- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Suan icin satma fikrimiz yok cnmtr_lelli çanakkale'de çok güzel yerler varmış yazlık tarzında. hem istanbula da yakın. bence de o evi ellemeyin mülk en güzel yatırım.
Kızlar başıma geleni bir bilseniz. 2007 yılında açık öğretime kayıt yaptırmıştım ama sınavlara falan girmedim. Meğer onu kapattırmak gerekiyormuş. Ve benim 2007 yılından kalan 250 tl harç parası ve en önemlisi de faiz borcum varmış( faizi öğrenmek için bankaya gitmek gerekiyormuş. Ben ne edem, kendimi nerelere vuram. Ben kendim sormasam 10 yıldır kimse benden para istemedi. Üstüne normal üniversite dahi okudum bu borç hiç bir yerde karşıma çıkmadı. Çok canım sıkıldı kızlar
Aaa benimde var o şekilde duruyor senelerdir. Hatta bende bu sene öğrendim.Hala öğrenci görünüyormuuşum ama kayıt yenileme vs yaptırmadım. Kimse borç falanda demedi. Sen nerden duydun cnm onutembel_karinca
vakıfbank kullanmıyorum ben bu yüzden öğrenemem sanırımbenimde eşimin var borcu kızlar
internet bankacılığından sorguladığında ne kadar olduğu yazıyor
@meyraa hayırlı olsun canım. bereketli olsun inşallah aldığınız para.
neler konuşuldu bilmiyorum ama meyranın hayalleri çok güzel. onu okudum bir ara. benim de hayatta maddi hiç bir hayalim yok. evim arabam var çok şükür.
oğluma iyi bir gelecek sağlamak ve dünyada mümkün olduğu kadar çok yer görebilmek hayalim...
Papatya seni son zamanlar birikim ve tasarruf konusunda daha bir istekli ve gayretli görüyorum ben de...söylemeden geçemeyeceğim...bir yudum mutluluk afiyet olsun canım
biz de genelde cuma akşamları dışarıda yerdik. hatta evdeki yardımcı cuma günleri yemek yapmazdı. dün o evden çıkarken yarın bamya çıkaracağım, onu yapıver yanına da mantı dedim. kadın bile böyle baktı kaldı suratıma...
vakıfbank kullanmıyorum ben bu yüzden öğrenemem sanırım
Meyra hayırlı olsun canım. İnşallah her şey gönlünce olur...
Meyra hayırlı olsun canım. İnşallah her şey gönlünce olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?