- 21 Ağustos 2015
- 32.239
- 97.880
- 798
- 38
Günaydın, eline sağlık canımGünaydın kızlar
9.00 da kalktm,koci mesaiye gtti
Öglene pizza yapcam hamur mayaladm
Aksm annemdeydik köyde
Gelince limonata yaptm,buzlukta portakal,limon vardı.
Kendime yaptgımdan sekersiz yapıyorm ben.
Suan onu iciyorum
Zulaya 200 tl attm dün.
Et haslıcam fırında bonfile yapcm aksma
Bi de kek atarım fırın yanmısken
Ev temiz bugun mutfaga yöneleyim az
Bayramda biz de cok acıldık
Önümü göremiyorum maasa kadr
Pazara cıkılcak,kahvaltılık alıncak bu hafta
Bitmiyordu eksik
Lelli fazla yüz vermeyeceksin kimseye bende öyle komşunun oğlu geliyordu küçük cocukgum var bide o dedim ustekinr artık bi kullanmıyorum sırf o yüzden kapattirdim internetiBen de bu sene piknik olayini kaldirdim.
Ve eltimler yuzunden yani zaten birlikde gidiyorduk.
Mangal vs olmayacak.
Haa oyle sahile falan ineriz o ayri.
Mangali ben goturuyordum semaveri ben.
Ee biz isden geldik hazirlayamadik(aksamdan hazirlanabilir zor bisi diil) ben catal kasik koycam kap koycam.
Milletin enayisi benmiyim dedim.
Esime dedim bu sene mangal falan yok biz bize gider yakariz anneannemin orada falan yeriz.
Uyumsuz insanlarla bisi yapilmiyor.
Kendileri mangal yapalim diye yirtinip bana yikiyorlardi.
Valla iyi niyetimin son kullanma tarihi gecti dedim esime.
Ben izledim, gördum.
valla ben fena rahatsiz oldum o durumlardan.Aynı şeyleri yaşıyorum sürekli. Ama tak etti. Eşim saatlerce mangalda mahfoldu. Çocuklar kızımı seviyorlar ona lafım yok ama uyutmadılar, peşimden iki dk ayrılmadılar. Hiçbirşey anlamadım piknikten. Bütün piknik malzeme ve yiyecekleri de ben hazırladım. Gözüme gelmiyor afiyet olsun ama işte bu kadar şeyin üstüne saçma sapan hareketler kaldırılacak gibi değildi. Neyse dediğim gibi gerekliydi bana bu.
Ben marine ediyorm,zeytinyağı sarımsak la en ez 2-3 saat bekletipGünaydın, eline sağlık canım
Ben de et çıkardım buzluktan ,
Nasıl yapıyorsun bonfileyi tarif eder misin rica etsem,
Benim spor da yapasim yokSlm kızlar şükür tatil bitti1 haftadır eşim evdeydi temizlik te yaptırmaz bi süpürge çekmiştim dun nevresim değiştirdim bugun koltukları cektim banyo tuvalet yikadim mutfagi topladim toz alip bi makine camasir yikadim astim simdi topladim katlancaklar aksam eşim gec gelcek dünden bezelye yemegi var çorbada var yağsız salata yapicam acaip kilo aldim 64 flndim 70 lerdeyim istikrarsızlık var yürüyim diyorum benimki gec gelio evde olsa çocuğu bırakma yorgunum dün diyo kasten yaptığını düşünmeye başladım sonrada dalga gecio sinirlerimi ziplatiyor gec gelince yeme beraber yiyelim dio bugun erken yiyim bari tam buğday aldim maydonoz yedim sabah bol bol bugün iyi gittim o gelmeden az zumba yapsam iyi olcak yarin erken gelirse direk çıkan yürüyüşe kıyafetleri m olmuyo bise almak istemiyorum zayifliycam diyorum off
Seninki tırtıklıyo baya baya kuzu.Arife gunu 1000 tl karta yatır diye verdim kociye
cmrtsi de 200 tl verdim
bugun baktm nekadr yatırmış diye 700 tl yatırmış,
500 tl ben birikim yapardım madem öyle,
Allahım ya ,gelde kızma simdi
Canim valla bende bazen süper enerji oluyo yapıyorum bazen hiç yapasim olmuyo simdi yemek yedim az haber bakiom mutfak toplayıp youtubdan video açıp yapcamBenim spor da yapasim yok
Bence kendin yatır sürekli tirtikliyor parayı ne yapıyor acabaArife gunu 1000 tl karta yatır diye verdim kociye
cmrtsi de 200 tl verdim
bugun baktm nekadr yatırmış diye 700 tl yatırmış,
500 tl ben birikim yapardım madem öyle,
Allahım ya ,gelde kızma simdi
beren_naz canim olayin ortasindan girdim ama esinin yegeninin arkadasini ve annesinide arabaya alma mevzusu dimi mevzu?
Ben zaten kresden almasini bile absürd bulup belirtmistim.
Annesi alsin servis diye bisi var falan falan diye.
Yani benim esim alsa surekli yegenini kresden ben istemem.
Eşin iyilik edicem diye bunu surekli hale getirebilir.
Yegeni ısrar edebilir x de bizimle gelsin diye.
Ben bu tarz muhabbetlerden hoslanmiyorum.
Kimsenin arabasina binmem.
Kimseye minnet etmem.
cok mu mecburum taksi ceviririm.
Benim kistaslarim vardir keske herkesin olabilse.
Bir defa bi adamin arabasina biniyorsun adam kim tanimiyorsun bile.
Millet gayet geniş.
Senin fazla fedakarlık yapman
diğer tarafın beklentileri
annenin fazla tepkisi tuz biber olmuş malesef.
Ailelere biraz mesafe koymak gerekiyor.
ve ailenize aile içi mevzuları çok anlatmayın ki eşinize bilenmesinler.
Birde mesela kreş olayını mevzu etmek yerine benzin almamayı tercih etseydiniz bu kadar yükselmezdiniz.
İnş kısa zamanda krizi atlatırsınız üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?