Aynen canim her dakka temizlenmiyo cocuk yemek döküyor süt döküyor hep kollayamiyorsun yeni modeller var hali desenli çok hoslarEvet ya örtüsüz zor oluyor hemen kirleniyor
Bizde salondaki halılar için geçen yaz almıştık.Şimdi birşey dökülecek derdi yok dökülsede çıkarır atarsın makineye ohh tertemiz olur.
Ne zaman geliyor acaba aktüel e baktım goremedim benimde ihtiyacım var almam lazimKızlar a101 alo 7kg 30tl geliyormus haberiniz olsun.
Bir de hisar catak kasik tk geliyormus 150tl ama 30parca.
Benim ihtiyacim var ama 30+30 almam gerek.
300tl geliyor
Burada bir zuccaciyeue sordum 72 parca 690tl sok oldum.
karta taksitle alicam eger begenirsem.
Sabah a101 in yollarını asindirmam gerek.
Ramazan girene kadar tum eksikleri almayi kafaya koydum.
karta taksit falan nasil olursa alicam.
Deterjan ne zmn geliyormuş bende alım yedeka101 paylasimi bolgeselmis
simdi yorumlarda okudum isyan yaw.
bolgeselmis canim ;(Deterjan ne zmn geliyormuş bende alım yedek
bolgeselmis ya yazmamislar bende yorumlardan okudum anladim bolgesel diyeNe zaman geliyor acaba aktüel e baktım goremedim benimde ihtiyacım var almam lazim
gevmis olsunŞuan eşimin yanından geldim çok sukur kurtuldu kv hastanede yine de gelsin sen kocanın yanında dur illa ben bakarım diyo sanki cocuga bakiyoda bende oğluna bak benim çocuklarım anneye duskun bebeği sürekli azarlar biliyorum huyunu tipsizin oturduğun yerden kalmıyor gorumceden yoldda geliyormuş ne haltlar karıştıracaktır acaba fena bozcam bu sefer oyunlarini eşim iki uç gün iyi olsun eve gotur,cem
Benimde beyaz deterjani azaldi alsammi diyordum baktim yok insertte bi kere alo aldim gerçi zor eridi makinede niyeyse deterjanmi problemliydii anlamadimbolgeselmis ya yazmamislar bende yorumlardan okudum anladim bolgesel diye
Evi supurdum.
bulasik mak.bosaltip tekrar doldurmam gerek.
pilav yapicam yanina köfte patates.
6 da kalkar yaparim.
namaz kilmam gerek.
kusa su yaptim biraz girdi icine sevdi sanirim girip cikti hava serin diye yikamak istemiyorum.
Sonrada sac. krt.mak. kuruttum onu
ay nasil hosuna gidiyor saga donuyor sola donuyor mayisti uyudu aklini sevdigim
bende heveslenmistim uyguna catal kasik buldum diye yazmiyorlar uste bolgesel millet sorsun diye iste begeni arttiriyorlar sozde sizide yanilttim k.bakmayinBenimde beyaz deterjani azaldi alsammi diyordum baktim yok insertte bi kere alo aldim gerçi zor eridi makinede niyeyse deterjanmi problemliydii anlamadim
Bi zarari var mi bilmiyorum bi arastirim cok hafif ayarda ve isida uzaktan kuruttum ama varsa bir zarari kurutmamterelelli selam...
naçizane;
kuşunu yıkandıktan sonra fön makinesi ile kurutma...doğru değilmiş.kendi silkelenip yıkansın.(biz de bilmez ,iken yapardık)
uzun yıllar muhabbet kuşu bakmış biri olarak söylemek istedim...
selam ile....
Yok canim ne kusuru bilgilendirmek iyi oluyo burdan gozden kacanlar olunca burdan ögreniyiruz yarin ben bi gitcem heralde a101 e çocuk tabutesi ve klozet icin oturma aparati gelio uygun da gayet bulursam alicam bazen kalmıyorbende heveslenmistim uyguna catal kasik buldum diye yazmiyorlar uste bolgesel millet sorsun diye iste begeni arttiriyorlar sozde sizide yanilttim k.bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?