Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana :cry:

kızlar moralım cok bozuk
evımızı pahalıya almıstık yaklasık 20 bın kazık yedık dıyebılırım
sımdı ıcıne tadılat yapmak zorundayız oda yaklasık 30 bın tutar dedıler bugun bı dekorasyoncuya gosterdık
bende ıcıne hıc bısey yaptırmayıp sonra mı yaptırsak dıyorum
cunku o kadar paramız yok malesef
ne yapsam bılemedım bı akıl verın bana :cry:
Sonradan tadilat cok zor oluyo ya
Tekrar esyalari oda oda tası icinde cektigin pislik cabası
Cok sıkıstızmazsa sizi(yani öderken cok zorlanmazsanız) yaptırın temiz temiz oturun

Sonradan tadilat cok zor oluyo ya
Tekrar esyalari oda oda tası icinde cektigin pislik cabası
Cok sıkıstızmazsa sizi(yani öderken cok zorlanmazsanız) yaptırın temiz temiz oturun
aynen katılıyorum co zor gercekten ustalar ıslerını dogru duzgun yapmaması da cabası. sagol yorumun ıcın bakalım bı kac kısıye daha gosterelım ne dıyecekler

aynen katılıyorum co zor gercekten ustalar ıslerını dogru duzgun yapmaması da cabası. sagol yorumun ıcın bakalım bı kac kısıye daha gEvin hayirli olsun Amelia. Bencede imkanin varsa eve girmeden yaptir. Benim oturdugum evin balkonu sonradan yapildi ve bir duvara kapi yaptilar. Onun yeri kirilirken benim ev tozdan görülmez oldu. Insaat temizligi esya evin icendeyken cok zor.

Zor degil bence sadace zaman ve irade.
Dedigim yerde evler ucuz fakat arsalar ucuk

Arsa+ev tabiki daha pahaliya geliyo
Benim istedigim yerde yazlikcilar oluyo kışın pek yasayan yok

Sakin olmasindan ve maddiyatdan sebep seviyorum orayı

Bide su var acikcasi

Ben yazlik alicam mesela bir yazlik ilden heryerden insan var orda illa ve kalabalik ben böyle istemiyorum.
Ben sevdigim yerden ve sakin olsun istiyorum.

Gecen yıl cesmedeydik evler nasil pahali uuw!
Akcakoca taraflari uygun
Canakkalede guzel (fiyatlarini bilmiyorum)
Balikesir taraflarida güzel.
Çeşme çok güzel hep iç geçiriyorum inşallah tatilimiz var temmuzda çeşme Alaçatı tarafında :) yazlık zor ama 3 senedir gidiyoruz ama doymadik :KK37:

Kizlar bu ay gin bendeydi 2.800 geldi maasima dokunmadan 5000e tamamladim buraya kadar hersey guzel evet ama bu birikimi ne yapacagim? Altin cok yuksek bana fikir verin lutfen bu parayi harcamadan biseyler yapmaliyim

Back
X