Küçük Düşün Büyük Olsun!

Berencim şöyle düşün ona şimdi annesi yengesi her biri bir laf ediyordur adamın kafasını karıştırıyorlardir.Bence yuvanı yıkıp onları sevindirme alttan al inan sen mutlu olursun.

Berencim şöyle düşün ona şimdi annesi yengesi her biri bir laf ediyordur adamın kafasını karıştırıyorlardir.Bence yuvanı yıkıp onları sevindirme alttan al inan sen mutlu olursun.

Ben dün anneme çıkıştım kafamı karıştırıyor kafasında kurmuş çok üzülüyor hastalığı tekrarlıcak diye üzülüyorum.Yolladım evden kafamı dinliyorum. Gerektiğinde ailene de hayır diyebileceksin o bunu yapamıyor galiba.Bakalım yarın eşyalarını almaya gelecek mi bir arkadaşımla gelir alırım demişti pazartesi akşam.Ses çıkmadı eğer eşyalarını almaya gelirse al derim ben de.Kesin bitmiş demektedir.Anlaşmalı ayrılmak için yıl dolmalı 1,5 ay var erkenden boşaltırsa eşyalarını evden istemediği kesin demektir.Hayırlısı

Normalde tabiki eşini seçmesi lazım orda anlatmaya çalıştığım şuydu aslında,seni yeni yeni tanımaya başlıyor sonuçta,sende onu.Evlenmeden önce yıllarca beraber olan insanlar bile evlendikten sonra tanıyorlar birbrilerini.Sen nasıl karşı tarafın her hareketini kendince değerlendiriyorsan,annenle konuşup fikir üretiyorsanız,karşı tarafta muhtemelen aynı şeyi yapıyor.Ailesi özelliklede annesi yangına körükle gidiyor ve kafasını karıştırıyor olabilir.Evliliğin ilk zamanları aileler arası güç savaşlarıda oluyor.Zamanla eşler birbirini iyice tanıyıp,senkronize oluyorlar.Zaten zaman geçtikçe erkekte eşini daha çok benimsiyor.Ama evliliğiniz çok yeni olduğu için şu an herkesin gazına gelebilirsiniz.Sen bile az önce o kadar körmüydüm,annemin anlattıklarını göremedim dedin.Sonuçta aklında yer etmedimi annenin şüpheleri?muhtemelen onun aileside ona bişeyler söylüyordur.Oda onlara hak veriyor olabilir ve bu durumda insan tanımadığına değil tanıdığı insana güvenmeyi seçer

Berencim erkekler özellikle evliliğin ilk dönemlerinde kendi ailelerini terk etmiş hissine kapılıyorlar. Ramazandan iki hafta evvel evlenmiştik. Eşim annemde yatalım annem l sahuru nasil yalnız yapacak diyordu. Ise gidip gelip annesinde yatiyorduk. Halbuki bekar görümden de evde vardı .ama şimdi çok değişti yalnız kalsa bile kimsede yatmıyor kimsede rahat edemiyorum diyor.Bazi şeyler sabırla zamanla oluyor

Beren canım sen yarın şakın arama
Geldiğinde sakin ol
Bence gelmeyecek
Onun da kafası karışık
İnat etmiş
Sosyal medya hesabı açarak sana gıcık verecek
Sen sakin ol
Tınma o deli olsun
Eşya almakta ayrılmak değil
Göz dağı verecek
Sen umursamaz olursan aklında soru işareti olur
O konuşmak ister
Tekrar barışırsanız zaten bu konu ona da sana da büyük ders olur

Aynen bizim de öyleydi evliliğimizin ilk haftaları hep gidelim falan derken çok şeyleri aştık.şimdi kalınca rahat edemiyorum diyor kalmak istemiyor. İşte yıllar geçiyor amaişte belki de birşeyleri yıpratıyor evliliğin bu tarafları. Evliliğini sürdürmek istiyorsan idare etmek şart

Canım eşinle iletişime geçmeyi denesen eğer gerçekten seviyorsan. Başbaşa kalabileceğiniz bir yerde görüşün. Bir yılda neler yaşadığını sen daha iyi bilirsin. Eşin iyi bir insansa anlaşmaya çalışın. Kadın isterse her şeyi halledebilir ortada kumar,aldatma,şiddet yoksa bence bir evlilik bitmemeli. Inan insan evlendikten sonra bir yere sığamıyor. Babamlara tatile geldim evde rahat edemiyorum kendi evin gibi olmuyor baba evi

Evet canım böyle yapacağım birkaç saat önce kuzenle yazışıyorduk sonra yazmayla uğraşmayım arayım konuşalım demiş birden aradı.Açtım 54 dk konuşmuşuz whatsap açık kalmış merak etmiştir iyi oldu

Ben aramam canım ben bayramdan beri idare ediyorum alttan alıyorum kapadı kendini bana hep bi surat asık.Ya düzelecek kendi kendine gelecek ya da çekip gidecek tercih onun.

Kızlar merhaba
Bugün 9 kalktı benim paşa
Bende hemen seri bir şekilde kolları sıvadım temizliğe
Halıları çırptım yerleri süpürdüm
Çamaşır suyu ve sirke ile her yeri sildim
Banyonun birini temizledim
Diğeri banyoyu yıkayıp salonda ütü yapacağım
Snr yemek planım var
Akşam eşim gelene kadar tüm işleri bitirip dışarı atmayı düşünüyorum kendimi
Bir dondurma veya çiğ köfte filan yeriz
Niyahetin de hafta sonu
Bizim ufaklığın Doğum günü ona hediye almam gerek
Kararsızım belki gram takarım
Anası alsın ne istiyorsa
Valla hayat çok pahalı herşeyin peşinden koşuyoruz
Market gitsek en kötü 150-200 den çıkıyoruz orta da bir şey yok

Et aldım akşama
Kavurma
Makarna
Mercimek çorbası
Salata
Mısır haşladım
Kek yapmış babaannem onu yeriz
Ben işlere devam

Merhaba
Bende daha önce sirke ve çamaşırsuyunu karıştırdım yerleri silmek için ama az daha zehirleniyordum çok ağır bir koku oluşmuştu dikkat edin sizde

Mutfakta ufak defek değişiklik demiştim canım. Tabi geçen yıl nisandan bu yana çok yazamadım okuyamadım kaçırmışım ☺ Hayırlı olsun güle güle kullan
sagolasin dolaplar falan degisti
kiler dolabi yaptirdim ayrica.
Baya bisileri aldi dolaplar

Canim iliskisi var yok bunu bilemeyiz net delil olmadan da iftiraya girer kul hakkina gireriz.

Ama tv de cevremizde vs duyuyoruz.
Sen esinle iyiykende yegenini yeğeninin arkadasini ve annesini arabaya almasi, yengesini isten almasi acikcasi bana tuhaf geliyordu bunu da sana belirtmistim ozamanda.
Yani eşinin isi varsa bu yenge hanimin taksi diye bisi var dolmus diye bisi var.
Alir cocugunu gider.
isim gucum yok kaynimi aricam gel al diye.
Sacma sapan seyler.
ya insan kullanmayi seviyor bu yenge ya da zaafını biliyor esinin.

Okadarina cesaret edemez ama cinnet hali tartisma sirasinda el falan kaldirabilir diye korkmustur annen.
Yani insan o an bisi gormuyor hakaret eder vurur falan.

Burada aslinda biri tercih etme cumlesi hos degilde esinin yasi sebebiylede olgunca karar vermesi lazimdi.
Yengem ve yegenim yerini bilmeli esimin yeri cok farkli demeliydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…