Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim evimde zor isiniyo derecem yok ölcemiyorum ama otururken usuyo insan

Ay lelli benimde hiç bitmiyor yemek bulaşık vallabikiyo insan oğlan grip tis tis şimdi saklıyorum uyumadi bir türlü bir zamanlar Çukurova yi izledim yarına yine ne ypcam bide benimki geceden soruyor kahvaltiya ne yapcan
Bende napim bilmiyorum ki
patatesli kofte var aklimda
oglanda tavuklu pilav sever kuran pilavi der yer bu ikiliyi yaparım.
cok isim var yarin

Yanliz su dedigimi yapma huyumu seviyorum 100tl son 9tl kaldi. dolap 100tl olsa diyordum ya
biraz daha satarsam bankadaki hesabima aktaricam akmasada damlar.

Ben cok seyde dagittim bilsem koyardim boyle.
oglumun orjinal ayakkabilari var onlar satilirsa parasini ona vericem oyle istedi kuzu

Benim evimde zor isiniyo derecem yok ölcemiyorum ama otururken usuyo insan
Ben ayaktada üşüyorum bu evde...derece güzel ya kısım gözüm hep onda eczaneden al birtane 35 lira falan ünitede duruyor gözüm hep onda 20 yi görsem göbek atıcam bu evin malzemeden çalmışlar üst katta boş

evet canım bu ayin başında başladım.
Cok yoğun geçiyor, yoruluyorum. İşten gelince kv yemek yapmis oluyor genelde, yemek kuruyorum yiyoruz sofrayı topla, kızımla oynuyorum uyutuyorum. O uyuyunca gorumceme ders anlatıyorum falan derken aksamlari gecip gidiyor. Gece de iki kere emzirmek icin uyanıyorum ve hala gece göğsümun birinu sağıyorum. Bu saattede bunun icin kalktım zaten :) şimdilik düzenimiz bu sekilde.

bende merak ettim acaba ev kac derece

Günaydın
Hayırlı cumalar
Evin icinde odadan odaya isinlaniyorum resmen.
Kargoya cikicam saat 10 gibi.
petek temizligine gelecekler.
aksama dayim gelecek.

evi topladim havalandirdim.
toz aldim.
supurucem.

kargodan sonra yemege girisirim.
Baskada isim kalmaz.

Erken kalkandan ziyade erkenden isini bitiren valla yol aliyor.

Bende namazdan sonra yatmadım.oğlana kahvaltı beslenme hazırladım gònderdim.tavuk haşladım çorba yapcam.mercimekli bulgur pilavı yapcam.akşama da biraz mantı haşlarım. Sobayı yaktım ortalığı topladım.şimdi Nescafe içiyom. Kıza kahvaltı hazırlicam.ev ısınmıyor diyorsunuz korkuyorum yazın doģalgazlî eve taşınacağım için.şuan sobalî lojmandayız. Ev ateş gibi oluyor

Ayy bi de sabah bi uyandim elektrik yok ev buz olmus
Bir de esimin utulu gomlegi yoktu sabah icin utulerim demistim aldi beni telas napcam diye.
Adam takim elbise giyiyor nasil diyim utusuz gomlek elektrik bekle.
Gerildim.
yarim saat daha gelmedi o ara kahvaltiydi falan derken esime dedim ki senin utulu gomlegin yok napcaz.
Napalim yapcak bisi yok dedi.
Su adamin rahatligi en sevdigim.

Ben telase yaparim o hep rahat cool.
Olaylara yaklasimida genelde boyle.

Neyseki geldi de hemen utuledim 2dk
Bana ders oldu

Ay şu elektrik gidince panik oluyorum her işimiz yarım kalıyor.benimki de önemsemez uģraşma fazla ütü sür geç der.

Ay şu elektrik gidince panik oluyorum her işimiz yarım kalıyor.benimki de önemsemez uģraşma fazla ütü sür geç der.
valla esim soylencek diye bi tirstim
cunku hakliydi soylenseydi.
risk aliyorum böyle adam ise gec kalacak
pahali zamli falan ama olmadan olmuyor iste elektrik su dogalgaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…