amin canım sağolasın çok emek verdik. emek verince değer de biliniyor.Ouw cok guzelmis semtte nasil otantik nasil sevilesi.
Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.
bu arada kurabiyen harika görünüyordu, ellerine sağlık. etiketledim ama bildirimler çok olunca gözünden kaçtı sanırım. dedim ki, bir kaç kurabiyem var, dondurucuya attığım. bu da konabilir di mi? hani elimin altında hazır bulunsun diye?He ya benim seans tam esini cocugunu okula ise salmis
Su işlere baslamadan ecükk gidip de iki stres neyim atarim gurubuydu
konuşurken nefes ayarlaması olmaz ki, hem motivasyon bozulur. onların amacı bence spor yapmak değil, vakit geçirmekBen uzun yıllar evde spor yaptım. Aletim filan yoktu. Leslie, slim in 6 yaptım netten video indirip. Şimdi salona gidiyorum artık. Bayanlara özel yeri de var. Ben kafama göre takılıyorum.
Ben tek kelime edecek güç bulamıyorum kendimde. İnsanlar Nasıl dedikodu yapıyor anlamadım.
Bir donem annem spor salonuna gidiyordu kisa zmanda 5 kilo vermisti.
Sonra ayni salona halam da yazildi
Surekli anneme mudehale ediyordu spor hocasi halami bir uca annemi bir uca aliyordu
Sonra annem birakti verdigi kilolarini geri aldi
Kurabiye koyuluyo buzluga fakat cikarildiginda nasil oluyo tadi,yumusakligi vs hic bilmiyorum cnmbu arada kurabiyen harika görünüyordu, ellerine sağlık. etiketledim ama bildirimler çok olunca gözünden kaçtı sanırım. dedim ki, bir kaç kurabiyem var, dondurucuya attığım. bu da konabilir di mi? hani elimin altında hazır bulunsun diye?
Aynen traji komiklerdihalanın yazılması iyi olmamış
Biz meyraa ile burada tanıştık. Ortak yönlerimiz var ve kafa dengiyiz. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Çok seviyorum onu. Arkadaştan oteyiz.Menüme tarhana çorbası ekledim. İçinde nohut olursa daha çok seviyoruz. Buzluğumda vardı. Çıkardım hemen.
Bu arada @bir yudum mutluluk ve @meyraa siz biryerde arkadaş filan mısınız. Gözümden kaçmadı.
Menüme tarhana çorbası ekledim. İçinde nohut olursa daha çok seviyoruz. Buzluğumda vardı. Çıkardım hemen.
Bu arada @bir yudum mutluluk ve @meyraa siz biryerde arkadaş filan mısınız. Gözümden kaçmadı.
Canım oğlun miyopsa öğretmeniyle konuş..onu arka sıraya vermesin..benim kızımda 1.sınıfta kulağında problem vardı orta kulak iltihabından dolayı hep önde oturdu..bu tür özel durumları olan öğreniclere ayrıcalık tanınması gerekiyor...öğretmeniyle çöz bence sen bu işiKizlar benim oglum tek cocuk ama hic bencil degildir.
Hep paylasimci bir cocuk oldu.
Okul basladi dertler de basladi bizle.
Oglum sakin birazda icine kapanik.
Ogrtm. Yerlerini degisti sevdigi arkadasindan ayrildi.
Yanindakiylede anlasamiyo.
Ogrtmenle konusmam icap ediyo.
Oglum miyop gozluk kullaniyo
Ogretmende oturtmada soyle bir dizayn yapmis.
Her gun bir sira arkaya gidiyolar.
En arkada olunca tahtaya cok hakim olamiyo boyuda uzun degil yanindaki arkadasindan bakip yazmak istemis cocuk gostermemis.
Cok icerlemis aglamakli oldu
Lutfen ben onunla oturmak istemiyorum bencil o dedi.
Bu cocuklar neden boyle.
Bunu nerden ogreniyolar yani.
Benim uyarmam yakisik almaz sanirim ama uyaricam.
Cunku uyarilmasi gerek.
Paylasmalisiniz siz denmesi gerek.
Ailesi ogretmediyse ögrenecek.
Pazarteside toplantida dile getiricem.
Ahh cocuklar buyuyo dertleri buyuyo.
bak ben bile gurur duydum senle :) bende yoğurdumu turşumu reçelimi konservelerimi kendim yaparım..insanın emeğiyle yaptığı şeyi yemesi kadar güzel bişey yokEve erken geldim ki büyük oğluma yemek hazırlayayim. Eskiden olsa Pizzacı , pideci vs ne varsa bir telefonla kapımizda olurdu. Eve gelir gelmez buzluktan bezelye ve kıyma çıkardım bezelye yemeği yaptım. Yanına da bulgur pilavı yaptım. Baktım zeytinyağı evden, salca kendimden , domates sosu kendimden, biber yine yazin hazirlayip koymus oldugum buzluktan. İçine kattığım kuru nane bile muvekklimden kurutulup getirilmişti. Sofrayi kurarken yine yoğurdu kendim yapmışım tursumu kendim yapmışım. Ayy pek hoşuma gitti gurur duydum. Bunları yapmasam hepsi parayla alınacaktı. Oysa ki ben bugun hiç para harcamadim
kadıköyde canım bahçesi küçük ama erik ve ceviz ağaçlarımız var kedilerimiz var, ortancalar, açelyalar da var:) bizimki tarihi bir ev cumbalı 100 yıllık ateş tuğlalı içinde ahşap merdiveni vardizilerdeki gibi.
Çok güzel evin fotosunu atma şansınız var mı hayalimdeki ev gibi:)) huzurla mutlulukla oturun ınş.kadıköyde canım bahçesi küçük ama erik ve ceviz ağaçlarımız var kedilerimiz var, ortancalar, açelyalar da var:) bizimki tarihi bir ev cumbalı 100 yıllık ateş tuğlalı içinde ahşap merdiveni vardizilerdeki gibi.
Bende arkadaşımdan duydum canım. Aradım açıköğretimi evet borcumu söyledi ama faizi göremiyorlarmış. Vakıf banktan öğrendim bugün 444 tl olmuş borcum. Bende tesadüf duydum böyle bir şey olduğunuAaa benimde var o şekilde duruyor senelerdir. Hatta bende bu sene öğrendim.Hala öğrenci görünüyormuuşum ama kayıt yenileme vs yaptırmadım. Kimse borç falanda demedi. Sen nerden duydun cnm onutembel_karinca
ay çok isterdim ama ifşa olurum diye korkarım malesefÇok güzel evin fotosunu atma şansınız var mı hayalimdeki ev gibi:)) huzurla mutlulukla oturun ınş.
İnşallah canım. Nasipse o da olur. Gönüller bir olsun hepsi olur...ellerine sağlık canım, tarhana diyince benim aklıma kar, soğuk geliyor... güzel ev yapımıysa da ohhh misss... afiyet olsun... :)
bir yudum mutluluk, reelde de arkadaşlık yapabileceğim nadir insanlardan biri, sizler gibi... keşke yakın olsak da, bu sanal arkadaşlığı, manen olduğu gibi madden de reele taşıyabilsek...
Cnm boylari zaten kisa diye sozde öne koymus ama nasil is anlamadim benCanım oğlun miyopsa öğretmeniyle konuş..onu arka sıraya vermesin..benim kızımda 1.sınıfta kulağında problem vardı orta kulak iltihabından dolayı hep önde oturdu..bu tür özel durumları olan öğreniclere ayrıcalık tanınması gerekiyor...öğretmeniyle çöz bence sen bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?