Küçük Düşün Büyük Olsun!

15 tatilde umre planım var inşallah, çoluk çocuk....... nedense söz konusu yurt dışı olunca, sıkılmadan tekrar tekrar gidebileceğim tek yer... :) okul olayı olunca, kışın seyahat edilebilecek tek dönem de maalesef, 15 tatil...

He ya benim seans tam esini cocugunu okula ise salmis
Su işlere baslamadan ecükk gidip de iki stres neyim atarim gurubuydu
bu arada kurabiyen harika görünüyordu, ellerine sağlık. etiketledim ama bildirimler çok olunca gözünden kaçtı sanırım. dedim ki, bir kaç kurabiyem var, dondurucuya attığım. bu da konabilir di mi? hani elimin altında hazır bulunsun diye?

Ben uzun yıllar evde spor yaptım. Aletim filan yoktu. Leslie, slim in 6 yaptım netten video indirip. Şimdi salona gidiyorum artık. Bayanlara özel yeri de var. Ben kafama göre takılıyorum.
Ben tek kelime edecek güç bulamıyorum kendimde. İnsanlar Nasıl dedikodu yapıyor anlamadım.

konuşurken nefes ayarlaması olmaz ki, hem motivasyon bozulur. onların amacı bence spor yapmak değil, vakit geçirmek

kızlar iyi akşamlar hepinizemutlu hafta sonları dilerim

Menüme tarhana çorbası ekledim. İçinde nohut olursa daha çok seviyoruz. Buzluğumda vardı. Çıkardım hemen.
Bu arada @bir yudum mutluluk ve @meyraa siz biryerde arkadaş filan mısınız. Gözümden kaçmadı.

Kurabiye koyuluyo buzluga fakat cikarildiginda nasil oluyo tadi,yumusakligi vs hic bilmiyorum cnm
Ben börek ,pogaca harici bu tarz pek birsey koymuyorum.
Kurabiye,kek,pasta dahi koyanlar var.
Denemek lazim
Yaptiginda bi kac tane koyarak denemelisin bence.

Biz meyraa ile burada tanıştık. Ortak yönlerimiz var ve kafa dengiyiz. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Çok seviyorum onu. Arkadaştan oteyiz.

ellerine sağlık canım, tarhana diyince benim aklıma kar, soğuk geliyor... güzel ev yapımıysa da ohhh misss... afiyet olsun... :)
bir yudum mutluluk, reelde de arkadaşlık yapabileceğim nadir insanlardan biri, sizler gibi... keşke yakın olsak da, bu sanal arkadaşlığı, manen olduğu gibi madden de reele taşıyabilsek...

kızlar kumbaralardan ne haber? tr_lelli 1. sayfaya baktım da senin yöntemin kocaman kumbarada (5 lt.lik pet şişe) para biriktirmekmiş. hala öyle mi? ben de öyle büyüteyim madem ya böylece hemen açılmaz.

Canım oğlun miyopsa öğretmeniyle konuş..onu arka sıraya vermesin..benim kızımda 1.sınıfta kulağında problem vardı orta kulak iltihabından dolayı hep önde oturdu..bu tür özel durumları olan öğreniclere ayrıcalık tanınması gerekiyor...öğretmeniyle çöz bence sen bu işi

bak ben bile gurur duydum senle :) bende yoğurdumu turşumu reçelimi konservelerimi kendim yaparım..insanın emeğiyle yaptığı şeyi yemesi kadar güzel bişey yok

Çok güzel evin fotosunu atma şansınız var mı hayalimdeki ev gibi:)) huzurla mutlulukla oturun ınş.

Bende arkadaşımdan duydum canım. Aradım açıköğretimi evet borcumu söyledi ama faizi göremiyorlarmış. Vakıf banktan öğrendim bugün 444 tl olmuş borcum. Bende tesadüf duydum böyle bir şey olduğunu

İnşallah canım. Nasipse o da olur. Gönüller bir olsun hepsi olur...

Cnm boylari zaten kisa diye sozde öne koymus ama nasil is anlamadim ben
Her gun bir arkaya gidiyolar böyle bisi varmi

Pazartesi toplanti var dile getiricem.
Ayrica dayanamdim sinifa ciktim.
Guzel bir dille siz arkadassiniz bir birinize yardimci olacaksiniz.
Anlasamiyorsunuz sinf ogrt. Konusup yerinizi degisim dedim cocuk yoo gerek yok dedi.
Ama soguk donuk bir cocuk.
Cantasini koyuyo sıkısiyorum ben diyo cocuk oglum icin(ne alakaysa)
İkiside cantasini siraya koyuyo yani
Cocuk minyon bisi benim oglum daha toplu.
Cantalarinizi siranin altina koyabilirsiniz dedim.

Cocugun annesi zit bi insansa ugrasirim sanirim.

Ben okulda gicik olurdum bu tiplere
Kendimi oglumun yerine koyarak o zamanlara gittim
Silgisini paylasmayan,yazisini gostermeyen, bir sayfa istesen vermeyen tipler vardi

Bir kasik suda bogasim gelirdi.
Artik cocuk degil bunlar bilerek yapiyolar bilincli.
Yani oglumu zor durumda birakmak onun hosuna gidiyo
Ergenlik cagindalar nerdeyse.

Hani cocuk onlar diyen bir veli bulursam karsimda cok pis bozucam.
Ozellikde toplantida dillendiricem.

iyi aksamlar kizlar cumleten vallahi mustakil evim olacaksa kesinlikle bu istanbuldan olmamali boyle koyluk bir yerde olmali sabah horoz seslerile uyanabilecegim mesela kurban bayraminda koyumuze gitmistik kv de tertemiz havasi bahcede kocaman salincak sonra domayes biber salatalik ekmis boyle bi tane kiler gibi bir yer var orada sobasi var kuzineli patates atmis icine ustunde cay mis gibi kokuyor insan huzur buluyir vallahi gece yildizlar nasil parliyor sonra boyle cesmeye elimi koyup kana kana suyumu ictim ayy neyleyim ben tatili otellerde falan gecurmeyi boyke mis gibi bi koyum varken rabbim insallah banada nasip eder oyle bi ev trafik yok kalabalik yok gurultu yok sabahin altisinda kalkiyoruz o kadar dibc o kada keyifli ki anlatamam koca 1 senede sadece 15 gun gidebiliyiruz inanin buda yeterli olmuyor 12 saat yol cekiyoruz bide ama olsun degiyor ya ama

rabbim herkesin gonlune gore versin insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…