Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu arad söylemeyi unuttum. Benim iki oğlum var. Büyük 9 yaşında. O da haftalık aldığı harçlığını harcamıyo sırf bidona para atmak için. Diğer oğlum daha 3 aylık. Eşim günde bir paket sigara içer normalde. Ama şimdi bidona para atmak için iki günde bi pakete düşürdü sigarayı. İnşallah bırakabilir bu gidişle. Bidonumuzun fotosunu yapıştırmak istedim ama yapamadım. İnşallah öğleden sonra rahat bi zamanda yapabilirim. Bol bol birikimler herkese..

Eşofmanları çok uyguna alıyormuşsunuz
Ben salı sorduğumda genelde 20-25 dediler tek alta

Tülünüzün fotosunu gördüm
Beyaz olan 3 metre mi? Pembeler kaçar metre?
Beyaz malesef 2.5mt bi sıkıntı yasadim tülde yanlis ölcü sikıntisi
Kanatlar 1er metre.

Günaydınlar
bol bereketli, az harcamalı günler dilerim.
biz daha kumbara olayına giremedik ama oğluma kızıma birer kumbara verdim . Önceden kumbaraları yoktu ama bi şekilde bayram harçlıklarını falan bize veriyorlardı (biz banka ), bankada birikimleri duruyordu ikiside kendi paralarıyla birer tablet aldılar. Şimdi oğlumun hedefi telefon günlük harcamalarından kalanı atıyor . Bankada da 250 lirası var.

Günaydın Hanımlar,
Dün akşam eşim arkadaşlarıyla buluşacaktı. Ben de kızımı sinemaya götürdüm. 20 TL iki kişilik bilet (halk günüymüş), 10 TL mısır+su, 10 TL oyuncaklara bindi. 21 TL Nemo oyuncağı. Şu her çıktığımızda oyuncak alma meselesini nasıl çözücez bilmiyorum. Ev hayvanat bahçesine döndü. Onun haricinde kız ıza güzel vakit geçirdik

Hoşgeldin canım. Artık burada yazıyoruz. Çok güzel sohbetler ve fikir alışverişleri oluyor. Ne iyi ettin de geldin...
Bende bu kızlar pek girmiyor artık diyordum.. seni gördüğüme de ayrıca sevindim nihalcim..tamam burdayım inşallah bundan sonra :)

Gün ortasından sevgiyle merhabalar...
Bugün yağışlı bir hava var burada. Uykusuz ve yorgun olduğumdan bugün evde olup dinleneyim dedim. Kahve ictim kitap okudum uyudum. Oh ne güzel evde olmak..Yarım saat önce kalktım evi supurdum. Akşam için taze fasulye ayıkladim. Oglende dünden kalan yemekleri yeriz oglumla. Ekmek haricinde de harcama yapmayız saniyorum bugün. Ogleden sonra da battaniye kahve kitap keyfine devam ederim. Bir de gelin evi programı varmış annem bahsediyordu onu izleyeyim. Kendimi simartma günü olsun bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…