Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
9.00 da kalktm,koci mesaiye gtti
Öglene pizza yapcam hamur mayaladm
Aksm annemdeydik köyde
Gelince limonata yaptm,buzlukta portakal,limon vardı.
Kendime yaptgımdan sekersiz yapıyorm ben.
Suan onu iciyorum
Zulaya 200 tl attm dün.
Et haslıcam fırında bonfile yapcm aksma
Bi de kek atarım fırın yanmısken
Ev temiz bugun mutfaga yöneleyim az
Bayramda biz de cok acıldık
Önümü göremiyorum maasa kadr
Pazara cıkılcak,kahvaltılık alıncak bu hafta
Bitmiyordu eksik

Günaydın, eline sağlık canım
Ben de et çıkardım buzluktan ,
Nasıl yapıyorsun bonfileyi tarif eder misin rica etsem,

Lelli fazla yüz vermeyeceksin kimseye bende öyle komşunun oğlu geliyordu küçük cocukgum var bide o dedim ustekinr artık bi kullanmıyorum sırf o yüzden kapattirdim interneti
Piknik olayına gelince abimle gideriz hep ben hazırladım herşeyi YENGEM elini kolunu sallayarak gelir hep
Ablam dün pikniğe dağlara gidelim dedi yok dedim şimdi beraber gitsek en kotu300 harcanacak hepsi benden çıkacak eniştem elini atmaz bizim sayenizde gezcek arabanın deposunu dolduracak fulletcek
Bir kere beraber pikniğe gittik hep beraber eşimle eniştem markete bizde evde hazırlık yapıyorum neyse geldiler marketten ablanin suratı birden bozuldu poşetler enistemin elinde
Ablam kocası aldı sandı marketten alınanları ablam bi sinirlendi attı peynir kutusunu fırlattı duvara bende usulca dedim eşime neyin var suratı aşıktı zaten boşver dedi
Pikniğe gittik geldik meğerse bizim enişte markette mangalliklarin hepsini benimkine odetmis kendi eve kahvaltilik almış onu ayırmış ayrı sen odr diye
Eşim oder öyle onlar gibi yapmaz
Tavrı sinir etmiş ablamda kocası odedi sandı o hareketi yaptı bidaha onlarla pikniğe gitmem dedim dün illa gidelim ısrar ediyor tobe dedim eşime ben gitmem kendin gideceksin enayi yerine koyiyolar

Selam birikimci kızlar

Annemle markete gittik.
5lt yağ, çay, 3kg şeker, 60lı fairy aldık 130 lira ödedik.

Gelirken parka oturduk.
Güvercinler vardı onları görünce tekrar gidip 1 pakette onlara bulgur aldık.

Onlar yerken ben mutlu oldum

Az dinleneyim. Oturma odasının halılarını silkeledik odayı temizledim, toz aldım yine serdim. Aynı şeyi mutfağa da yaptım. Şimdi uzandım. Birazdan yatak odası ve diğerleri diye devm ederim. Bekar görümcem aradı kuzen gelecek kısır kek falan hazırlıyorum siz de gelin dedi. İşlerimizi bitirip oraya geçeriz.
Kızımın çeyrek parası + zula + kızımın bayram harçlıkları ile yarım alacağım yarın. Zulayı baştan alıyorum bu durumda. 20-30-10 ne arttırsam atacam. Bana hep iyi gelmiştir.

Slm kızlar sabah kalktik kahvalti ettik ortalığı topladim pazara gittim geldim oglusla 3 kilo bezelye aldim 4 tlydi salatalık dolma biber yarim kilo kiraz aldim mandal oğlana çorap 2 tane maydonoz aldim 40 tl ye yakın para harcadım sabah da simit kahve esime sigara fln 35 harcadimm 5 tl kumbara ya bu bezelye yi temizledim attim buzluga yarim kg kadarını pişiriyor um simdi yanina yogurt pilav salata yeter bugun

valla ben fena rahatsiz oldum o durumlardan.
Esim bile gecen yaz bana niye yapiyorsun yapma,tasima,hazirlama dedi.
Adam bile ikaz etti beni
Zaten benim de basima ne gelirse hep iyi niyetimden geliyor

Pazara gittim canim misir istiyordu.
45tl harcadim.
Taze fasulye pisirdim.
pilav var dunden
Aksam sarma sarmistim ondan var.
Canim trilice istiyor.
Hazir paket aldim onu yapicam ama hicc halim yok.
Ancak yarin yaparim firini acincada kurabiye kek de yaparim hem.
Sütlac da yapsam yenirdi.
Süt aldim 2lt mayaladim 1 lt sütlaclik ayirdim.

Sutlaci belki birazdan yaparimda hamur isine yarin bulasirim.
Oglan evde ya agzi hic durmuyor.
Surekli bisiler araniyor.
Kek kurabiye falan yesin bari.

Gunaydın kızlarr
Hayırlı haftalar
Valla tatil iyi güzel de,ev yoruyor anacım.
Sabah kosa kosa geldim ise:)
Dedim az kafa dinliyim,bu ne sürekli mutfaktayım
Ordan cıkıyorm,elımde supurge
Çalısayım da dinleneyim valaa
Aksm için etli bezelye +pilav var menude
cuma kontrolüm var,bakalım napıo benim sıpa.
175 tl muayeneye gider.
155 ti 175 olms hemn,dr revasta suan hastanede.
Hemen kasesi artmıs
Bayram hediyemiz bana terlik +tac
kıza isimli tulum set teyzemizden.
Bide sabun yaptırmıştı onlar gelcekmis bu hafta,melek kanadında bebek sabunları,
50 tane hastanede dağıtmalık.
Ara ara kasık ağrım oluyor,Allahım diyorm ins suprz yapmaz cok erken daha

Selammm
Allahim ev almis basini gidiyor.
Nasil ne ara bu kadar dagiliyor vallahi artik aklim almiyor.
sanki biri gece gelip talan edip gidiyor.

Yemek yok.
Napcam hic bilmiyorum
kek, kurabiye yapicam.
ev supurulcek.
2 battaniye ve 1 uyku seti yikanmisti.
Onlari bazanin altina kaldirdim.
Elimin alti bir ferahlasin.
Toz almam gerek.
2 mak. daha camasir yikancak.
Bulasik mak. bosalcak.
3 kilo vermem lazim bi de.

Cok sapittim ben bu ara.
regl donemimde yakin istahim acik siskinlik var.
istahim acayip her dakika bisi yiyebilirim napcam bilmiyorum.

Esim her gun 10bin adima basladi ama gun icerisinde ofiste fabrikalarda adimliyor.
Aksam adam pert daha yuruyuse gelmiyor.
Bence kasti yapiyor ben kilo veremeyeyim diye.

Evi supurdum
bulasik mak. bosalttim doldurdum.
toz aldim.
islak kek ve tuzlu kurabiye yaptim.
makarna hasladim.
sulukofte yapicam agirdan aliyorum.
camasir asmak kaldi.
pufs.
uyuyasim var

Arife gunu 1000 tl karta yatır diye verdim kociye
cmrtsi de 200 tl verdim
bugun baktm nekadr yatırmış diye 700 tl yatırmış,
500 tl ben birikim yapardım madem öyle,
Allahım ya ,gelde kızma simdi

Slm kızlar şükür tatil bitti 1 haftadır eşim evdeydi temizlik te yaptırmaz bi süpürge çekmiştim dun nevresim değiştirdim bugun koltukları cektim banyo tuvalet yikadim mutfagi topladim toz alip bi makine camasir yikadim astim simdi topladim katlancaklar aksam eşim gec gelcek dünden bezelye yemegi var çorbada var yağsız salata yapicam acaip kilo aldim 64 flndim 70 lerdeyim istikrarsızlık var yürüyim diyorum benimki gec gelio evde olsa çocuğu bırakma yorgunum dün diyo kasten yaptığını düşünmeye başladım sonrada dalga gecio sinirlerimi ziplatiyor gec gelince yeme beraber yiyelim dio bugun erken yiyim bari tam buğday aldim maydonoz yedim sabah bol bol bugün iyi gittim o gelmeden az zumba yapsam iyi olcak yarin erken gelirse direk çıkan yürüyüşe kıyafetleri m olmuyo bise almak istemiyorum zayifliycam diyorum off

Benim spor da yapasim yok

Arife gunu 1000 tl karta yatır diye verdim kociye
cmrtsi de 200 tl verdim
bugun baktm nekadr yatırmış diye 700 tl yatırmış,
500 tl ben birikim yapardım madem öyle,
Allahım ya ,gelde kızma simdi
Bence kendin yatır sürekli tirtikliyor parayı ne yapıyor acaba

Kuzum mevzu o değil kaynananın taraf tutması bir de densiz laf söylemesi kadın beni eşşek yaptı resmen anladım ki fazla fedakarlık iyi olmuyormuş

Canım işe gidiyoruz benzini mecbur alıyorum genelde de kavga ettiğimiz zaman bırakıyor arabayı benim arabam onunkini haftasonu kullanıyoruz.Tam ben aldığımda da 3 seferdir denk geliyor benzin azalmış oluyor alıyorum mecbur yolda kalmamak adına fulleyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…