Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende kısmetse olura bakiyorum gecen sezondan beri
Ya duzmece oldugu belli ama hosuma gidiyo :)

Aynısını dün yaptım ben. Akşama kadar kitap ve çay-kahve. Çalışınca bi de çocuklar olunca o kadar büyük bir lüks ki bu...

size imrendim bak şimdi .. bende evde olup uzanıp tv izlemek kitap okumak isterdimm...cam silmeyi falan gözüm yemiyorda en azından ortalığı toplayıp yemeği yapardım :)
Çalıştığımız için hep dışarıda oluyoruz. Arada evin tadını da çıkartmak gerek. Çok seviyorum ve özlüyorum evde olmayı...

Bende evvelsi gün sildim bütün camları.. bugunde iki posta çamaşır makinasını çalıştırdım.. giymedigim 5 -10 parça kıyafet ı ayırdım .. artık kıyafet almıyorum az öz olsun istiyorum .. gına geldi .. simdi de uzanıp aşure yicim akşama da az nohut yemeğim var yanına pilav ayran salata yaptım mi tamamdır.. pirincim kalmamış bulgura devam

afiyet olsun :) bende aşure malzemesi alıcam bugün.. cumartesi ancak yaparım heralde..kızım çok seviyor..kaç gündür sorup duruyor :)

afiyet olsun :) bende aşure malzemesi alıcam bugün.. cumartesi ancak yaparım heralde..kızım çok seviyor..kaç gündür sorup duruyor :)
Bende çocukluğumdan beri aşure hastasiyim evliligimin ilk senesi ve ilk kez aşure pişirdim komşularıma dağıttım.. kalanları da ben yicem esim çok yemio

Çalıştığımız için hep dışarıda oluyoruz. Arada evin tadını da çıkartmak gerek. Çok seviyorum ve özlüyorum evde olmayı...
aynen öyle canım..bende evde olmayı çok seviyorum..hatta bazen kendimi sorguluyorum herşeyim yarım diye..yarım anne yarım ev hanımı yarım çalışan.. tam olmuyor hiçbişey...hep bi koşturma hep bi telaş..yine çok şükür diyoruz hep ama içimizde uhteler de var

Bende çocukluğumdan beri aşure hastasiyim evliligimin ilk senesi ve ilk kez aşure pişirdim komşularıma dağıttım.. kalanları da ben yicem esim çok yemio
hamileymişsin zaten kuzunla beraber ye bol bol :) bende 3-4 yıldır yapıyorum.. her seferinde yıl içinde yapayım diyorum aşure ayı gelene kadar yaplımıo ne hikmetse :)))

Ara sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."

Kesinlikle senin sorumluluğun daha fazla canım benim...banada bakarsan hep yoğun olan bi eşim var çoğuzman geç geliyor.. kızımın ve evin bütün yükü bende.. uzun bir süre ikinci çocuğu bile göze alamadım..çok ara verdim..şimdide kızım kardeş diyor olmuyor maalesef bişekilde sınavdan geçiyoruz işte..Ama dediğin gibi hayat kısa insan kendine zaman ayırmalı boşluğa düşüyoruz yoksa...

Selam kızlar
Yemeğimi hazırladım kahvaltımı yaptım evi toparladım tv izledim hazırlandım okula gidecem şimdi
Öğlenci olmak daha yorucu be
Bugun ekmek harici bişi almak istemiyorum
Yarın market ve araba benzin alacam inşallah
Yarına yapacak yemek bulamadım ya help help

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…