Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet ya örtüsüz zor oluyor hemen kirleniyor
Bizde salondaki halılar için geçen yaz almıştık.Şimdi birşey dökülecek derdi yok dökülsede çıkarır atarsın makineye ohh tertemiz olur.
Aynen canim her dakka temizlenmiyo cocuk yemek döküyor süt döküyor hep kollayamiyorsun yeni modeller var hali desenli çok hoslar

Selamlar herkese, dün süpürememiştim evi bugün çok şükür süpürüp sildim. Her gün süpürüyorum, 1 gün yapmadan ev savaş alanı oluyor. Dün akşam camlarımı sildim, yatak odasının perdesini yıkadım. Oda oda gideyim diyodum ama tümden girmiş oldum. Koltuk nasıl silinir kızlar? Silsem diyorum fırsatım olursa. 1 lokma yemeğim yok ayrıca, ne yapsam bilemedim

Ya tamam bende sik temizlik yapilsin seviyorum tamam benim gibi yapmasin ama biriktirmesinde.
Cok rahat ya.
Bisi desem yapma diyor.
Aslinda bana sunj yap bunu yap demiyor ama missfir gelcek ben napcam diyor.
Ee sende duyarsiz kalamiyorsun.
Kek ve acma yaptim
Babamda kurabiye almis.
Tullerini astim
mutfagini ve oturma odasini supurdum sildim toz aldim.
Gerisine karismadim.
Hem hamur isi hem is simdi kendi evimi toparlicam.

Şuan eşimin yanından geldim çok sukur kurtuldu kv hastanede yine de gelsin sen kocanın yanında dur illa ben bakarım diyo sanki cocuga bakiyoda bende oğluna bak benim çocuklarım anneye duskun bebeği sürekli azarlar biliyorum huyunu tipsizin oturduğun yerden kalmıyor gorumceden yoldda geliyormuş ne haltlar karıştıracaktır acaba fena bozcam bu sefer oyunlarini eşim iki uç gün iyi olsun eve gotur,cem

Kızlar a101 alo 7kg 30tl geliyormus haberiniz olsun.

Bir de hisar catak kasik tk geliyormus 150tl ama 30parca.
Benim ihtiyacim var ama 30+30 almam gerek.
300tl geliyor
Burada bir zuccaciyeue sordum 72 parca 690tl sok oldum.
karta taksitle alicam eger begenirsem.
Sabah a101 in yollarını asindirmam gerek.

Ramazan girene kadar tum eksikleri almayi kafaya koydum.
karta taksit falan nasil olursa alicam.

Ne zaman geliyor acaba aktüel e baktım goremedim benimde ihtiyacım var almam lazim

gevmis olsun

terelelli selam...
naçizane;
kuşunu yıkandıktan sonra fön makinesi ile kurutma...doğru değilmiş.kendi silkelenip kurusuın.(biz de bilmez ,iken yapardık)
uzun yıllar muhabbet kuşu bakmış biri olarak söylemek istedim...
selam ile....

Benimde beyaz deterjani azaldi alsammi diyordum baktim yok insertte bi kere alo aldim gerçi zor eridi makinede niyeyse deterjanmi problemliydii anlamadim
bende heveslenmistim uyguna catal kasik buldum diye yazmiyorlar uste bolgesel millet sorsun diye iste begeni arttiriyorlar sozde sizide yanilttim k.bakmayin

Bi zarari var mi bilmiyorum bi arastirim cok hafif ayarda ve isida uzaktan kuruttum ama varsa bir zarari kurutmam
cok sevmisti

bende heveslenmistim uyguna catal kasik buldum diye yazmiyorlar uste bolgesel millet sorsun diye iste begeni arttiriyorlar sozde sizide yanilttim k.bakmayin
Yok canim ne kusuru bilgilendirmek iyi oluyo burdan gozden kacanlar olunca burdan ögreniyiruz yarin ben bi gitcem heralde a101 e çocuk tabutesi ve klozet icin oturma aparati gelio uygun da gayet bulursam alicam bazen kalmıyor

Slm kızlar ay bugun maceralar yaşadık oglusla a101 e çocuk eşyaları geliyordu eşim işe geç çıktı bizim burdaki market yukarda ddim bizi de bırak gittik matara klozet kapağı oturak makarna süt fln aldik 35 tl tuttu ordan buradaki marketin hal günü ddim sogan alayım 7 tlydi indirimli hali ben şok almadim ordada ekmek limon aldim oğlana kek 3.5 verdim geldik bende seviniyorum.yürümedik yokuş diye eve geldim matarayi yıkayıp su koydum bi baktım altı delik akıtıyor deli oldum ev dağınık çıkmıştım neyse ev topladim bulasik topla tekrar diz bitirip çıktım erkek modelden iki tane kalmıştı aldim bide şu aldim denedim orda bidaha gelemem ddim bu sağlam şükür gelirken toptancı hal var burda baktim soğan 5 bucuk aldim yarim kg h sonu pazardan alirim artık simdi renklileri. açtım yıkanıyor bende detoks içeceği yaptim ici yorum aksama dünden yemegim var bide makarna yanına bitti

Gunaydın hayirlı cumalar
Dun oglani kursa biraktim esimde dis randevusuna gelecekti dedim marketden al beni zira tasiyamicim.
Patates sogan aldim 4.95 den.
2-3hafta yeter bize
Sogani herseyde kullaniyorum yemekler salatalar patatesde kizartmasini falan yiyoruz gidiyor valla.
Ay ayranla margarin almistim elime telaseden birakmisim bir reyonda eve gelince dusundum dusundum öyle hatirladim
Baska sey alim derken unuttum onlari.
Esimin randevu saati gelmisti.
Yine karanabahar, patates, sogan, armut,5kg toz seker, su, domates falan aldim bisiler 100tl fazla tuttu.
Aksamda canimiz kokorec cekti esimde yoktu(o sevmez) hep kardesim aliyor zaten dedim benim kartla al yiyelim 50tl ona gitti.
Ben marketden cilek almistim 1kg esimde yoldan almis 2kilo.
Oglum anında gomuyor zaten kalmiyor Dun yendi 1.5 kg falan kaldi.
Yarim kilosunu sekere yatirdim 1 kavanozluk recel denicem.

Hic yapmadim ilk defa yapiyorum.
Bakalim nasil olacak.

Dun annemle konusyorduk bu sene epey kislik koyasimiz var.
Biberden bezelyeye, patlicandan domatese, recelim guzel olursa kayisi -visne receli falanda yapicam 2 ser kavanoz.

Bu yaz hazirlikla gececek gibi.

Buzlukdaki biberlerim bitti.
Domates soslarim zaten cabuk bitti.
soslu biber yapmistim onlar bitti.
dolmalik biberler falan fasulye erkenden bittiler.

Gunaydınn kızlarr
hayırlı Cumalarr
Gunler hızla geciyor valla,
yat kalk,ise gel,eve git yemek yap,arada eksikleri tamamla.
Yemek ve alısveris uzerıne kurulu hayatımız suara..
Maas gunu ama hic hevesim yok:)
oldgu gibi karta gidecek buay
Detaylı ultrasonumuz var 15nde.375 tl öducez
2 gun sonra kontrl 215 de o
Eksik kalemleri alırız.
E ramazan geliyor ay sonu onun alisverisi var..
Valla Allah affetsin,ayın 5i gelmesin diye bakıyorm artk:)
Bugunumze sukur,saglık olsun
Aksm icin köz patlıcanlı kıymalı börek yaptm.
2 tepsi cıktı.
Aksmdan berı esim 1 tepsiyi gömdu
sabah ise de göturdu
Bi kalktım mutfaktan börek calıyo
Ehh dedim tok evin ac kedisi:)
Yanına ayranla kalanları yer artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…