Arabanın direksiyonu yanlış yere kurmuşlar demekki ikinci çocuk zorya heleki oburude ufaksa benim oğlan çok fena kök sokturuyo biyere giderken kızı giydirme oğlanı giydirme kendim gitmekten vazgeciyorum kız griptioglanda grip oldu dolmayi ocağa koydum tavuk sote yapcam bide karnıyarık pilav var dunden az bide çorba dusunuyorum ne yapsam yaprağın sonunu çıkardım bitti ama bayada olmuş koca tencerepisirp dolaba atcam birazınıBende dun birinin hamile oldugunu ogrendim ve asla 2. dusunmedigini net bildigim kisiydi sasirdim
kaza kurbaniymis ama okadar istemiyorduki kazasina bile sasirdim :)
evet 2 yasinda kizi var.Arabanın direksiyonu yanlış yere kurmuşlar demekki ikinci çocuk zorya heleki oburude ufaksa benim oğlan çok fena kök sokturuyo biyere giderken kızı giydirme oğlanı giydirme kendim gitmekten vazgeciyorum kız griptioglanda grip oldu dolmayi ocağa koydum tavuk sote yapcam bide karnıyarık pilav var dunden az bide çorba dusunuyorum ne yapsam yaprağın sonunu çıkardım bitti ama bayada olmuş koca tencerepisirp dolaba atcam birazını
su palu ailesinden sonra bakmadim nolmusSlm kızlar
Yazamasamda çok takip ediyorum sizi okuyorum
Sabahtan beri müge anlıdaki olaydan çok etkilendim
Ağla ağla bi hal oldum
Keşke haketmeyen hiç kimse anne baba olmasa
Aksama da tavuk suyu çorbam var o da unlu:)Artk okadarına bakmıcaz:):) afiyet şifa olsun... o kadar dan birşey olmazki... akşam karbonhidratı biraz kısman yeterli bugün için. ekmek falan yemezsen tamam. sebze ye, çorba iç...
kuruyemiş zaten gerekli bebeklerin beyin yapısı için. güç olsun kuzuya:) iyi bişey yapmışsın...
süt ürünü de ihmal etme ama tamam mı
Ayy sağlıcakla alsın ins kucağına ama cok zor.Bende dun birinin hamile oldugunu ogrendim ve asla 2. dusunmedigini net bildigim kisiydi sasirdim
kaza kurbaniymis ama okadar istemiyorduki kazasina bile sasirdim :)
Simdiki kuzulae masallah.Ayy sağlıcakla alsın ins kucağına ama cok zor.
Kardesim ilki bebektı atlr arabasına gezerdi,kahvaltılar ,dogm günlerıı.
2. geldı kız markete gidemıyo fırsat bulup.
Tam oturcak buyuk olan kresden gelıyo,onu doyur,yıka pakla hhop yemek saati.
Tam yemekte ufaklık bi iş çıkarır.
1 yıldır sıcak yemek görmedi yavrum..
Bizimki 9 aylıktı yürüteçten cıkıyodu.Simdiki kuzulae masallah.
Gecen arkadasin bebesini kollicaz diye pert olduk.
Bildigin atom karinca.
Kiz bi berjere cikiyo (ama minderi berjerin altina getiriyo ona basip cikiyo boyu yetmiyo bitin)
Sonra ordan kanepeye geciyor.
Ordan cama tirnamiyo
Ordan oyuncagina
Ordan sikıliyo arada bi oynuyo(muzik acikti) ama 2 dk oturmadi ya
en son yoruldu da uyudu
Ayy ne güzeel düsünmüüs:)Selamlar eşime çiçek yollama dedim bikaç gün öncesinden sevgililer günü için yazık para harcama dedim :)
İş yerinde arkadaşlar çiçek gelmedi nerde diye sordular müdür bile 5 taş nerde diyor :) adam tek taş aldı ya dedim ben çiçek istemedim dedim.
Akşam beni işten almaya geldi arabanın gözüne paket koymuş al dedi bi baktım nişanlanacağımız zaman bilezik bakarken bir kolye beğenmiştim ileride bunu Doğum günümde alırsın demiştim espri ile ,gitmiş onu almış hiç hediye beklemiyordum aklıma da gelmemişti şok oldum ama mutlu da oldum.
Dün akşam kayınvalideye gittik akşam yemeğini yedik ordan eltimlere gittik annesi köyden geldi hoşgeldine gittik.Tatlı pastalardan aldık çeşitli 50₺ bir de büyük tavuk aldık 23₺ 73₺ harcadık.
Eltimin kızı diyorki babam anneme hediye aldı gitti getirdi parfüm almış.Ben benim hediyeyi çıkarmadım ayıp olmasın diye sessiz kaldım.Eşim de aferin iyi yaptın dedi sonra.
Bugün akşam da annemlere yemeğe davetliydik giderken meyve, süt ,tavuk falan aldım 50₺ verdik
Muhabbet kuşumuz var annemlerin ona da yem ve dal darı aldım 35₺ de ona verdim.
Yarın da tatil güzel bir uyku çekip gezeceğiz mobilya taksit ödemelerimizi yapacağız :)
Şimdilik sadece 1 tane yeni doğan al canım sütün olursa çok gerek kalmıyor zaten sütünü sağarsan o biberonla verirsin yani ileride su biberonu alırsın sadece...Gızlarr
Bu avent biberonların bazılarında 0 ay 3 ay gibi yazılar var.
Kardesimde biz 1 ufak boy 1 buyuk boy almıştık hep kullanmıştı.
Her ay biberon mu alczz
Yenıdoğan alcm bıtanede normal.Kararsız kaldımm
Ayy ne güzeel düsünmüüs:)
Güle güle kullan canımm
Ben okadar unuttum ki hafizami zorladim ıı ıhh.Gızlarr
Her ay biberon mu alczz
Merhaba,hayirlisi olsun oncelikle. Sessiz ekonomi okurlarindanim.Once 0. Ay yani yeni dogani alin. Uzun sure emzirmeyi dusunuyorsaniz 0 da kalin,degistirmeyin.Daha dar oldugundan emzirmenizi kotu etkilemez.Digerleri daha genis,fazla sut geliyor.Ona alisinca emmek istemeyebilir bebek.Gızlarr
Her ay biberon mu alczz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?