Valla napcz bilmem.pazarda ucuz degildi kuzu
10 nisanda Hapycanter da buyuk indirim varmis.
Ben seker pirinc yag falan alicam.
Onlar uygun oluyor genelde oradaki indirimlerde.
Yarın bakicam.
Ben konuyu okudum. yemek tarifi vs bende takipci begeni kasarim mesela.Kızlar bir konu açtım. Ankete katılırsanız sevinirim.Dün üye oldum. Projelerim var ve ilerlemek ekonomi yapmak istiyorum ben de.
seyma ismim. 1 evladım var.
K kahvemsi mutluluk gelsene tura :)
gercekden and. yakasinda olan varsa gelebilir.
suan 10 kisi garanti ama arac 40kisilik dolacak boyle boyle etrafimada soyleyecegim.
Canim sabah kahvalti, aksam yemegi otelde.kızlar merhaba
nasılsınız
bu sıra işler yogun giremiyorum
tr_lelli 950 TL çok çok iyi
sadece yemek size ait sanırım(öğlen -akşam)
biz kendi aracımızla plan yaptık 4-5 net
otelli yemeği benzini derken sizin program çok uyguna geliyor
keyifle gidin gelin inşlalhhh
Ben konuyu okudum. yemek tarifi vs bende takipci begeni kasarim mesela.
Ama cocugumu, kendimk, sesimi dahi o ortamlarda desifre etmek va istemem.
Bir de malum sosyal medyada herseye muhalefet mutsuz bir kesim var. Moral bozmaya olumsuz yoruma odaklilar.
Sıkıntılı isler.
Basarirsaniz ne guzel
Paylaşmak istememenize saygı duyuyorum.Birşey diyemem. Yorumları kapatabilirsiniz.Öylebir seçenek var. Ben etrafımdan çok fazla paralar kazanıldığına şahit olunca,dedim asıl ev hanımlarının ek gelirlere ihtiyacları var. fatihselimtube diye bir kanal var. kadın cocuğuna hediye paket actırıyor. üstten cekmiş videoyu..28 milyon izlenmiş
youtube cok degisik bir uygulama. sen yemek tarifi yaziyorsun sonra ona buna suna derken magazine kadar geliyor videolar akip ben ne ara buraya geldim diyorsun.Paylaşmak istememenize saygı duyuyorum.Birşey diyemem. Yorumları kapatabilirsiniz.Öylebir seçenek var. Ben etrafımdan çok fazla paralar kazanıldığına şahit olunca,dedim asıl ev hanımlarının ek gelirlere ihtiyacları var. fatihselimtube diye bir kanal var. kadın cocuğuna hediye paket actırıyor. üstten cekmiş videoyu..28 milyon izlenmiş
youtube cok degisik bir uygulama. sen yemek tarifi yaziyorsun sonra ona buna suna derken magazine kadar geliyor videolar akip ben ne ara buraya geldim diyorsun.
Kazanc sağlanıyor olabilir ama bunun da artk afedersiniz boku cıktı.
Burada 1.buçuk ayda. 2.520 tl kazandıgını acıklıyor kadın. yüz ve sesinizi göstermeden,biz de siz de beraberce yapabiliriz. çok düşünüyorum.neden olmasın..konu ekonomi finans oldugu için buraya yazıyorum. yanlış yapıyorsam kusura bakmayın.ücret ödemeden telefondan çektiğiniz bir videodan kazanç elde etmek bana cazip geliyor
Kazanc sağlanıyor olabilir ama bunun da artk afedersiniz boku cıktı.
Kanalıma hosgeldiniz diyen youtuber oluyor.
Aynı sekilde instamomlar da öyle.
Ben ig hesabımı kapadım mesela.Cok bos gelmeye basladı.
Tercih meselesi tabi.
İns cok takipcili bi hesabınız olur.
ya ben çok istiyorum karadeniz turu,K kahvemsi mutluluk gelsene tura :)
gercekden and. yakasinda olan varsa gelebilir.
suan 10 kisi garanti ama arac 40kisilik dolacak boyle boyle etrafimada soyleyecegim.
simdi bunu izlemek bana bisi katmadi gereksiz video
Burada 1.buçuk ayda. 2.520 tl kazandıgını acıklıyor kadın. yüz ve sesinizi göstermeden,biz de siz de beraberce yapabiliriz. çok düşünüyorum.neden olmasın..konu ekonomi finans oldugu için buraya yazıyorum. yanlış yapıyorsam kusura bakmayın.ücret ödemeden telefondan çektiğiniz bir videodan kazanç elde etmek bana cazip geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?