizi.

Misal memlete gittim,cesmeye gittim,yalikavaga gittim grtis yoktu.
Kullandigim sampuanı ben gratisten aliyorum orda bulabiliyorum.
Bayada gezdik ama bulamadik.

Buyuk,kalabalik ama benim sigamadigim hep bir yanimi eksik hissettigim sehir istanbul.

booool harcamalı bir günün ardında merhaba... :) dün eve gıda alış verişi,çocuklara oyuncak,kıyafet,bot,kendime bir şeyler,ofis elemanlarıma, evdeki yardımcıma küçük hediyeler vs.derken ipin ucu kaçtı hepten... :) aşure de koca bir tencere pişirildi,yendi,dağıtıldı....
ufak tefek günlük ihtiyaçlar dışında, evdeki malzemeler baya bi gider... gıda çok bir şey tutmuyor da, oyuncaklar çok pahalı...biraz da, beeeelki daha az zararlı madde kullanılmıştır diye marka alırsan, bir senelik mutfak masrafını öder gelirsin... çocuklar 3 tane olunca....

ben karısık ortamları sevmiyorum anlatabildimmi binbir cesit insan var kimi ordan kimi buralı benimki sabit memleketli olucak cogunlukla.insani kültür acısından davranıs ve yasayıs sekli birbirine yakın olmalı .bir kez bu hatayı yapıp farklı bir sehre gittik iş için memeleketime dönene kadar agladım su anmemeleketteym .ama bu sefarde iş kısıtlı mecburen dogdugun yer degil dogdugun yer oluyor.

Ben 2 bot aldim 130 tl ye
1 kazak
1 Gomlek
2 Buluz aldim bunlarda toplamda 107 tl
1 kot aldim 50 tl
Yemek yedim 20 tl

Ama begendigim cok sey oldu
Parlak bluzlar cok hosuma gitti
Birde kamuflaj yelek begendim 90 tl di
Taki almayada param yetmedi

Bu yil bunlar yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…