ben onu kacirmisimKuzum mevzu o değil kaynananın taraf tutması bir de densiz laf söylemesi kadın beni eşşek yaptı resmen anladım ki fazla fedakarlık iyi olmuyormuş
Valla kız,kiraya eklicekmis,Seninki tırtıklıyo baya baya kuzu.
sen aktar direk
Araba yiyor ,karta bakıyorm benden almadığı zaman karttan benzin alıyor .Bence kendin yatır sürekli tirtikliyor parayı ne yapıyor acaba
mobil hesaplardan kontrol edebilirsiniz veya sizin istediğiniz doğum hediyesi için para biriktiriyordur belki deAraba yiyor ,karta bakıyorm benden almadığı zaman karttan benzin alıyor .
300 u geçme dediğim için böyle yapıyor sanırm.
Ama beende meraktayım.Acaba kredisi falan mı var,bana söylemediği.
Gecen ay konustk 2000 yatıralım bu ay karta doğumda dursun dedik,1200 verdm üzerine o yatırcktı.
Onu bile tam yatırmamış,
Ben kredisi olduğunu dusunuyorm bana söylemediği
Kısın hadi doğalgaz falan cok 400 ona yatırıyor diyordm ama 2 aydr o da yok
Sifresini bilmiyorm:)mobil hesaplardan kontrol edebilirsiniz veya sizin istediğiniz doğum hediyesi için para biriktiriyordur belki de
Sifresini bilmiyorm:)
Ya onu da anlamadım,doğum hediyesi vespa alayım sana diyip duruyor.
Ne kaadr diyorm 8-10 bin falan diyor.
Ayranımız yok içmeye vespayla mı gezcm diyorm:)
Araba değistirck seneye yine,onun için biriktrmis olabilir.
Doğum 5500 tl sezeryan 4500 normal.Napcz diyorm,bilezik bozarız en kötü diyorm.
düşünme sen onu hallederz diyo.
Valla hic anlamadm.
Yok yok annesine yardm etmezbabası sonuç da bir zahmet halletsin doğum parasını da düşünmeyin o kadarını ben de biriktiriyim demiştim eşime sen orasını düşünme ben deciyim burda dedi bizim ki de annesine falan yardım ediyor olabilir mi peki
hayat müşterek işte öyle böyle tamamlıyoruz birbirimizi rabbim huzur versin gerisi halledilir bir şekilde :)Yok yok annesine yardm etmez
Kızgın onlara,duğunde hic yardm etmediler.Suya sabuna dokunmadılar diye,arabayı bile benim zorumla veriyor istediklerinde:)
Benimki de doğum islerine ben hallederim der ama o doğumu hallederken ev gideri bende.)
Aynı sey yani:=)
Öyle diye diye battık zatenhayat müşterek işte öyle böyle tamamlıyoruz birbirimizi rabbim huzur versin gerisi halledilir bir şekilde :)
o konuda haklısın nelerim gitti benim de yapacak birşey yok sağlık olsun :)Öyle diye diye battık zaten
Simdiye calıstığimin yarısını ataydım kenara benim param diye ohoo :)
Yeni evlilere uyarım,herseyi sermeyın adamın önüne:)
beren_naz canım çok üzüldüm
Evlilik yeni ilk zamanlar aile mevzuları daha sıkıcı olabiliyor
Başından beri ne güzel beraber bir yuva kurdunuz
Bu dönem eşinle zaman geçirip birbirinizi anlayıp güvenmeniz şart
Umarım her şey bir an önce çözüme kavuşur
Öyle diye diye battık zaten
Simdiye calıstığimin yarısını ataydım kenara benim param diye ohoo :)
Yeni evlilere uyarım,herseyi sermeyın adamın önüne:)
Söyleme söyleme nasıl alıştırırsan öyle giderBen de bu ay 1700₺ ayırdım kenara inş söylemem
aynen sağlık olsun .o konuda haklısın nelerim gitti benim de yapacak birşey yok sağlık olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?