Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar ooo neler yazılmış okuyana kadar saat kaç oldu
oğlumun doğuştan rahatsızlığı için dr götürdüm çok şükür sağlığı iyi kontrol ve ultrason 88 lira
5 tl de kantinden tost aldım 93 lira ile günü kapadım
aman sağlıklı olsun da hiç gözümde değil
bugünde kahvaltımı evden getirdim akşama da evden yaparım bişeyler maaş 15inde harcama yapmamam lazım

günaydın kızlar..bende bugün iş yerinde hemen bir gün organizasyonu yaptım.ayda 1000 tl den 6 kişi olduk..diğer türlü kendimiz kenara koymaya çalışınca hep bir pürüz çıkıyo.ama gün olunca bu borç oluyo ve direkt maaşı alınca ödeniyor.hayırlısı bakalım.

Gecmis olsun
Allah şifa versin

çıkarınca kötü oluyor mu?
sadece yemek ve börek içine mi koyuyorsunuz
dolapta çok beklerse bozuluyor çöpe gidiyor üzülüyorum

Günaydın kızlar :))

15'ine ramak kala para harcamamak için direniyorum. Bugün 2 tl kahvaltıya gitti. Şafak :2

Ya sizin şu pazardan giyim alabilme olayınıza bayılıyorum. Bana mı denk gelmiyor bilmiyorum gittiğim hiçbir pazarda giysi namına düzgün şeyler bulamıyorum.
İzmir'de önerisi olan var mı? Belki vardır da ben bilmiyorumdur.

çıkarınca kötü oluyor mu?
sadece yemek ve börek içine mi koyuyorsunuz
dolapta çok beklerse bozuluyor çöpe gidiyor üzülüyorum
Dereotunu buzlukda sevmedim ben
Ama maydanoz,ıspanak falan koyuyorum.
Maydanozlari saplarinda ayrin
Yikayin dograyin posetleyin koyun bisey olmuyo
Köfteye,borek iclerine,dolma iclerine koyuyorum
Salataya koyulunca taze gibi olmuyo tabiki
Banada 2-3parca denk geliyo
Kendime denemeden alamam ogluma aliyorum genelde
Hirka falan bulsam deniyorum ama

ben maydonizu kuru kullaniyorum cok guzel oluyor boreklerde koftelerde bide mantinin ic harcinda kullaniyoruz pratikce ama istanbulda mumkun deil kurumuyor kayinvalid kurutup gonderiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…