Aklınıza kötüyü getirmeyin.Kızlar hamileyim ilki düşük oldu dua edin nolur 2 aylıkken gidicem doktora hala gidince aynı hastaneye aglıyorum
sağlıkla gelsin insAllah.Kızlar hamileyim ilki düşük oldu dua edin nolur 2 aylıkken gidicem doktora hala gidince aynı hastaneye aglıyorum
Masallah ne guzel dertlesmissiniz sohbetler donmus.
Dun giremedim
Aksam dayim geldi
Gunduzde biraz kendi evimi biraz annemin evini toparladik.
Dedemle sohbet ettim.
Aksam dayim dedeme dediki hadi seni almaya geldim dedi.
Esimde cikti yanina hadi araba hazir dedi adamin morali bozuldu.
Gitmek istemiyor ben gelmiyorum diyor.
Bana diyoki sizde bisi soylesenize diyor.
Dedim dedem gelmiyo sizinle yollamiyorum
Hosuna gidiyor anneannemin cenesindense adam tatil yapiyor resmen.
Aksam esim forma alicam dedi adam ts takintili.
Ts saplantili.
230tl formaya verdi
Oglumada 50tl tshrt aldi.
Carrefoura gittik gezdik.
Bu sabahda kahvalti fasli sonra kek yaptim.
Dereotlu pogaca yaptim.
2 mak.camasir astim.
bulasik mak. bosaltip doldurdum.
Simdide dedemin yanina cikicam annem disari cikacakmis.
Sonra yemek yapmam lazim.
Evi supururum.
Esim aksam cikalim der belki islerimi yapim ben.
Sabah tesbihlerimi cektim.
Namaz kilip biraz surelerden okucam.
Kızlar hamileyim ilki düşük oldu dua edin nolur 2 aylıkken gidicem doktora hala gidince aynı hastaneye aglıyorum
Teşekkür ederim canımGözün aydın sağlıkla kavuş yavruna inşallah
Amin canım inş tek dileğim benimdesağlıkla gelsin insAllah.
Rabbim korusun
Çok kötüydü psikolojim öbüründen sonra bu sefer o kadar bağlanmıycam inş saglıcakla alırız eşim her testi gösterdiğimde şimdi napmamız gerekiyor diyor o da çok üzülmüştü bekleyelimde kesinleşince sevinelim diyor dün 8 aylıkken arkadaşımın brbeği öldü takdir rabbiminAklınıza kötüyü getirmeyin.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah
Yaramaz kız kac yasındaBen de bugün evde işlerimle uğraştım. Dün sabah bahçede kahvaltı yaptık arkadaşla öğle uykusu sonrası kızımı havuza götürmüştüm. Bayağı yoğun geçmişti. Hatta yorgun düşmüştüm. Bugün de kıymam vardı köfte yaptım buzluğa attım. Yufkaalmıştım kaç gündür yapacaktım onu sarsım buzluğa attım. Buzluğum dolu. Kemik suyu et suyu tavuk suyu balık poğaça börek vişne yer kalmıyor yavvv. Bugün de böyle bitti. Ama ev hiç toplsnmıyor ben topluyorum kızım dağıtıyorartık ev toplamayı hiç sevmez oldum.
Teşekkür ederim canım
Yaramaz kız kac yasında
Ne güzel yazmışsın normalde inançlı biriydim herseyi sorgular olmuştum vardır tabiki hayrı bizim göremediğimiz neler oluyor kızına rabnim saglık afiyet versin inşNe olursa olsun üzülme canım çocuk konusunda hayırlısı demek en iyiisi inan. Bunu kızım gelince daha iyi anladım. Eskiden olsun diye dua ettiğime şimdi iyiki olmamış çok şükür diyorum. Yoksa kızımla yollarımız nasıl kesişecekti.
Ah kıyamam 2 yas senderomuna gircek kolay gelsin annesi20 aylık
Ah kıyamam 2 yas senderomuna gircek kolay gelsin annesiAllah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?