oyle yeniyor diye biliyorum.kızlar keçi boynuzu aldım bu ne ya çocukluğumuzdaki çok güzeldi yumuşak ballıydı...
siz keçi boynuzunu nasıl tüketiyorsunuz çok faydalı
Bitane alsan yeter şimdilik sonra biraz büyüyünce de mamaaya filan devam ederse büyük alırsın bostan yere para verme tek maaşa düşünce sıkıntı cnm çok ufak eşyada alma kıyafet o kadar çabuk buyuyorki hatta anlamda varsa al kıyafet gelen gidende getiriyor benim oğlan kızın zibinlari filan giydirdim sarı beyaz coktuGızlarr
Bu avent biberonların bazılarında 0 ay 3 ay gibi yazılar var.
Kardesimde biz 1 ufak boy 1 buyuk boy almıştık hep kullanmıştı.
Her ay biberon mu alczz
Yenıdoğan alcm bıtanede normal.Kararsız kaldımm
canim sakizin uzerine buz gezdirirsen hemen atar kendini cikar aklinda bulunsun.Benim işlerse yeni bitti çamaşırları içeri camasirliga serdim kızım çarşafa sakız surmus zor çıkardım ya
Oturdum pertim su işleri bi bitmiyoki lelli yorulma sen ben sana yollayın
Pudingli biskuvili pasta yapsam diyorum şimdi
.kızlar a101 de fax sabun 10 tl 4 lt alırsanız ben aldım stokta dursun
Eşim su yeni meyve sebze pazarı kuruldu ya ucuz
Gayet te güzel valla almış yarı yarıya fiyati
Ok lelli bidakine öyle yapiyimcanim sakizin uzerine buz gezdirirsen hemen atar kendini cikar aklinda bulunsun.
Kimseye edemezseniz bisey olmaz bence arada kaçamak olur napcan köyü lelliHıı bi de ne anlaticam
Dun aksam mutfagi toplarken esim geldi yanima yazlığa bakmaya basla arabanin taksidi bitince kredi cekicem yazlik icin dedim
Höng?
Nasil ya?
Bayadir konusulmuyordu oysa evde mevzusu.
Yani hep ben mevzuyu actigimdan artik konusmuyordum acmiyordum konuyu
Kendi bir an da dedi.
Bende su an istemiyorum dedim.
Niye en istedigin dedi.
Acikca soylicem ben yazlik alip da milletle ugrasmak istemiyorum.
Ben yazligi kafa dinlemek icin herkesden herseyden uzak dinlenmek icin istiyorum.
Milletin pesime takilmasi, Anahtar istemesi icin degil dedim.
Söylemezsin kimseye bilinmez dedi.
Ben soylememde sen soylersin dedim.
soylemem dedi.
Guvenmiyorum.
Neticede ablasi annesi vs.
Patronun deriz diyor oldu ki israr ettiler esimde gotudu sanki esyalari gorunce anlamicaklar benim evim.
sacmalik istiyorum alalim diye öyle yapiyor.
Bana rahat yok yeminle.
Bir de annesi köye falan gidemicek olacak zamanla neticede yasli orasi yakin dicek tüm yaz kalir sonra bunlarda yanina gider esimde annem nolcak kalsin dicek yine kavgalar kiyametler hic paramla basima dert alamam ya.
Köyden alicam ben dedim biraz daha biriktirip kapattik konuyu.
Yazlik almam bile millete bagli.
Bunlari dusunmem lazim cunku basima gelecekleri biliyorum.
Yazlık yoruyor insanı gerçekten çünkü gelen giden bitmiyor dinlenmeye gidiyorsun sözde ama bitik dönüyorsun...Hıı bi de ne anlaticam
Dun aksam mutfagi toplarken esim geldi yanima yazlığa bakmaya basla arabanin taksidi bitince kredi cekicem yazlik icin dedim
Höng?
Nasil ya?
Bayadir konusulmuyordu oysa evde mevzusu.
Yani hep ben mevzuyu actigimdan artik konusmuyordum acmiyordum konuyu
Kendi bir an da dedi.
Bende su an istemiyorum dedim.
Niye en istedigin dedi.
Acikca soylicem ben yazlik alip da milletle ugrasmak istemiyorum.
Ben yazligi kafa dinlemek icin herkesden herseyden uzak dinlenmek icin istiyorum.
Milletin pesime takilmasi, Anahtar istemesi icin degil dedim.
Söylemezsin kimseye bilinmez dedi.
Ben soylememde sen soylersin dedim.
soylemem dedi.
Guvenmiyorum.
Neticede ablasi annesi vs.
Patronun deriz diyor oldu ki israr ettiler esimde gotudu sanki esyalari gorunce anlamicaklar benim evim.
sacmalik istiyorum alalim diye öyle yapiyor.
Bana rahat yok yeminle.
Bir de annesi köye falan gidemicek olacak zamanla neticede yasli orasi yakin dicek tüm yaz kalir sonra bunlarda yanina gider esimde annem nolcak kalsin dicek yine kavgalar kiyametler hic paramla basima dert alamam ya.
Köyden alicam ben dedim biraz daha biriktirip kapattik konuyu.
Yazlik almam bile millete bagli.
Bunlari dusunmem lazim cunku basima gelecekleri biliyorum.
Ben tam aksine sevdigim bir yerden kucuk bir ev duzen istiyorum.Yazlık yoruyor insanı gerçekten çünkü gelen giden bitmiyor dinlenmeye gidiyorsun sözde ama bitik dönüyorsun...
Teyzemin yazlığı var hem bizim taraf hem eşinin taraf dıdısının dıdısı duyan gidiyor günlerce kalıyor birde...
Bana tuhaf geliyor yazlığa para yatırmak zaten param varsa farklı farklı yerlere gitmek isterim açıkçası
Bizim köyde tatil yeri canimKimseye edemezseniz bisey olmaz bence arada kaçamak olur napcan köyü lelli
Oh dolu dolu gecmis h.sonu canim.Günaydınn kızlarr
Hayırlı haftalar
Cmrtsi aksm yigenim hastanden cıktı annemde kaldık
Pazar kahvaltıdan sonra döndük.
Gider gitmez eve giristim.
Temizlik,yarının yemegi 16.00 da anca bitti
Fazla fazla pırasa almıs koci onları temizledim.
Sapları rondoda cektim pırasa mucveri yaptım.
Kalaanları difrize attım.
Öglen yemegini gec yedik attık kendimizi sokaga
Dondurma aserdim
Kocam yine gözünü cıkardı
Mc donaldanstan 1 tl ye de dondurma var,en kötü 5 tl ye magnum al ye dimi.
Yokk gittik avmde su taze meyvelerle yapılan satır dondurmalar varya meshurOnlardan aldı
Bi külahh dondurmaya 20 tl verdikAllahtan büyük bisey,2 kasık veriyolar.Anca bitti
Ordan kvdeme yemege gectik.
Corba ,et falan yapmıs saolsn doyduk.Ordan eve
Bebise sanırım hic bisey almıcaz.Annem cıtlattı.Katdesim sepet yapıyomus.Bizde adett oldu.Ben 2 yeegenime de yaptım.
İcinde biberondan emziğe,hastane cıkısları,sampuanlar bezine kadr koymustum.
Alma biberon falan simdi dedi.
Kocim gece 2 de midemi üsüsttim ben diye geldi.
Kalktım ıhlamur yaptım.Bende zaten bi cocuk var
Kalmısız tabi sabahh bi kalktık 7.30 saat
Amıınnn bacımm saolasınnOh dolu dolu gecmis h.sonu canim.
Moral olsun sifa olsun enerji olsun
Saolasınn cnmm Amınn.Mer
Merhaba,hayirlisi olsun oncelikle. Sessiz ekonomi okurlarindanim.Once 0. Ay yani yeni dogani alin. Uzun sure emzirmeyi dusunuyorsaniz 0 da kalin,degistirmeyin.Daha dar oldugundan emzirmenizi kotu etkilemez.Digerleri daha genis,fazla sut geliyor.Ona alisinca emmek istemeyebilir bebek.
Valla ya aşırı pahalı hersey,Bitane alsan yeter şimdilik sonra biraz büyüyünce de mamaaya filan devam ederse büyük alırsın bostan yere para verme tek maaşa düşünce sıkıntı cnm çok ufak eşyada alma kıyafet o kadar çabuk buyuyorki hatta anlamda varsa al kıyafet gelen gidende getiriyor benim oğlan kızın zibinlari filan giydirdim sarı beyaz coktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?