- 21 Ağustos 2015
- 32.245
- 97.906
- 798
- 38
Ben su koldum yayvan bir kaba o girdi cikti oynadi. sonra kuruttumYa yikanmiyo diyolar ben hiç yikamadimm kuşu korkuyorum
Allah kabul etsin bacımmmmHayırli kandiller kızlar.
Rabbim olsun diye ettigimiz dualarin, oldu sevincini yaşatsın insAllah.
ogle ve ikindi arasi 4 rekat nafile namazi.
aksamda 12 rekat( her 2 rekatde 1 selam verecek sekilde) hacet, dilek namazi kilicam ben.
Belki kılmak istersiniz siz de
Bol bol salavat cekip sevabina nail olalim insAllah.
Bir de yasin okucam Rabbim kabul eylesin.
Nasil coksa makinelerden falan paralar cikiyor masallahSelam hatunlar
Bi aydır falan kumbara işine tekrar başladım
Ufak ufak ordada biriksin dedim
İçimdeki tutumlu kadın ortaya çıkmıştıki dün makinada 550 tl yıkamışım
Harcamadanda keseye zarar vermenin başka bir yolunu buldum yine
Neyseki büyük kısmı zarar görmemiş
Amin kuzumAllah kabul etsin bacımmmm
Ya kuzum keşke çokluğundan olsa :)Nasil coksa makinelerden falan paralar cikiyor masallah
bizim mak. dugme,teltoka,pecete, binde bir 25krs falan ciktigi oldu iste
Askıbda bende artık fırın açmadan microdalgada keklerimi yemeklerimi yapıyorum tavsiye ederim harika oluyor ve enerji tasarrufu çok yükseko firini acmayacaktim uleynnn
kek ve islak kurabiyede yapiyorum.
pesinede kremali sebze aticam
hepsinide 1 saat icinde yapip pisirmem gerek esimin diş randevusu var tamamen unuttum.
Ben adamin korumasi gibi pesinde :)
Gel diyo napim bisi diyemiyorum alti ustu dis cektirecek.
Allah kabul etsin canim bende namaz kildim kek pisirdim portakalı komsum var iki tane onlara.verdim tavuk sote pilav yaptim eşim erken gelicem ddi hazır olsun camasir astim uzattim ayaklarimi kahve yaptim kekle iciorumHayırli kandiller kızlar.
Rabbim olsun diye ettigimiz dualarin, oldu sevincini yaşatsın insAllah.
ogle ve ikindi arasi 4 rekat nafile namazi.
aksamda 12 rekat( her 2 rekatde 1 selam verecek sekilde) hacet, dilek namazi kilicam ben.
Belki kılmak istersiniz siz de
Bol bol salavat cekip sevabina nail olalim insAllah.
Bir de yasin okucam Rabbim kabul eylesin.
Havalar az daha ısın sin benim balkon güneşi alıyor su koyarim kafese senin gibi yaparim cnm hava serin suanBen su koldum yayvan bir kaba o girdi cikti oynadi. sonra kuruttum
Ama dun hep mayisikdi gerci cok uyuyor bizim ki ama dun sanki daha bi uyudu rahatlamistir
Bense portakalli cevizli yaptim yarina biter artik.Allah kabul etsin canim bende namaz kildim kek pisirdim portakalı komsum var iki tane onlara.verdim tavuk sote pilav yaptim eşim erken gelicem ddi hazır olsun camasir astim uzattim ayaklarimi kahve yaptim kekle iciorum
evet ya bende kafesi artik balkona alirim yanima (kafeste durmak istemiyor bakalim nasil olacaksa)Havalar az daha ısın sin benim balkon güneşi alıyor su koyarim kafese senin gibi yaparim cnm hava serin suan
Su para alipta vermeyenlerre deli oluyorum benya geçen eniştem babasının araba vergi borcunu odetmis esime iki ay parasını vermedi zaten sikisigiz makbuzunu bile gelip almadı en sonunda ablama goturdum verdim bak sikisigiz abla borcum gırtlağına kadar dedim ee odenmemis goruuyoda bilmem ne ondan vermedik bak dedim bak bu makbuzu hesaptan yuzkere çıkartırım dedim asla bidaha bana vergi odetme kocaman madem öyle ben bu parayla marketemi giderim dedim para uç gün sonra tıpış tıpış geldi esimede dedim bidaha odeme bunların vergiyiAcenteden bi arkadasımdan alacağım var 260 tl
21.03 de benim karttar cektik,bi islemi vardı.
O gun mail attı bana,cnm hesap no atta bugun geceyim diye
Attım o gun gelen giden yok,
25ine kadr bekledim,25ndi maili ilettim .
Whatsapptan yazmadımki sıkboğaz eiyor gibi olmasın.
Yine cvp yok.
Maasları 1nde alıyor onlar.Dun yine ses yok,
bugun kandil msjları attım wp tan,ama topu attığm icin ona da göndrdim.Gördu,ona da cvp yok.
kandil gunu para istick halim yok ama artk yarın dırek yazayım dıyorm whatsaptan.
kk 5nde kesiliyor benım,bende ona göre kendimi ayarlarım tek cekim yaptık bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?