Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hepinize hayırlı cumalar kızlar.
Malum evde tadilat var, dışarı çıkamıyoum.
Ama iyi oldu tadilat masrafları dışında parada harcamıyorum haliyle.
tr_lelli tarifi hemen not ettim. İşlerim bitsin hafta içi yapıcam bnde 2 tepsi.
Hatta yapıp kavanozlarda saklayabileceğim tatlı ve tuzlu kurabiyede bulunsun istiyorum.

saçımın uçlarına sarı attırmıştım 4 ay önce. sıkıldım gibi komple boyatsam mı ya yoksam dursa mı

Kızlar başıma geleni bir bilseniz. 2007 yılında açık öğretime kayıt yaptırmıştım ama sınavlara falan girmedim. Meğer onu kapattırmak gerekiyormuş. Ve benim 2007 yılından kalan 250 tl harç parası ve en önemlisi de faiz borcum varmış ( faizi öğrenmek için bankaya gitmek gerekiyormuş. Ben ne edem, kendimi nerelere vuram. Ben kendim sormasam 10 yıldır kimse benden para istemedi. Üstüne normal üniversite dahi okudum bu borç hiç bir yerde karşıma çıkmadı. Çok canım sıkıldı kızlar

Aaa benimde var o şekilde duruyor senelerdir. Hatta bende bu sene öğrendim.Hala öğrenci görünüyormuuşum ama kayıt yenileme vs yaptırmadım. Kimse borç falanda demedi. Sen nerden duydun cnm onu tembel_karinca

tr_lelli çanakkale'de çok güzel yerler varmış yazlık tarzında. hem istanbula da yakın. bence de o evi ellemeyin mülk en güzel yatırım.
Suan icin satma fikrimiz yok cnm
İlerde begenmezse bile ozaman satariz.
Canakkaleyi cok meht ediyolar evet.
Bi arastirmam lazim

benimde eşimin var borcu kızlar
internet bankacılığından sorguladığında ne kadar olduğu yazıyor

@meyraa hayırlı olsun canım. bereketli olsun inşallah aldığınız para.
neler konuşuldu bilmiyorum ama meyranın hayalleri çok güzel. onu okudum bir ara. benim de hayatta maddi hiç bir hayalim yok. evim arabam var çok şükür.
oğluma iyi bir gelecek sağlamak ve dünyada mümkün olduğu kadar çok yer görebilmek hayalim...

Merhabalar.. Şöyle yaparız böyl yaparız diye eşime ahkam keserken kendimi sabah yine bankada ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunurken buldum bu ay mesela gelirimiz 10bin küsür ama giderimiz 16bine yakın elimde kızımdan kalan 4.buçuk cumhuriyet altını ve zulamda 1 cumhuriyet 100 de dolar var... Yatacak olan param aralıktan önce yatmaz... O zamana kadar faiz ödemeyelim dedim...bu üçüncü ihtiyaç kredim öyle bir içime oturdu ki bu sefer... Yok artık eşime diyorum ki asla kredi kartıyla tatile gitmek uçak bileti almak yok... Üç beş gün lüks otelde sürdüğüm sefa aylarca burnumdan geldi yani artık tövbe ettim yıllar sonra oldu ama zararın neresinden dönsek kar dimi

Eve erken geldim ki büyük oğluma yemek hazırlayayim. Eskiden olsa Pizzacı , pideci vs ne varsa bir telefonla kapımizda olurdu. Eve gelir gelmez buzluktan bezelye ve kıyma çıkardım bezelye yemeği yaptım. Yanına da bulgur pilavı yaptım. Baktım zeytinyağı evden, salca kendimden , domates sosu kendimden, biber yine yazin hazirlayip koymus oldugum buzluktan. İçine kattığım kuru nane bile muvekklimden kurutulup getirilmişti. Sofrayi kurarken yine yoğurdu kendim yapmışım tursumu kendim yapmışım. Ayy pek hoşuma gitti gurur duydum. Bunları yapmasam hepsi parayla alınacaktı. Oysa ki ben bugun hiç para harcamadim

sağol canım, inşallah....

Evet kızlar..Benimde çook büyük hayallerim yok..Artık hayırlısıyla iki evladımı meslek sahibi yapıp hayatlarını kurayım yeterli benim için..Birde gezmek istiyorum..Gezmeyi eşim çok seviyor..Sayesinde ben de seviyorum artık..Ne kadar gezip anı biriktirebilirsek artık..:)Bu hayata birkez geliyoruz..Bir dahası yok..Dilediğimiz gibi yaşamayacaksak da anlamı yok..gelmişiz 40 küsürlü yaşlara..Rahat yaşayalım çocuklarımıza hayat kurabilelim en büyük zenginlik..Rabbim sağlıkdan huzurdan ayırmasın yeter ki..Elbette birikimde güzel..Ama hayatı da kaçırmadan yapılmalı..Çok kasınca da artık rahatsız oluyorum ben.

bir yudum mutluluk afiyet olsun canım
biz de genelde cuma akşamları dışarıda yerdik. hatta evdeki yardımcı cuma günleri yemek yapmazdı. dün o evden çıkarken yarın bamya çıkaracağım, onu yapıver yanına da mantı dedim. kadın bile böyle baktı kaldı suratıma...

Papatya seni son zamanlar birikim ve tasarruf konusunda daha bir istekli ve gayretli görüyorum ben de...söylemeden geçemeyeceğim...

Meyra hayırlı olsun canım. İnşallah her şey gönlünce olur...

sağol canım... amin, cümlemizin inşallah...

yatırım anlamında bir kaç teklif var ama, şu an hiç bir şey alasım, yapasım yok... :)
alış-veriş desen ondan hiç hoşlanmam zaten, hiç bir zaman da hoşlanmadım... :) bu konuda biraz tuhafım, bazen kendi kendime " ne biçim kızsın" derken buluyorum kendimi... o derece yani... :) gezme-tozma, tatil dersen,yazın o kadar çok gezdik ki, ondan da sıkıldım... bahar yorgunluğu denen şeyi yaşıyorum galiba şu an.. :) dur bari yarın arkadaşlarla bir program ayarlıyayım da, kendime geleyim biraz... gerçi daha dün akşam arkadaşlar bendeydi, yöresel yemekler yapıp yedik.... işe yaramadı... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…