- 21 Ağustos 2015
- 32.255
- 97.944
- 798
- 38
1622 cıktı bacımAnammmmmm tü tü tü maşaAllah çok sevindim yaş sağlıkla gelsin inş Rabbim ne büyük ne zaman ne verecek belli olmuyor işte...
Kaç çıktın kan sonucu
Ohhh süper geçmiş günün baya demek ben 255 falanla öğrenmiştim tam gününde sonucunu aldım hastanede oturdum kaldım sevinçten Allah'ım ben nasıl eve gideceğim dizlerim tutmuyor diyordum ne günlerdi ya Rabbim evlatlarımıza sağlık versin korusun kollasın inş1622 cıktı bacım
Aynen ya ben normal yoldan olmaza okadr inanmıştım ki,sok oldm
Rabbim büyük
Yaa valla sok oldmOhhh süper geçmiş günün baya demek ben 255 falanla öğrenmiştim tam gününde sonucunu aldım hastanede oturdum kaldım sevinçten Allah'ım ben nasıl eve gideceğim dizlerim tutmuyor diyordum ne günlerdi ya Rabbim evlatlarımıza sağlık versin korusun kollasın inş
Kocaya söyledin mi ne oldu anlat accık
Saolasın bacım amin insallahhhÇok sevindim,ne güzel..Allah sağlıkla doğmasını da nasib etsin
Şok olur herhalde bende 3 sene olmasına 2 ay varken öğrendim hamileliği şimdi iyi bir doktor lazım doğrusu senin vardır herhalde ben Ahmet yılmaza gitmiştim o zaman medikaldeydiYaa valla sok oldm
Bizimki 3,5 sene sonra gelen cokk beklenen bi haberdi.
Kocama söylemedim sabah ondan önce kalkop aynaya yazcam:)
85 tl boşa gitmediAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Şaka bir yana sağlıkla doğsun Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın olsun 2019 bebişi85 tl boşa gitmedi
Dr muz var evt saolsn kadın hemen gel cuma dedi.Şok olur herhalde bende 3 sene olmasına 2 ay varken öğrendim hamileliği şimdi iyi bir doktor lazım doğrusu senin vardır herhalde ben Ahmet yılmaza gitmiştim o zaman medikaldeydi
Ajhaha aynen ya85 tl boşa gitmedi
Saolasn canım benim AminnnnŞaka bir yana sağlıkla doğsun Allah tamamına erdirsin gözünüz aydın olsun 2019 bebişi
çok tebrik ederim, sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.Ayy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Çok güzel bir haber bu artık kendine dikkat et bolca dinlen ağır kaldırma süt iç günlük bebeise faydalı rabbim veriyor zamanı bu zamanmissAjhaha aynen ya
Ona takardım ben bide
Gitti boşa diye
Dr folik asite basla hemen dedi aynenÇok güzel bir haber bu artık kendine dikkat et bolca dinlen ağır kaldırma süt iç günlük bebeise faydalı rabbim veriyor zamanı bu zamanmiss
HAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP EEDER İNŞALLAHAyy soktayımmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyimmmmmm
Amin bacımmm saolasnnnHAYIRLISI OLSUN CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP EEDER İNŞALLAH
Hem de çok büyük...folik doktoru beklemeden başla bence de...Dr muz var evt saolsn kadın hemen gel cuma dedi.
Folikasit basla hemen dedi.
Medicanada bizimkide Özlem Basgul.
AY ocakta tüp konuşmaya gidecektim .Allahım nasıl büyükkk
Kv mi hiç sevmem ama ideal bir koca yetiştirmiş hiç beklemez birşey. Akşamları çayı ben yaparsam o doldurur yoruluyorsun evde çocukla diyor.İste ideal kvde:)
Keske bizim kocalara da zamanında bi isin ucundan tut yatma camıs gibi deselermis
Çiğ köyKv mi hiç sevmem ama ideal bir koca yetiştirmiş hiç beklemez birşey. Akşamları çayı ben yaparsam o doldurur yoruluyorsun evde çocukla diyor.
Eskiden vileda fln yapardı bıraktı artık mutfağı seviyor. 7 yıllık evliyiz daha tabağına bir kere yemek koydurmadı sağolsun
Bende öyle yetiştiricem ama artı tatlı dilli olucam sevmesemde dışa vurup oğlumu üzmenin mantığı yok. Kv ler gereksiz geriliyorlar. Hatta hayalim Rabbim nasip etsin oğlumun düğününde en çok ben oynıcam gelinimi el üstünde tutucam Rabbim gönlüme göre versin inş.
Selam kızlar
Ay eşim evde.gündüz oğlanla giremiyorum zaten. Bişiy sorcam içli köfte yapcam ama donduruvuya nasıl koycam ayy biri koyuyordu kimdibabyloading87
Sen mi koyuyordun canım haşlayıp mı koycam çiğden mi
Bebiş mi vat yemin ediyorum geçen gün aklımdan geçti bu aralar içimden geçen oluyor hayırlısı olsun sağlıkla doğsun. Sana hep demiştim tedaviye başlamadan önce bir mucize oluyorDr muz var evt saolsn kadın hemen gel cuma dedi.
Folikasit basla hemen dedi.
Medicanada bizimkide Özlem Basgul.
AY ocakta tüp konuşmaya gidecektim .Allahım nasıl büyükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?