- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Haklısınız vallahi biberon istemek çok garip.Günaydınlar dün temizlik yaptım bugün de eğitimdeyim.Çok sıkıcı ya neyse 1,5 saat kaldı bitecek.
Dün kapı çaldı eşim açtı 2 kadın gelmiş biberon soruyor.Eşim de yok dedi çocuğumuz yok falan açıklama yapıyor.9.kata sorun dedi kadın ben 9.katta oturuyorum dedi.Eşime neden bilgi veriyorsun biberon istemek ne demek bu işte iş var gidip marketten alsın.Hırsız falan olurlar yoklama yapıyorlardır dedim.Bebekli evde biri gündüz vardır mutlaka bakıcı,anane vs.Şimdi evde kimsenin olmadığı belli olacak dedim kızdım.Biberon da olsa çocuğumun biberonunu neden başkasına vereyim sağlıklı değilki, ilk defa biberon isteyen birini gördüm
Hakkaten ya sacmalık,bi is var o is deGünaydınlar dün temizlik yaptım bugün de eğitimdeyim.Çok sıkıcı ya neyse 1,5 saat kaldı bitecek.
Dün kapı çaldı eşim açtı 2 kadın gelmiş biberon soruyor.Eşim de yok dedi çocuğumuz yok falan açıklama yapıyor.9.kata sorun dedi kadın ben 9.katta oturuyorum dedi.Eşime neden bilgi veriyorsun biberon istemek ne demek bu işte iş var gidip marketten alsın.Hırsız falan olurlar yoklama yapıyorlardır dedim.Bebekli evde biri gündüz vardır mutlaka bakıcı,anane vs.Şimdi evde kimsenin olmadığı belli olacak dedim kızdım.Biberon da olsa çocuğumun biberonunu neden başkasına vereyim sağlıklı değilki, ilk defa biberon isteyen birini gördüm
Hakkaten ya sacmalık,bi is var o is deAllah korusun
Sorsın tabı..Öyle cnm sitenin whatsap grubu var eşime sor dedim de sormadı.Doğru mu yanlış mı çözemedim Allah korusun
Allah Allah niye sevmiyormusuz?Kızlar merhaba bugün o kadar dellrndimki catcam artık bu kaynanamma çocuk ağlıyor biyandan gelen giden neymiş sevmeyeckmisiz bebeği yüz vermeyeckmisiz bende inadına aşkım yakışıklı oğlum diye deli ediyorum biraz da söylendim sen sevme ne zmn sevcem çocuğumu dedim neyse ki birgün kaldı yoksa aynı evde olsak kocanla beni bosattirir o derece bi kadın esimede söyledim biktim annenden senin hattına susuyorum bak dedim
Onu iplemiyorum bile aşkım cnm oğlum yakışıklı bebeğim niye dogurdum o zmn her boka karışıyor aferdersin neyseki yarın gitcem çok sukurAllah Allah niye sevmiyormusuz?
Bazı kitaplarda ise giderken uyuyorsa kaldırın öpun,öye ise gidin.
Terkedildiğini sanmasın cocuk diyor.
Sevdiğini göstermek o derece önemli.
Aman illa herseye muhalefet olacak bu kvdeler.
Doğru cnm bende ciktim 5 tl di en ucuz patates sogan 7 di eşim sehir dışında afyon un ordan gelicek görürsen patats al ddim şaşırdı ddim cok pahali almadim insallah uygun bulur alır bi küçük çuvalAmannn kızlar bu gün pazara gittim fiyatlar ne öyle uçuk uçuk vallahi
Soğan 7 patates 7 domates 7 TL bir tek yesillik ucuzdu vallahi 100 TL harcadık pazarda gerçekten gittiğimde gideceğine pişman oldum
pazarda ucuz degildi kuzuGunaydınn gızlarrrr
Dun bende cok sasırdm,yuzune bakmıcagın soğanlar A101 de 5 tldi.
Pazardan alırız dedim almadım.
Yesillk kalmadı bizde de biraz maydanoz vardı,ayıkladm
Patates salatası yaptm sumaklı aksam icin
Birazda yanımda getirdm onu yicem öğlen.
Ay ins kimse yemek söyleyelim demez.
Gecen hafte yok yere bi dunya yemek parası verdim.
bi gun pizza,bi gun pideli köfte,yok cacık corba,
Ben söylemicem diyorm.Biz vercz diyolr kızlar.
Tabiki verdirmiyorm ama hergun 15 tl yemeğe gitti gecen hafta
Aksm icin az taze fasulye var,dün tam taze fasulye yiyorz,
Haberlerde diyoki 14-15 tl taze fasulye:)
Kocii hemen difrizde kac paket var?Bak zengin yemeği yiyorz su an dedi:)
3 paket var ona göre ye dedim
Mantr sote yapcm biraz,p,salatası,taze fsulye,yoğurt yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?