- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
güle güle kullan aldıklarını canım, bahsedıyordun yenileceklerim listesındeler dıye, planladıgın hayırlı seylerin hepsi olsun ınsAllahBeni birikimden saymayin valla bu ara.
Ama sansim yaver gitti indirimden hallettim sayilir.
Ocagimi aldim cam set ustu beyaz 560tl
int. daha uygundu ama guvenemedim bir de iadeyle ugrasmak istemedim.
karta taksit yaptirdik.
babyloading87 sagolsun esse den bahsetmisti burada yeni acilmisti bi girip bakim dedim döküm oval benim istediklerim 350tl 3lü agir guzel yanina tava ve caydanliginida ekledim 540tl aldim.
onuda 6 taksit yaptirdim.
sadece celik tencere ve catal kasik takimim birde y.odasi avizesi kaldi alinacak.
Onlarda 20sinden sonra yani kart kesilince.
3lü celik tencerelerde 350tl falandi ama benim begendigim emsan da bir model var.
550tl falan kiyicam paraya onu alicam.
icime sinen olsun istiyorum.
pazardan 2 bag lahana
patlican
biber aldim ciktim.
Sabahdan beri disarilardayim yoruldum
aa unutuyordum 3 tane cicek aldim kendime menekse ve begonya aldim.
Ohhh super olmus kuzzuBeni birikimden saymayin valla bu ara.
Ama sansim yaver gitti indirimden hallettim sayilir.
Ocagimi aldim cam set ustu beyaz 560tl
int. daha uygundu ama guvenemedim bir de iadeyle ugrasmak istemedim.
karta taksit yaptirdik.
babyloading87 sagolsun esse den bahsetmisti burada yeni acilmisti bi girip bakim dedim döküm oval benim istediklerim 350tl 3lü agir guzel yanina tava ve caydanliginida ekledim 540tl aldim.
onuda 6 taksit yaptirdim.
sadece celik tencere ve catal kasik takimim birde y.odasi avizesi kaldi alinacak.
Onlarda 20sinden sonra yani kart kesilince.
3lü celik tencerelerde 350tl falandi ama benim begendigim emsan da bir model var.
550tl falan kiyicam paraya onu alicam.
icime sinen olsun istiyorum.
pazardan 2 bag lahana
patlican
biber aldim ciktim.
Sabahdan beri disarilardayim yoruldum
aa unutuyordum 3 tane cicek aldim kendime menekse ve begonya aldim.
sagol kuzum 15gun sonra yine yoklicam anneler gunu indirimi olur belki.Ohhh super olmus kuzzu
Güle güle kullan
Aa cok gelmiş kuzu evetElektrik asiri gelmeye basladi bu ara
Firini bile actigim yok okadar sık.
extra baska elektrikli aletde calismiyor 131tl gelmis.
tabi 25tl vergi ve fonlar
20tl kdv
Ne oluyor anlamadim.Aa cok gelmiş kuzu evet
Lahana sardim 3 sıra saka gibi hepsi bitti.
icinden 4 tane ancak yemisimdir.
Erbaslar daldi resmen.
corba yaptim.
manti yaptim.
Sonra 2 cam sildim, balkon yikadim
wc banyo sildim
evi supurdum.
yarin eltim dunuru eltimin kizi kahvaltiya gelecek.
Eltim rahatsizlanmis rapor almis.
Tahlil verecekmis donuste gelecek.
Ay okadar topladim yinede daginik bu ev cildirmamak elde degil.
Biri battaniye almis.
Bir yerde kusun oyuncaklari.
Bir yerde test kitaplari amannn.
yap yap ayni oturdum valla biraktim.
Hayır olsun canim.tr_lelli rüyamda seni gördüm canım senmişsin.Büssürü puding görüyorum bisküvi görüyorum kırık.Sonra annelerim evde oluyormuşuz çamaşır sepeti gördüm.Bir de üstüme işiyormuşum.Sabah anlamına baktım refaha kavuşmak yazıyordu.
İşe gittim annem aradı bir köylümüz vardı akraba da oluyor vefat etmiş.Kalp kriziymiş.İşlerim çoktu öğle sonrası izin alıp gidecektim işler bitmedi gerildim bari dedim mezarlığa yetişemedim derneğe giderim Pazartesi de çok yoğun gidemedim.Ne biçim işse cenazeye bile gidemiyorsun.Allah yokluğunu vermesin de bunaldım işlerden.Müşteriyle işlem yapıyorum biri geldi pat diye oturdu karşısındaki koltuğa,karşıda beklemesini söyledim.Hanfendi alınmış gitmiş müdüre şikayet etmiş.Müdür de bi tuhaf Beren hanım gelin de gönlünü alın diyor ben bişey yapmadımki.Kendileri görgü bilmiyor işlem yaparken özel her müşteri bilgisinin başkası tarafından duyulmasını istemiyor bu kadar zor mu bunu anlamak.Bunaldım Pazartesi’leri hiç sevmiyorum zaten.57 yaşında genç birisi ölmüş zaten canım burnumda bi de milletle uğraşıyorum.millet de burnundan kıl aldırmıyor zaten kırk kere başında taşı 1 kere indir senden kötüsü olmaz.
Gule güle kullann kuzuu:)Evi supurdum ortaligi, topladim.
toz aldim.
Pancake yaptim.
Döküm tava ve sahan seti siparisi verdim.
Bugun onlar gelir.
Bitsin su alınacaklar artık.
Dolap ici duzenlicem.
Tencerelerimi evden cikardim kilere koydum.
Ay kulpsuz tava, cizik tava falan hepsini cikardim.
Basınız saolsun cnm.tr_lelli rüyamda seni gördüm canım senmişsin.Büssürü puding görüyorum bisküvi görüyorum kırık.Sonra annelerim evde oluyormuşuz çamaşır sepeti gördüm.Bir de üstüme işiyormuşum.Sabah anlamına baktım refaha kavuşmak yazıyordu.
İşe gittim annem aradı bir köylümüz vardı akraba da oluyor vefat etmiş.Kalp kriziymiş.İşlerim çoktu öğle sonrası izin alıp gidecektim işler bitmedi gerildim bari dedim mezarlığa yetişemedim derneğe giderim Pazartesi de çok yoğun gidemedim.Ne biçim işse cenazeye bile gidemiyorsun.Allah yokluğunu vermesin de bunaldım işlerden.Müşteriyle işlem yapıyorum biri geldi pat diye oturdu karşısındaki koltuğa,karşıda beklemesini söyledim.Hanfendi alınmış gitmiş müdüre şikayet etmiş.Müdür de bi tuhaf Beren hanım gelin de gönlünü alın diyor ben bişey yapmadımki.Kendileri görgü bilmiyor işlem yaparken özel her müşteri bilgisinin başkası tarafından duyulmasını istemiyor bu kadar zor mu bunu anlamak.Bunaldım Pazartesi’leri hiç sevmiyorum zaten.57 yaşında genç birisi ölmüş zaten canım burnumda bi de milletle uğraşıyorum.millet de burnundan kıl aldırmıyor zaten kırk kere başında taşı 1 kere indir senden kötüsü olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?