Küçük Düşün Büyük Olsun!

kurabiyeye eritmeden aynı margarin gibi yumusatarak elinle katıp yoguracaksın.hıyır hıyır olur denede bak agzında dagılır.ben sanada tarif yazıp atarım evde tarif defterim.ablamın bloguda var onuda özelden yazayım bak

Sagolun kizlar

Canim yumurta kadar br parca aliyosun
Onu aciyosun
Bir ucuna cizikler atiyosun
Diger ucuna ic harci koyup sariyosun

Alinti örnek böyle yani
Eki Görüntüle 1897614
çok başarılı eline sağlık:) ben hep şekil vermekte zorlanırım biri büyük biri küçük olur veya yamuk yumuk olur

tm canım çok sevinirim..iste bende tam dediğin gibi ağızda dağılan kurabiye istiyorum..benimkiler fırından çıkıp soğuyunca sertleşiyor deli oluyorum kızımda çok seviyor kurabiyeyi

Oyyy oyyy....Çok teşekkür ederim canım. Ben senin kadar güzel yapamam ama canım çok istedi vallahi. Ellerine sağlık. İnşallah ileride senin gibi becerikli gelinlerim olur

Oyyy oyyy....Çok teşekkür ederim canım. Ben senin kadar güzel yapamam ama canım çok istedi vallahi. Ellerine sağlık. İnşallah ileride senin gibi becerikli gelinlerim olur
Canim Ask olsun.
Allah gonlune gore versin ama kolay sen herseyi halledersin.
Herseye nasil guzel yetisiyosun.
İmreniyoruz biz sana.

akşama ne yapsam bende düşünüyorum kara kara
canım da böyle yemek tarzı birşey istemiyor
pazara da gitmem lazım akşama

Kizlar ben hamurislerini cok seviyorum
Yapmasi yedirmesi hosuma gidiyo
Hatta dun birisi özel siparis yaparmisin da dedi.
Baska arkadaslarim da ac bi yer falan dediler.
Gıda cok buyuk risk ben onu goze alamam.
Belki getirisi olur
3-5bisey kazanabilirim.
Ama risk iste.
Bazi arkadaslarin dogum gunu partilerine yardim ettim.
Kurabiye,cupcake,börek yaptim.
Hazir mi diye soranlar olmus.
Seviniyorumda ruhum oksaniyo ne yalan soylim

Ama ticare dökmeyi beceremem sanirim.

Cevremde cok genis degil.
Ama emegimden para kazanmak isterdim.

Çok iyiyim canım bomba gibiyim. Cuma gün en sevdiğim gün olunca. E sağlıklıyız huzurluyuz burada da ne güzel kafa dengiyiz daha ne olsun. Çok teşekkür ederim. Sen nasılsın bakalım? Pazara gitmeye usendin meyveyi manavdan aldın dimi gözümden kaçtı sanma

Benim de aklıma o geldi. Sen bu işi ticarete dokmelisin. Paraya para demezsin vallahi. Maşallah...

Belli ki el becerin var severek de yapıyorsun
Denemekten zarar çıkmaz
Bir iki yaparsın özel sipariş baktın oluyor
duyuldukça çevren de genişler
ne güzel olur
Gelir de elde edersin
çok insan tanıyorum etrafımda 1 2 yapıp işlerini büyüten
ilerde açarsın bir cafe bizde geliriz ohh ne güzel

maşallah daha nolsun değil mi yepyeni güzel bir gün sağlığımız yerinde çok şükür allah bundan geri koymasın:) valla manavdan aldım:) dün pazar yoktu ama sanırsam. ben bu şehirde yeniyim de bildiğim 3 pazar var sadece. c.tesi, pazar ve çarşamba kuruluyorlar.
kışlık almak için gidecektim güya hala gitmedim. domates 3 liraya fırlamış bile

kızlar benim de aklımdaydı bi ara. mesela gün yapıyorlar ya, gün sahibine pasta börek çörek yapacaksın. çalışan kadınlar için de kolaylık sipariş vermek. misafir ağırlanacaksa atıştırmalıklar aperatifler..
sonra kaldı tabi yapmadım:/

Sen biraz gece kaldın be canım. Olsun seneye daha erken yaparsın. Ama var yine de. Çarşamba günü pazar alışverişi yaparken aklıma sen geldin. Barbunya taze fasulye gibi şeyler görünce latiyya da alıp yapar bitmemiş deyip sevindim. Ama hanımefendi gitmemiş ki alsın. Madem yarın pazar kuruluyor al yap be canım valla bak çok iyi olacak iyi ki yapmışım diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…