Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunayddınnn
Aksamdan beri alyansımı bulamıyorm cıldrcam
Biyerde cıkardm bıraktm ama nerde.
Ev is dışında biyere de gitmedim
dar geliyor bayramda çıkardım unuttum mu acaba bi yerde
Klasik alyans ,cok pahalı bisey değil ama uzulurum cok bulamazsam.(

Bence kendin yatır sürekli tirtikliyor parayı ne yapıyor acaba
Araba yiyor ,karta bakıyorm benden almadığı zaman karttan benzin alıyor .
300 u geçme dediğim için böyle yapıyor sanırm.
Ama beende meraktayım.Acaba kredisi falan mı var,bana söylemediği.
Gecen ay konustk 2000 yatıralım bu ay karta doğumda dursun dedik,1200 verdm üzerine o yatırcktı.
Onu bile tam yatırmamış,
Ben kredisi olduğunu dusunuyorm bana söylemediği
Kısın hadi doğalgaz falan cok 400 ona yatırıyor diyordm ama 2 aydr o da yok

mobil hesaplardan kontrol edebilirsiniz veya sizin istediğiniz doğum hediyesi için para biriktiriyordur belki de

mobil hesaplardan kontrol edebilirsiniz veya sizin istediğiniz doğum hediyesi için para biriktiriyordur belki de
Sifresini bilmiyorm:)
Ya onu da anlamadım,doğum hediyesi vespa alayım sana diyip duruyor.
Ne kaadr diyorm 8-10 bin falan diyor.
Ayranımız yok içmeye vespayla mı gezcm diyorm:)
Araba değistirck seneye yine,onun için biriktrmis olabilir.
Doğum 5500 tl sezeryan 4500 normal.Napcz diyorm,bilezik bozarız en kötü diyorm.
düşünme sen onu hallederz diyo.
Valla hic anlamadm.

babası sonuç da bir zahmet halletsin doğum parasını da düşünmeyin o kadarını ben de biriktiriyim demiştim eşime sen orasını düşünme ben deciyim burda dedi bizim ki de annesine falan yardım ediyor olabilir mi peki

Yok yok annesine yardm etmez
Kızgın onlara,duğunde hic yardm etmediler.Suya sabuna dokunmadılar diye,arabayı bile benim zorumla veriyor istediklerinde:)
Benimki de doğum islerine ben hallederim der ama o doğumu hallederken ev gideri bende.)
Aynı sey yani:=)

Slm kızlar çocuklar grip ikisi de salya sümük ler resmen oğlan daha kötü
Perşembe günü de oğlan sünnet olacak iki ay önce aldık günü tesadüf perşembe günü hemde doğum gunu inş çabucak iyileşir kuzucum atlatiriz

hayat müşterek işte öyle böyle tamamlıyoruz birbirimizi rabbim huzur versin gerisi halledilir bir şekilde :)

hayat müşterek işte öyle böyle tamamlıyoruz birbirimizi rabbim huzur versin gerisi halledilir bir şekilde :)
Öyle diye diye battık zaten
Simdiye calıstığimin yarısını ataydım kenara benim param diye ohoo :)
Yeni evlilere uyarım,herseyi sermeyın adamın önüne:)

Amin canım inş teşekkür ederim

Aylar sonra instaya girdm
Bi bakıp geri kapadım:)
takip ettğim bi kadın vardı,kesanlı .türbanlıydı açılmış:)
Sasırdm kadını acık görünce.
Biri dünürler acık diye mi açıldınız yazmış:)
Koca koca kadınlar neler yapıyor ya.
Bilemeyiz iciini tabi de.

vay be bu konunun acıldıgı gün dün gibi aklımda yıllar olmuş girmeyeli kızlar :) cümletten selamun aleyküm borca batmış bir sekilde tekrar aranızdayım. Pazartesi iitibariyle ödemeleri her seyi elime aldım hoş gelirden cok gider var ama bi şekilde hallediciğim. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Tekrar kendimi tanıtayım 31 yasındayım 8 ve 3 yasında iki cocuk annesiyim çalışıyorum. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum inşallah burdan feyz alır bıraz durumları toparlarım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…