Gecmis olsun sarsan sanki iyi gelirYaprak sarcam şimdi oğlanı kaldırırken belim çok fena tutuldu çok kötü agritir kızlar neler yapabilirim zor kalkiyororum
Kız hic anlamadım valla:):'de
Canım çok hızlı gitme son aylarda ödem falanda oluyor insan çok şişiyor
Son aylarda ben sürekli süt içiyordum
Geçmiş olsun canm bu arada
51 le hamıle kaldım 55 le 3.aya girdmben de dun tartıltım pzartesi 20.haftaya baslıyoruz ınsAllah toplam 4kılo almısım bebıste alıyodur umarım sadece bana degıldır bu kılolar
%51 kız dedi:)canımm cınsıyet belli oldumu yoksa
Cokk gecmiis olsunnYaprak sarcam şimdi oğlanı kaldırırken belim çok fena tutuldu çok kötü agritir kızlar neler yapabilirim zor kalkiyororum
Tek bahanelerı zaten o:)Benimkine dedim hani len çiçek dedim biz evliyiz sevgulumuyuz diyoo sapsikkk
Kız ben gecen dedim,sağlıcakla alalım kucağımıza çocuk konusunu kapadım dedim.
Bende dun birinin hamile oldugunu ogrendim ve asla 2. dusunmedigini net bildigim kisiydi sasirdimKız ben gecen dedim,sağlıcakla alalım kucağımıza çocuk konusunu kapadım dedim.
Koci istermıs 2.yi
50 yasındamıymısızz nıye kapasınmıs
Dogur ozmn sen dedim.
Bütün yük bende dedim.
Kolay gelıyo adama 2 cocuk
aman saglıklı olsunlarda kılo verılır canım ben de 56.5 la hamıle kaldm 60.5 olmusum haftaya randevu var ıste o gunde tartarlar51 le hamıle kaldım 55 le 3.aya girdm
Ama gecen ay abarrttım normal yanı
hayırlı olsun ınsAllah Rabbim hem gonlunuze göre hem de hayırlısını versin%51 kız dedi:)
Bizde eğlenıyorz oyle evde:)
Saolasın cnmhayırlı olsun ınsAllah Rabbim hem gonlunuze göre hem de hayırlısını versin
ben 67 ile kaldım aynıyım ben istifra ettim senin hamilelik iyi geçti ozaman ondan kilo aldın:)51 le hamıle kaldım 55 le 3.aya girdm
Ama gecen ay abarrttım normal yanı
Valla şiraze kydı bugun.merhaba kızlar... görüşemedik uzun zamandır:) herkes iyi, herşey yolundadır umarım:)
çok kasmayın kilo aldık diye kızlar. tamamen ipin ucunu kaçırmadıktan sonra verilir onların hepsi.. emzirmek zaten başlı başına bir egzersiz oluyor miniklerlekeyfinize bakın, bu günlerin tadını çıkarın... şu an hep sizinle, herşeyini her anını kontrol edebiliyor, onu tüm kalbinizle ve bedeninizle koruyabiliyorsunuz, bu çok özel bir duygu. siz=o
kronikuykucu babyloading87
Bulantılarım oluyor ama genelde aksm uzerı,ben 67 ile kaldım aynıyım ben istifra ettim senin hamilelik iyi geçti ozaman ondan kilo aldın:)
ama sende zayıfmışın sen doğuma benim şuan olduğum kilo ile girecen baksana
Valla şiraze kydı bugun.
2 simit aldım sabah.
1ini sabah yedım.
Birini az evvel cerı domatesle gömdüm
Aradakı bademlr fındıkları saymıyorm
Allah sonumu hayır etsiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?