Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar benim oglum tek cocuk ama hic bencil degildir.

Hep paylasimci bir cocuk oldu.
Okul basladi dertler de basladi bizle.
Oglum sakin birazda icine kapanik.
Ogrtm. Yerlerini degisti sevdigi arkadasindan ayrildi.
Yanindakiylede anlasamiyo.
Ogrtmenle konusmam icap ediyo.

Oglum miyop gozluk kullaniyo
Ogretmende oturtmada soyle bir dizayn yapmis.
Her gun bir sira arkaya gidiyolar.
En arkada olunca tahtaya cok hakim olamiyo boyuda uzun degil yanindaki arkadasindan bakip yazmak istemis cocuk gostermemis.
Cok icerlemis aglamakli oldu

Lutfen ben onunla oturmak istemiyorum bencil o dedi.

Bu cocuklar neden boyle.
Bunu nerden ogreniyolar yani.

Benim uyarmam yakisik almaz sanirim ama uyaricam.
Cunku uyarilmasi gerek.
Paylasmalisiniz siz denmesi gerek.
Ailesi ogretmediyse ögrenecek.
Pazarteside toplantida dile getiricem.

Ahh cocuklar buyuyo dertleri buyuyo.

tr_lelli iviiit bahçeli:) içinde salıncak da var:) en büyük hayalim çocuğumu bahçeye salmak:) kilim atarım bide eline ördel yavrusu veririm:) geniş geniş oynasın dağıtsın bebeem:)
Bizim hayallerimiz senin hayatlar.
Zalimsin hayat.

sen İstanbul’daydın dimi. kirada eviniz vardı galiba onu değerlendirseniz 1+1 bile olsa bahçeli bi ev dünyalara değer
Canim istanbul gibi bir yerde bahceli bir ev hayal malesef.
O eve dokunmak istemiyorum
Guzel bir konumda 5.kat bir daire
Okdukcada buyuk.

Ben tüm hayalleri yazliga yapiyorum
Onun uzerine kurulu

Canim istanbul gibi bir yerde bahceli bir ev hayal malesef.
O eve dokunmak istemiyorum
Guzel bir konumda 5.kat bir daire
Okdukcada buyuk.

Ben tüm hayalleri yazliga yapiyorum
Onun uzerine kurulu
inşallah allah gönlüne göre versin

Bende suan sey mantigi var
Diger ev oglumun mantigiyla hareket ediyoruz hep
O hep dursun diye dusunuyoruz.

Suan oturdugum binada ailemin binasi
Muteahhite verebilsek daire dusecek.
Cok da ileriyi surekli dusunmek istemiyorum.

Ama yazlik mustakilmi olur dairemi olur bilmiyorum.
Deniz e yakin olmasi sartim var.
Birde sakin olacak.

Ama nekadar zamanda alabilirim hic bilmiyorum
Belki seneye belki 5sene sonra.
Para durumuna bagli hersey

Beth18 daha güzeli sizin olsun inşallah:) çıkın çıkın gelin beklerim:)
sagolasın ınsallah canım neden olmasın

Ben karadenizden baktim.
Karasuda 60.000e buldum karasuyu begenmedim.

Aslinda arsa alip prefabrik gonlumde yatan ama inan memleketde bile arsalar 50-60bin
anladım ama ıst.dan gıt gel sorun olmaz mı baya bır yol her yaz bılemedım ama memleket olunca cekılır sanki

sagolasın ınsallah canım neden olmasın

anladım ama ıst.dan gıt gel sorun olmaz mı baya bır yol her yaz bılemedım ama memleket olunca cekılır sanki
Esimden bu sebepden cok gönullu degil.
Mantikli dusununcede hakli.
O ist yakin olsun istiyo
Ama ist yakin olan sehirler cok kalabalik.
Evi o da cok begendi ama ben yazin uzun uzun kalamam kalamayiz yani
Esimin isi,yol
Bende esimi birakmam.

Kafam karisik
Gonlum memleketden yana ama yol otobusle 11saat

oooo cokmuş sankı tr_lelli ya alana kadar belkı baska bır yerden fırsat cıkar oradan alırsın sen nıyet et de gerısı gelır boşver bız bırıktırelım ayy ben cook sevıyorum bırıktırmeyı yav :)

bana da çok dediler satma, çocukların büyüyo, ilerde lazım olur diye ama, ev şimdi 10 yıllık, 20 yıl sonra olacak 30 yıllık... çocuğum onu beğenecek de vs.

ben çok uzun vade planları sevmiyorum... "an"ı , günü yaşama taraftarıyım.. ha ilerde çocuğum büyür,ev ihtiyacı hasıl olur, varsa alırım, yoksa da biz kendimiz çalışıp aldık, o da alsın... benim çocuklarla ilgili en büyük hayalim, onlara mal mülk değil de, maddi manevi ihtiyaçlarının karşılandığı, en iyi eğitimi aldıkları, geçici, anlık heveslerini karşılayacak ( ev, araba vs. ) değil de ömürleri boyunca hayatlarını en güzel şekilde idama ettirebilecek ( ilim,bilgi,beceri,meslek vs. ) bir yaşam sunmak....
kendimle ilgili hayallerime gelirsek :)) bir arsamız var, istanbul a yakın bir köyde, istanbul içi sayılabilecek bir yerde... onun üzerine artık prefabrik mi olur, başka bir şey mi olur bilemem ama, müstakil bir ev yapıp, ara tatillerde,hafta sonlarında vs. ailemle küçük kaçamaklar yapmak... maddi anlamda başka bir hayalim yok... :)

kaç tane var... :) gerçi bekarken hiç çocuk düşünmeyen ben 3 tane yaptıysam, sen haydi haydi yaparsın... :)

ben de çok isterim çok çocuk, cıvıl cıvıl,her yaştan, ne güzel olurdu... da bu devirde çocuk büyütmek çok kolay ama doğru düzgün çocuk yetiştirmek çok zor... eşime sorarsan bizim de 5 olacak ama ben o defteri kapattım, haberi yok... :) büyük konuşmak istemem ama Rabbim olmayanlara, isteyenlere versin... herkesin gönlüne göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…