- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Tr lelli kipada 4.5 kg orkide ayçiçek yağı 19.90 tl. ama devam ediyor mu bilmiyorum. Geçende gazetede gördüm bakarken duruşmadan çağrılınca fazla inceleyemedim.Bende suan yag ariyorum
Bizim kullanmadim ama yaglarin genel olarak marketlerde fiyati 5lt 26.90civari
21tl falan promosyon bekliyorum
Bu ay yagım beni cıkarir.
Semtimde kipa yok canim malesef.Tr lelli kipada 4.5 kg orkide ayçiçek yağı 19.90 tl. ama devam ediyor mu bilmiyorum. Geçende gazetede gördüm bakarken duruşmadan çağrılınca fazla inceleyemedim.
burda da dokuz eylül mezunu olduğunu öğrenmiş olduk :)Üniversite yıllarımda Hatay ve Özkanlar pazarına giderdik kızlarla. Pijama, çanta güzel şeyler buluyorduk. Fiyatı da uygundu..Kemeraltı Çarşısında da vardır uygun şeyler...
@mandaliina resmi görünce aklıma sen geldin. Buraya dalıpta kimseyi bekletmiyosun değilmi
Sempatiğim ben kağıt oyunu sevmiyorum tavla oynuyorum
Aynen öyle. Dokuz eylül hukuk :)burda da dokuz eylül mezunu olduğunu öğrenmiş olduk :)
yuhhNohut ne kadar pahalanmış kızlar ya. Gerçi her şeye zam gelmiş de. Bimde bile 1 kg nohut 7.45 olmuş.
Doğru diyorsun. Kış da geliyor. Rabbim fakirin yardımcısı olsun.eskiden kuru fasulye fakir yemeğiydi. şimdi o da altınla başabaş gidiyo
İSTANBULA TAŞINMAK istiyorum bunları görünce bu ne yaa çok güzel gayet evdede dısardada giyilir.Dün bende sali pazarindaydim.
Tutkunun 2.5olan atleti döküde yalniz secmeniz gerekiyo
Ama tutku etiketli.
Goztepe metro tarafindan girince sol tarafdaki pazar kisminda kaliyo ortalarda
Tül icin
120-130a kadar duserler.
Biraz nazlanmaniz lazim.
Yada baska tulculerde var surda yeni girdin pazara fiyat almadim henuz orayada bakim diyin mutlaka 3-5indiriyolar.
Benim camimda toplamda 3mt.
2de kanat yaptirdim 150tl verdim.
Bu arada hazir dikilmis almasanizda siz model begenin ölcu verin onlar dikiyolar.
Ucuz olmaz olur mu lcw kapsonlu esofman ustu 35.90 dün 10tl aldim
Esim sasirdi gösterince
Etiketleri uzerinde hep.
Buyuk ihtimal magzalarin elinde kalanlar
Kacak gumruk mallari falan oluyo
Koton,zara etiketli bluzlar var.
Cok hossunuz.İSTANBULA TAŞINMAK istiyorum bunları görünce bu ne yaa çok güzel gayet evdede dısardada giyilir.
ben birde sosyete pazarlarını cok severim yaaa.gezsem bile yeter ama illa alışveriş yaparım
ama ben istanbulda yaşarmıyım derseniz hayatta yasayamam gezmek için sadece
üç beç atarsın artık:))Gelecek bir param vardı. Çok şükür geldi şimdi :)
ben karısık ortamları sevmiyorum anlatabildimmi binbir cesit insan var kimi ordan kimi buralı benimki sabit memleketli olucak cogunlukla.insani kültür acısından davranıs ve yasayıs sekli birbirine yakın olmalı .bir kez bu hatayı yapıp farklı bir sehre gittik iş için memeleketime dönene kadar agladım su anmemeleketteym .ama bu sefarde iş kısıtlı mecburen dogdugun yer degil dogdugun yer oluyor.Cok hossunuz.
Yasama alani malesef kisitli bende dogayi cok seven biri olarak sigamiyorum istanbul'a.
Ama mecburuz suanlık.
Birde herseyin böyle elimizin altında olmasina alistik ne ararsak bulabiliyoruz bu imkanlarsa sanirim cezbediyo kandiriyo bizi.
Misal memlete gittim,cesmeye gittim,yalikavaga gittim grtis yoktu.
Kullandigim sampuanı ben gratisten aliyorum orda bulabiliyorum.
Bayada gezdik ama bulamadik.
Buyuk,kalabalik ama benim sigamadigim hep bir yanimi eksik hissettigim sehir istanbul.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?