Bende kısmetse olura bakiyorum gecen sezondan beriGün ortasından sevgiyle merhabalar...
Bugün yağışlı bir hava var burada. Uykusuz ve yorgun olduğumdan bugün evde olup dinleneyim dedim. Kahve ictim kitap okudum uyudum. Oh ne güzel evde olmak..Yarım saat önce kalktım evi supurdum. Akşam için taze fasulye ayıkladim. Oglende dünden kalan yemekleri yeriz oglumla. Ekmek haricinde de harcama yapmayız saniyorum bugün. Ogleden sonra da battaniye kahve kitap keyfine devam ederim. Bir de gelin evi programı varmış annem bahsediyordu onu izleyeyim. Kendimi simartma günü olsun bugün.
Aynısını dün yaptım ben. Akşama kadar kitap ve çay-kahve. Çalışınca bi de çocuklar olunca o kadar büyük bir lüks ki bu...Gün ortasından sevgiyle merhabalar...
Bugün yağışlı bir hava var burada. Uykusuz ve yorgun olduğumdan bugün evde olup dinleneyim dedim. Kahve ictim kitap okudum uyudum. Oh ne güzel evde olmak..Yarım saat önce kalktım evi supurdum. Akşam için taze fasulye ayıkladim. Oglende dünden kalan yemekleri yeriz oglumla. Ekmek haricinde de harcama yapmayız saniyorum bugün. Ogleden sonra da battaniye kahve kitap keyfine devam ederim. Bir de gelin evi programı varmış annem bahsediyordu onu izleyeyim. Kendimi simartma günü olsun bugün.
Çalıştığımız için hep dışarıda oluyoruz. Arada evin tadını da çıkartmak gerek. Çok seviyorum ve özlüyorum evde olmayı...size imrendim bak şimdi .. bende evde olup uzanıp tv izlemek kitap okumak isterdimm...cam silmeyifalan gözüm yemiyorda en azından ortalığı toplayıp yemeği yapardım :)
Pahalandi canım. Özellikle kış sebzeleri el yakıyor. Yaz sebzeleri bitmek üzere. Domates dün burada 3 civarıydi.2 haftadır pazarada gidemedim..sebzeler pahalandı mı kızlar ?
hmm.. anladımPahalandi canım. Özellikle kış sebzeleri el yakıyor. Yaz sebzeleri bitmek üzere. Domates dün burada 3 civarıydi.
afiyet olsun :) bende aşure malzemesi alıcam bugün.. cumartesi ancak yaparım heralde..kızım çok seviyor..kaç gündür sorup duruyor :)Bende evvelsi gün sildim bütün camları.. bugunde iki posta çamaşır makinasını çalıştırdım.. giymedigim 5 -10 parça kıyafet ı ayırdım .. artık kıyafet almıyorum az öz olsun istiyorum .. gına geldi .. simdi de uzanıp aşure yicimakşama da az nohut yemeğim var yanına pilav ayran salata yaptım mi tamamdır.. pirincim kalmamış bulgura devam
Teşekkür ederim cnmEllerine sağlık canım pizza gibi olmuş :)
Bende çocukluğumdan beri aşure hastasiyim evliligimin ilk senesi ve ilk kez aşure pişirdim komşularıma dağıttım.. kalanları da ben yicem esim çok yemioafiyet olsun :) bende aşure malzemesi alıcam bugün.. cumartesi ancak yaparım heralde..kızım çok seviyor..kaç gündür sorup duruyor :)
aynen öyle canım..bende evde olmayı çok seviyorum..hatta bazen kendimi sorguluyorum herşeyim yarım diye..yarım anne yarım ev hanımı yarım çalışan.. tam olmuyor hiçbişey...hep bi koşturma hep bi telaş..yine çok şükür diyoruz hep ama içimizde uhteler de varÇalıştığımız için hep dışarıda oluyoruz. Arada evin tadını da çıkartmak gerek. Çok seviyorum ve özlüyorum evde olmayı...
Sağolasın canım değerim yükselmiş çok şükür.Günaydın
dün harcama yapmadım
akşamda annemde yemek yedik çok iyi geldi açıkçası
mavimli hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah
hamileymişsin zaten kuzunla beraber ye bol bol :) bende 3-4 yıldır yapıyorum.. her seferinde yıl içinde yapayım diyorum aşure ayı gelene kadar yaplımıo ne hikmetse :)))Bende çocukluğumdan beri aşure hastasiyim evliligimin ilk senesi ve ilk kez aşure pişirdim komşularıma dağıttım.. kalanları da ben yicem esim çok yemio
Ara sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.aynen öyle canım..bende evde olmayı çok seviyorum..hatta bazen kendimi sorguluyorum herşeyim yarım diye..yarım anne yarım ev hanımı yarım çalışan.. tam olmuyor hiçbişey...hep bi koşturma hep bi telaş..yine çok şükür diyoruz hep ama içimizde uhteler de var
Kesinlikle senin sorumluluğun daha fazla canım benim...banada bakarsan hep yoğun olan bi eşim var çoğuzman geç geliyor.. kızımın ve evin bütün yükü bende.. uzun bir süre ikinci çocuğu bile göze alamadım..çok ara verdim..şimdide kızım kardeş diyor olmuyor maalesefAra sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?