- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
Pazartesi ilk işim bankaya uğramak olucak. Ben ilçede olduğum için kayıt sildirmek için antalyaya gitmem gerekiyor. Onuda bu bir kaç hafta içinde yapsam iyi olacak o haldeBende arkadaşımdan duydum canım. Aradım açıköğretimi evet borcumu söyledi ama faizi göremiyorlarmış. Vakıf banktan öğrendim bugün 444 tl olmuş borcum. Bende tesadüf duydum böyle bir şey olduğunu
Ceyrek dugun icin sanirim.kızlar bugun baya harcadım
204 tl ceyrek
5tl agda
30 tl hastane+ilaç
3.5 yol
5tl sirke
247,5 harcamışım
400 lira attim ben bereketini artirsin rabbim ins daha fazla atabilirdim ama iste malum bu ay cok harcandiKizlar son gunlerde ben kumbaraya pek para atamadim.
Sizlerde yazmamissiniz atiyormusunuz.bu ay cok harcamali bir ay oldu.
Bereketli olsun ben biraz attim tam miktar bilmiyorum ama cok fazla atamadim.400 lira attim ben bereketini artirsin rabbim ins daha fazla atabilirdim ama iste malum bu ay cok harcandi
ben de atmadım da ayıracam atmak için ay sonunda atacam. çünkü harcamalar var. senin kumbaran nasıl küçük mü büyük mü? benim küçük sayılır yarım litre gibiKizlar son gunlerde ben kumbaraya pek para atamadim.
Sizlerde yazmamissiniz atiyormusunuz.bu ay cok harcamali bir ay oldu.
Benimki orta boylarda mavi ayiben de atmadım da ayıracam atmak için ay sonunda atacam. çünkü harcamalar var. senin kumbaran nasıl küçük mü büyük mü? benim küçük sayılır yarım litre gibi
Sağol canım. Sen de seviliyorsun. Senin gibi bir arkadasa sahip olmak gurur verici. Hep diyorum hep de diyeceğim. Örnek eş , örnek anne ve örnek bir insansin
5 litrelik pet şişeye geçecem. bekarsın napıyon bu paraları sen biriktirmicen de ben mi biriktirecem he söylee :)Benimki orta boylarda mavi ayi
Dolmak bilmedi bir turlu
bu ay herkes oyle oldu umudumuz birdahaki ay az cok hic farketmez yani. tsk ederim bu aradaBereketli olsun ben biraz attim tam miktar bilmiyorum ama cok fazla atamadim.
Sabah kahvaltı yumurta oluyo hepharika ya. protein ağırlıklı et ve yumurta mı? plates de süper. afarım:)
ayy bilmiyorum ama size abla diyesim var yasca kucugum sizden yasdan ziyade abla sicakligi var ben boyle hissediyorum yaniAyy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz
Kilo verdinmi kankcan.Sabah kahvaltı yumurta oluyo hep
Öğlen galeta akşam haşlana tavuk ya da yeşil mercimek yedim
Bende cok sevdimAyy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Evet seviliyormuş. Tr lelli ,Latiyya , İpekbocegi, Hawar, Sert sessiz , Sempatik kiz , Sinirliportakal , Mandalina, Amelia, mornergis , mavimli, black , Güldane, defnelisemih ve ismini şu an hatırlayamadıgım tüm arkadaşlar hepinizi seviyorum. Hepinizden birseyler öğrendim ve öğreniyorum. Hepiniz ayrı bir renk kattı varlığıyla...cansiniz hepiniz
Can'ım ablaaaam sen ne güzel bi insansınAyy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
Pampiş 54,5 ile başladım kapışmaya haberin olaKilo verdinmi kankcan.
ben de seni seviyorumm:) ve burdaki herkesi. insanın samimiyeti geçiyor sanırım bi şekilde.Ayy aslında ben hepinizi çok seviyorum. Görmeden sevilir mi bir insan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?