Nazlı ya kız çocukları bizde de var mıydı acaba bu sendromlarGirdi bile sayılırağlamalar başladı
Evt yegen konuusnda öyleyim bendeBen düşündüklerimi açıkca söyleyeceğim lütfen yanlış anlama.öncelikle eşinde sende bildiğim kadarı ile 30 yaş üzerinde insanlarsınız.Erkekler bekar olduğu sürede ailesiyle yaşadığı hayatı kolay kolay terkedemiyorlar,heleki 30 yaş üstüne kadar bekarlarsa bu dahada zor oluyor.Eşinin yeğenine olan sevgisinde ben bi gariplik görmedim.Aslında ben şöyle düşünüyorum çocuğun olmadan yeğenin olmuşsa ona normal yeğen sevgisinden fazla sevgi duyuyor insan.Benimde çocuğum yok ve yeğenlerim var,2 tanesi elimde büyüdü ve bende onlara o şekilde sevgi besliyorum.Yeğenin varmı bilmiyorum ama heleki sürekli gördüğün bir yeğense bu daha bi düşkün oluyor insan, evladı gibi oluyor.Eğer yeğenden önce çocuk sahibi oluyorsa o insanlara bu sevgi garip gelebilir.Eltinle olan olayda muhtemelen bekarlıktan kalma alışkanlıkla alakalı ,alıp bırakma olayı.Evet eşininde eltininde artık evli olduğunuzu düşünüp ona göre davranması gerekirdi,ancak bazen insanlar bunun farkında olamayabilirEşine durumdan rahatsız olduğunu,bunun nedeninin zaman geçiremediğiniz olduğunu anlatmış olsaydın olayların bu kadar büyüyeceğini sanmıyorum.Zamanla yavaş yavaş oda alışacak ve herşey yoluna girecekti.Ancak annenin köyde olaya direk sert bi şekilde müdahale etmesi,ve eltinle eşinin arasında bi ilişki olduğu düşünceniz gerçekten çok kötü.Lütfen yanlış anlama insanoğlu şüphe tabiki duyabilir,ancak bu konular çok hassas konular,bu çok büyük bir itham.Eşinin madem öyle düşünüyorsun nasıl hala benlesin cümlesine hak veriyorum.Eğer cidden eşinle eltin arasında bir ilişki olduğunu düşünüyorsan 1 dk bile evli kalma,aralarında ilişki olsun veya olmasın bunu düşünmek bile yeterli bir sebep bence.Yeni evli olduğum eşim bana böyle bir ithamda bulunsa bende 30 küsur yıllık ailemi,10 küsur yıllık yenge ve yeğenimi tercih ederdim.Sadece sakin olup empati yaparsan ne demek istediğimi anlarsın.Sen hakkını ararken haksız duruma düşmüşsün resmen.Umarım herşeyin iyisi ve hayırlısı olur sizin için.Sakin olmak ve 3. kişilerin gazına gelmemek lazım.birde aileylede herşeyi,her olayı paylaşmamak lazım.Biz unutuyıruz ama onkar unutmuyor ve büyütüyorlar.
Yaa insAllahLelli 6-7 yıldır kk ya takılıyprum arasıra giremediğim çok oluyor ama şimdiye kadar takıldığım topiklerden en yoğun ve aktifliği süren bu topik inşallah hiç bitmez :)
KeyfSon durum hamak
Kızlar hamileyim ilki düşük oldu dua edin nolur 2 aylıkken gidicem doktora hala gidince aynı hastaneye aglıyorum
[/QUOTE
Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin cnm
Valla ana evi de olsa ilk günden evini özlüyor ınsan
evet ya insan alisiyor bi de evde gir dusa cik giyin rahat rahat.Valla ana evi de olsa ilk günden evini özlüyor ınsan
Kacıyırm bahceye
Allah kabul etsin şimdiden sizin bayağı tutmuş hisse mi azSelammm..
Saat 9 a kadar uyumusum bugun.
Namaz kahvalti derken caylari aldik esimle tv karsisina yayildik.
Oglan uyuyor daha.
Pazara cikmicam bugun.
Dunden biraz menemen var.
makarna yaparim
Annem tavuk haslamis aksam al birazini dedi.
Biraz tavuk tirtiklarim ondan.
1 salkim uzum, 2 seftali, 1 tabak kiraz falan derken annem sagolsun gunu gecistiriyorum.
Kiraci cikiyormus bugun yarin badana boya isi varmis.
Annem yemek falan verir ustaya.
Dedemi bana indiririm dedim olmadi.
Yanimda olur 2-3gun idare ederiz öyle.
Bayramda goturucez ama gitmek istemiyor napicaz bakalim.
Biz koye falan gidicez mecbur goturucez.
Bu sene kurbanda 2.200 tutmus.
Rabbim kabul eylesin insAllah.
6 kisi ama hayvan buyukmus sanirimAllah kabul etsin şimdiden sizin bayağı tutmuş hisse mi az
Bizim patronlar dogum yapınca giden iş arkadaşlarıyla gönderiyorlardı cnm belki öyle olur sanada ohh iznin hayırlı olsun dinlen bol bolGünaydın kızlaar
İyi pazarlar
İzinden bildiriyorm☺
Dün itibariyle cıktım dogum iznine sükür
400 tl gitti cıkar cıkmaz
200 nts+muayene
50 tl pijama (emzirme)
20 tl yemek
25 tl gratis
30 market
70 tl kk
Nakit 1700 falan var onu da karta yatırcm. Bu ayı cıkarıırım öyle
Sonrası Allah kerim
Kk da var limit
Haftda 1 e düsck kontroller ayda en az 2 kontrol olur doguma kadr
Dogum paarasını bekliyorm 4 gözle
Yarın kuaför ve saglıkocagı yapacagm
100 tl kuaförde gider
Ben izne cıktım ama patronlar benim altını gömdü
Hadi Allah kurtarsın dediler ayrıldm
Olan benim ceyrege oldu gecen hafta
Saglık olsun
Manzaram güzel
Paso ikram geliyor
Kız iyi daha ne isterim
Amin teşekkür ederim canım naptınız eşyalarını almaya geldi mi eşün
Amin teşekkür ederim canım naptınız eşyalarını almaya geldi mi eşün
Bence o da dediğinden pişman birbirinizle empati yaparak konuşabilseniz hersey çözülcek benceGelmedi cmm whatsap son görülmesini kapattı dün ben biraz girmedim acaba bana sinir oldu da mı yaptı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?