Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben oteli cok sevdim yine cesmeye gitsem orda kalirim
Ama esim farklı yerler kesfetmeyi seviyo
Bi tane yer buldum ölüdeniz mevkinde bakalim.
İşte ben bu yüzden yazliga karşıyım :) ne güzel her sene imkan el verdiğince yeni yerler görmek en güzeli :)

Borc yapip gideceksen sana tatil cabuk bitiyor ama borc sana aylarca ödemek zor gelir derim. Birikime dokunup gideceksen hic bekleme git.
birikmişime kıyamıyorum bendeee :(
bakalım hakkımda hayırlıysa Rabbim kolaylaştırsın değilse uzaklaştırsınn

İşte ben bu yüzden yazliga karşıyım :) ne güzel her sene imkan el verdiğince yeni yerler görmek en güzeli :)
Bana kalsa o ostedigim yere giderim her yıl hic de bıkmam(tatilden haric gidiyorumda Zaten)
Ama esim seviyo yeni yerler gormek
Olsun yazlik olsunsa turlar var onlarla gezeriz ;)
Oteller 2000-3000 arası ee arabamizla gidiyoruz bide gezcez diye bi dünya para yazligim olsa yaparim alisverisimi miss otururum istedigim kadar.

bu ara dağıttım acilen silkelenmem lazım
tr_lelli tr_lelli beni silkele ve kendime getirrrrr
Harcama canım harcama yazlık fiyatlarina bak ilanlarina bak
Dolabina bak nekadar cok kiyafetin var dimi? Hatta cogunu hic giymedin(ben öyle yapıyorum)
Kazanmak icin nasil cabaliyosun zaruri seyleri alma.

Kizlar bu ay gin bendeydi 2.800 geldi maasima dokunmadan 5000e tamamladim buraya kadar hersey guzel evet ama bu birikimi ne yapacagim? Altin cok yuksek bana fikir verin lutfen bu parayi harcamadan biseyler yapmaliyim
Bizim kumbaramizi gormussunuzdur agzida yapistirildi acilmiyo yani kesmeden
Boyle bir kumbarada biriktirebilirsiniz
Vadesiz bir hesaba koyabilirsiniz
Altin suan evet pahalı bozdururken zarar edilebilir.

birikmişime kıyamıyorum bendeee :KK43:
bakalım hakkımda hayırlıysa Rabbim kolaylaştırsın değilse uzaklaştırsınn
Ben yillar önce hastanelik olmustum. Yanimda bir yasli teyze yatiyordu. Türk oldugumu duyunca, orasi cok güzelmis dedi ama gidememis. Bir ev aldik bütün parayi oraya yatirdik dedi. Ömrünü bir eve calisip ve bu evin bakimiyla gecirmis ve buna cok pismandi.

Yazlıklarin bakimi zordur kizlar. Nemli yerle oldugundan surekli boyasi dokulur, kisin asiri yagislardan catisi yipranir, kisin bahcesi talan olur filan...

Ben bugun para harcamıcam yani evden cıkıcam oglumu okula bırakıp dönücem.
Yanıma para almıcam
Yarın aksamda kısmetse canakkaleye gidiyorum (sehitlikleri gezmeye)
Pogaca,kurabiye ve börek yapıcam.
Ogluma sandövic,cubuk kraker ve meyve suyu,su koyucam.
Harcama yapmıcam bi aksilik olmazsa.
Ben ücretsiz geziyorum annemin misafiriyim :KK66:
Hasta olmadan dönerim güzel bi gezinti olur umarım.

Yazlıklarin bakimi zordur kizlar. Nemli yerle oldugundan surekli boyasi dokulur, kisin asiri yagislardan catisi yipranir, kisin bahcesi talan olur filan...
Muhakkak olur
Benim yazlik anlayisim ileriye dönük aslında
Yani ömür yeterse daha ileriki zamanda alıp esim emekli olunca uzun süre kalmak (3-4ay orasi diger aylar istanbul gibi)
Epey yıldır ancak hayal ediyorum daha hayal etmeye devam edicem gibide gözüküyo

Biz yazin apartta kaliyoruz genelde. Buzdolabi mutfagi oluyor zaten. Giderken aliyoruz kahvaltiligimizi, makarnamizi sebze meyvemizi. Sabah kahvaltisi, oglen yemegi ve ikindide kendimiz hazirlayip yiyoruz. Aksam ya disarda ist3digimiz mekanda yiyoruz ya da baligimizi alip pisirttiriyoruz. Ki cok uyguna geliyor. bir de salata yapiyorum ohh mis. Balkonda o

Biz yazin apartta kaliyoruz genelde. Buzdolabi mutfagi oluyor zaten. Giderken aliyoruz kahvaltiligimizi, makarnamizi sebze meyvemizi. Sabah kahvaltisi, oglen yemegi ve ikindide kendimiz hazirlayip yiyoruz. Aksam ya disarda ist3digimiz mekanda yiyoruz ya da baligimizi alip pisirttiriyoruz. Ki cok uyguna geliyor. bir de salata yapiyorum ohh mis. Balkonda o
Bende üsenmem severim ama esim herseydahil seviyo.
Gittigimizde gezelim istiyo
Bazen snack saatlerini dahi kaciriyoruz cevreyi gezcez diye
Oteli merkeze yakin olanlardan bakiyo
Bana liste cikarmis sec icinden dedi yorumlari okuyorum bende
Begendiklerimi isaretliyorum.

Ben bugün para harcamadım
Harcamıcam dedim ve öyle yaptım

Dünden yemeğim var yemek yapmadım
Ekmegide esim gelirken alır artık.

Meyvem baya azaldı.
Kahvaltı cesitlerim azaldı.
Tuzum bitti hep unutuyorum almayi tursu tuzu vardi evde kac gündür onu kullaniyorum o an aklıma geliyo(marketede gitmedigimden unutuyorum galiba) sonra unutuyorum.

Deterjanim bitti indirimden stoklamıştım onu açtım.

Bu ay zigon borcum vardı 50tl annem ödemis Allah razı olsun o da cebime kalcak esimden alıcam yine parasını bilmiyo annemin ödedigini :)

Haftaya alısveriş yapmam gerek biraz daha idare edebilirim.

Back
X