- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
Olur inşallah. Üzme kendini. Rabbim hayirlisiyla nasip eder inşallah. Ara verince bazen böyle şeyler oluyor. Onun da bir zamanı vardır o zamanı bekliyordur canım.Kesinlikle senin sorumluluğun daha fazla canım benim...banada bakarsan hep yoğun olan bi eşim var çoğuzman geç geliyor.. kızımın ve evin bütün yükü bende.. uzun bir süre ikinci çocuğu bile göze alamadım..çok ara verdim..şimdide kızım kardeş diyor olmuyor maalesefbişekilde sınavdan geçiyoruz işte..Ama dediğin gibi hayat kısa insan kendine zaman ayırmalı boşluğa düşüyoruz yoksa...
Bende uzun sure ara verenlerdenimKesinlikle senin sorumluluğun daha fazla canım benim...banada bakarsan hep yoğun olan bi eşim var çoğuzman geç geliyor.. kızımın ve evin bütün yükü bende.. uzun bir süre ikinci çocuğu bile göze alamadım..çok ara verdim..şimdide kızım kardeş diyor olmuyor maalesefbişekilde sınavdan geçiyoruz işte..Ama dediğin gibi hayat kısa insan kendine zaman ayırmalı boşluğa düşüyoruz yoksa...
çok iyi anlıyorum canım seni..sorumluluk tek tarafa yıkıldığı zaman insan çok fazla şeyden soğuyor...benimde kızım çok istiyor o istemese ben düşünmüyorum bile..Allah kızıma ömür versin diyorum hep.. Birde bizler sanki fazla fedakarız..ben kızımın herşeyi eksiksiz olsun diye uğraşıp duran bir tipim..herşeylerine fazla özeniyoruz..tabi bu da epey yoruyor..Bende uzun sure ara verenlerdenim
Bende cocugun tüm sorumlulugu bende diye hic 2. İstemedim
Suanda da rahatina fecii alistim oglum 11yasinda.
Hasta olsa hastanesi
Ödevi
Toplantilari
Okula getir -göturu
Alisverisi.
Surekli bi sen halledersin hakim evde.
Sabah 7 aksam 7calisiyo tamam biseyde diyemiyorum ama cok agir oluyo böylede
Yada bana agir geliyo bilmiyorum.
Ev hanimiyim calismiyorum ama bazen kendimi acayip yorgun hissediyorum.
Hic oturmadan gün bitirdigim oluyo.
Bazen odadan odaya kosuyorum disardaysam ve o gun evin islerinide yetistirmek icin.
Katılıyorum. Ben de Ocak ayında 39 um.Ara sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."
hayırlı olsun.. :) Benimde beğendiğim bir deri mont var alıp almamak arasında gidip geliyorum ama çok para yaa..ama çokda güzelll.. bakalım savaşın sonu ne olacak :)aman be yaaaa...
gittim mont aldım kendime. çok mu gerekliydi. değildi tabiki...ama istediğim renkti ve beğendim. zaten bu ay 1500 civarı birikim yapabileceğiz. azıcık da şımartalım kendimizi değil mi
Siz cok guclu bir kadinsinizAra sıra küçük tembellikler yapıyorum böyle. Yoksa gitmiyor. Hep çalış hep çalış nereye kadar? Benim eşim de yok. Her seyi ben dusunmek zorundayim. Mesleğim dünyanın belki de en stresli mesleği. Yaş da oldu 39. Yoruluyorum. Her şeyden kaçış oluyor bu. Huzuru böyle buluyorum. Kendimiz için de yaşamamız gerek.
"Hayat kısa, kuşlar uçuyor..."
Bizde oglum hic istemiyoçok iyi anlıyorum canım seni..sorumluluk tek tarafa yıkıldığı zaman insan çok fazla şeyden soğuyor...benimde kızım çok istiyor o istemese ben düşünmüyorum bile..Allah kızıma ömür versin diyorum hep.. Birde bizler sanki fazla fedakarız..ben kızımın herşeyi eksiksiz olsun diye uğraşıp duran bir tipim..herşeylerine fazla özeniyoruz..tabi bu da epey yoruyor..
Hayirli olsun kaca aldin montu.aman be yaaaa...
gittim mont aldım kendime. çok mu gerekliydi. değildi tabiki...ama istediğim renkti ve beğendim. zaten bu ay 1500 civarı birikim yapabileceğiz. azıcık da şımartalım kendimizi değil mi
oğlun akıllı çocukmuşBizde oglum hic istemiyo
Tek olmakdan gayet memnun.
Esimde kiz cocuk sevdasi var
O kız istiyo
Yani kız icin 2.cocuk istiyo tôvbe haşa sanki gaantisi var.
Oglumun suanki rahatligi,ona sunduklarimiz, istediklerinin olması benimde hosuma gidiyo.
Nasip artık ömür geciyo.
Gecmis olsun kuzuya canimmrb kizlar hastaneye gittim geldim oglani jastahaneye goturdum 60 lira ona verdim 5. lira akbile verdim 5 lirafa hastahanede kahvalti ettim ona vetdim bu gin aksamafa pizza yapicam insallah malzemeler dolapta
Ayy deme ya oylr bence oglana bir kardes dusunBizde oglum hic istemiyo
Tek olmakdan gayet memnun.
Esimde kiz cocuk sevdasi var
O kız istiyo
Yani kız icin 2.cocuk istiyo tôvbe haşa sanki gaantisi var.
Oglumun suanki rahatligi,ona sunduklarimiz, istediklerinin olması benimde hosuma gidiyo.
Nasip artık ömür geciyo.
Cocugum kardes istiyo diyenlere bakiyorum oyleoğlun akıllı çocukmuş
ben olsam bende istemezdim kardeş filan
1taneden sonra ayni seyleri duymayi bekliyorum sendenAyy deme ya oylr bence oglana bir kardes dusun
Sizler yaslaninca kardesiyle kanka olur.
Ben babasini bi bulsam 5 tane doguracagim
Hahaha1taneden sonra ayni seyleri duymayi bekliyorum senden
Bak biyere kaybolma yazcaksin ona göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?