- 21 Mart 2018
- 1.881
- 6.747
- 158
Allah kabul etsin canım.Bende istiyorum esmalar.getcekten güzel konulardan bahsediyosun kendim için bugün plan yaptım yarım kalan hatimimi tamamlıyvam ilk önce cuma gecelerimi daha iyi gecirmeye çalışcam oruçlarımı artık bebişin gidişatına göre seneye tutarım. Bugün tahlil verdim akşama e-nabıza bakıyorumçıkmayacagını bile bile neyse yarın öğleye ne kaldı.arkadaiların bebeklerine bişeyler almıştık.yarın birinin doğum günü çiçekli nir elbise sarı ayakkabı aldım kirazlı kapanış yerleri var dönüp dönüp bakıyorum eşim sen en sonunda bizim olsun diycen gibi bakıyosun diyor bir çeyrek alıp bir hediyeyide öyle yolluycam ekimdede 1 çeyrek gerek artık çok yakınlar hariç götürmüyorum eskiden herkese takıyodum döndü dönmedi artık maddide zorluyor gerek yok diyorum hala kiradayız bizde
Bak beren turta ve kahvesi ne güzel şeyler yazdı lelli kızlar bırak ailesini dengesini filan eğer koçan için bi nebe seviyosan git dikil karşısına konuş aileler neler yapıyor neler gördüm onlara kalsa çoktan bosanmistim düğün günü çıkardım herşeyi ben çok kez bıraktım çıktı geldi işyerine disarda beni beklemiş sarıldı yalvardı ağladı herşeyi bırak elti kaynana gormrzden gel hafta sonu yine gittik kv kadın habire laf sokma derdinde tinlamiyorum artık kocamida eskisi gibi değil farkında anliyo zamanla anliycak bak boşanma sevindirmek şunları sonradan çok pişman olma başkalarını mutlu etme artık iplemiyorum bir kere bile aramazkv beni çocuklar hasta olur kocani arar ise goturuyo sanki umrumdmi hayır evime bakıyorum mecburi zamanda ararim hiç umrumda deil kimse eşime kocaman bak zamanla herşey oturuyor inamko bazen hiçbir yere göremiyorum annem ablam yakın başımı dinliyorum kimseyi dinleniyorum dediğini yapmıyorum mantıken yatiyoda yoksa çoktan bosandiydim
Bu arada her evde kavga oluyor illaki benim yan dairemdeki kadın kocasıyla her gün kavga ediyor 50 yaşlarında sabaha 2.30 kadar gece 12 kavga saati esimde yoruldu bunlar uyudu diyo ulen bi yatın garı diyo
Polise ne diyecek acaba.Canım adama dedim sen gelmezsen bak ben size gelirim konuşmaya dedim.Gelme polis çağırırım dedi daha ne gidip konuşacağım böyle bir adamla.
Canım falcılar genel seyler söylüyor eşinle diyelimki barıştınız elti meselesini kaparabilecek misin?eşin daha ayrıntıcıdır ilgilidir kaynından o yönlerini begeniyordur,takdir ediyordur.bence eşin artık kafasında bitirmiş elti konusunda çok kırılmıştır belki kimseye diyemem ama bu adamdan hayır gelmez ne sorunlar oluyor ne kavgalar ediliyor evi ayırmıyoruz konuşmasakta aynı çatı altındayız bence en büyük problem sorunundan çekip gitmesiKızlar ben bugün falcıya gittimkadın herşeyi biliyormuş bi deneyim dedim kahve +fal 40₺ verdim kadın ayrı olduğumuzu bildi ailele yüzünden dedi Eltin dedi eşini çok beğeniyor kahve tam geleceği görmez de bir ara ayrıntılı fala gel dedi yükseleceksin yönetici pozisyonunu çıkmış dedi.Sen disiplinli hırslı herşey düzgün olsun isteyen birisin eşin özgürlüğüne düşkün evliliğe uyum sağlayamamış dedi.Eşinin şehir dışı planı varmıydı dedi cidden vardı müdür olsam da başka şehre gidelim gelir misin diyordu bana kadın bildi.Birlik görüyorum ama sonunu göremiyorum dedi bir araya gelecekmişiz .Ben nasıl farketmedim eltimin eşimi beğendiğini herkes de görmüş de ben anlamamışım kendime çok kızıyorum.
Canım falcılar genel seyler söylüyor eşinle diyelimki barıştınız elti meselesini kaparabilecek misin?eşin daha ayrıntıcıdır ilgilidir kaynından o yönlerini begeniyordur,takdir ediyordur.bence eşin artık kafasında bitirmiş elti konusunda çok kırılmıştır belki kimseye diyemem ama bu adamdan hayır gelmez ne sorunlar oluyor ne kavgalar ediliyor evi ayırmıyoruz konuşmasakta aynı çatı altındayız bence en büyük problem sorunundan çekip gitmesi
Ay kuzum bende özlüyorum inan seniSeni gorunce cok sevdigim bir arkadasimla ayri semtlerde oturuyorumusuzda sık görusemiyomusuz gibi oluyor
Hayir olsun insAllah
Allah kabul etsin canım.
Dediğim gibitr_lelli den öğrendim Allah lelliden bin kere razı olsun.
Dua kitabından çektim.Böyle 6 sayfa daha var.
Kızlar isterseniz lellininde izniyle her sabah atabilirim topiğe.
Her sabah dememin sebebi birden atınca sayfada çok yer kaplar o yüzden :)
Yanlarında sayıları yazıyor ama ben ne kadar okuyabilirsem o kadar okuyorum.
Eki Görüntüle 2294066
İyi olur bunu hemen indirdim telefonuma canım diğerlerinide atarsan çok mutlu olurum çok faydalı bilgiler lellim çok saol sende iyiki tanıdım sizleri
Bende katiliyorum barisma oldugunda o eş yine elti kisisiyle gorusecek, peslerinde kosacak, o yegeni gidip alacak, sevecek bunlarin kaldirilmasi güç.Canım falcılar genel seyler söylüyor eşinle diyelimki barıştınız elti meselesini kaparabilecek misin?eşin daha ayrıntıcıdır ilgilidir kaynından o yönlerini begeniyordur,takdir ediyordur.bence eşin artık kafasında bitirmiş elti konusunda çok kırılmıştır belki kimseye diyemem ama bu adamdan hayır gelmez ne sorunlar oluyor ne kavgalar ediliyor evi ayırmıyoruz konuşmasakta aynı çatı altındayız bence en büyük problem sorunundan çekip gitmesi
Gecer gider insAllahAy kuzum bende özlüyorum inan seni
Yakın olsakda şöyle çay çekirdek iki dertleşebilsek
Amin ya hayır olsun hepimiz için
Dolunaymıdır
Hayatın cilvesimidir
Baya sallandık son zamanlarda
Etrafımda bi çok insanda böyle
Rabbim sana uğratmasın balım
cok gecmis olsunIyi akşamlar kızlar çok yoruldum.Iki hafta önce oğlumun ayağına çay dökülmüştü malesef. Ben de annemlere gittim şehir dışına. Bugün geçmiş olsuna kaynanam,üç görümden ve bir eltim geldi. Kahve yaptım ikindi vakti de çiğ köfte yoğurdu görümcem
.Neyse hepsi bir arada cıktı. Bulasıga yardim ettiler neyse ki
insAllah isteyen herkese nasip olsun.Cnm bende başlamak istiyorum nasıl öğrendim vidolarlami hep başlayın diyorum mutlaka bisey oluyor
Ben esmalarimi falan bilerek yaziyorum.
Cunku ozelden bana yaziyorlar neler cektigimi namazlari soruyorlar.
Birileri faydalaniyor bu sayede.
Bu da hosuma gidiyor birileriyle guzel seyler paylasabilmek beni mutlu ediyor.
Herkee nasiplensin belki o an cok ihtiyaci vardir o esmaya, o duaya bilemeyiz.
Bende insAllah daimi olur diye dua ediyorum.
Cunku nefse zor gelebiliyor zaman zaman.
Mesela abdest almak zor geliyor diye namazi birakanlar oluyor.
Ki ben de üsenmekden, abdest yenilemekden falan birakiyordum.
Ama simdi bakiyorum misal disaridan geldim ezan gecmek uzere yani o vakit hemen farzini kiliyorum sadece.
Yatsi bazen nefsime agir geliyor bakiyorum uykum var farzini ve vitir namazini kiliyorum.
Boyle böyle kilmaya baslayabilirsin.
Ben abdest almayi adet edindim.
Elimi yikicam mesela abdestimide yeniliyorum.
Farzlariylada baslayabilirsin.
Ben ögleni kilamasam mesela zaten kacirdim vakti hep kaciriyorum falan diye birakmiyorum artik.
O vakti kaza ederiz Rabbim kolaylik vermis.
Devamlilik önemli olan.
Bir de ben videolarda izlemistim namazla ilgili.
Onlarda etkilemisti beni.
ölunce ilk namazdan sorgulanacagimiz..
Bi de hep kilmak istiyordum useniyordum.
Her ezan okundugunda icim sıkıliyordu huzursuzdum kilmadigimda.
Falcılar biraz insanın azından laf alıp ona göre hikaye yazıyorlar.Fala inanma bence boşver öyle şeyleri.Ama ilişki danışmanlığıda olan bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.Şu an sana en doğru şekilde yardımcı olabilecek,doğru ve objektif yorumda bulanabilecek biri uzmandır.Başkalarının dedikleriyle hareket etmemeni tavsiye ederim.Eşin döner veya dönmez,barışırsınız yada boşanırsınız bilemem ama her şartda bir psikolag ile görüşmeniz sizin için iyi olur.Zaman kaybetmeden gidin bence,inanın çok rahatlayacaksınız.Birde çok fazla insanla paylaşmayın, inanın öyle insanlar varki kendi yaşadıklarının acısını başka insanların hayatından çıkarıyorlar.Bu süreçte mümkün olduğunca sakin olup,çok gaza gelmeden,aceleci olmadan hareket edin.Kimsenin dediğini düşünmeden oturun,bir kağıt kalem alıp içinizden geçenleri yazın.Evliliğiniz hakkındaki düşünceleriniz,neden böyle oldu,ama 3. Şahıslardan bağımsız bir şekilde.O zaman önünüze daha net bir yol haritası çıkacaktır.Hani konu elti yada anne değilde sadece eşiniz olsun.Bilmiyorum anlatabildimmi ama :)Kızlar ben bugün falcıya gittimkadın herşeyi biliyormuş bi deneyim dedim kahve +fal 40₺ verdim kadın ayrı olduğumuzu bildi ailele yüzünden dedi Eltin dedi eşini çok beğeniyor kahve tam geleceği görmez de bir ara ayrıntılı fala gel dedi yükseleceksin yönetici pozisyonunu çıkmış dedi.Sen disiplinli hırslı herşey düzgün olsun isteyen birisin eşin özgürlüğüne düşkün evliliğe uyum sağlayamamış dedi.Eşinin şehir dışı planı varmıydı dedi cidden vardı müdür olsam da başka şehre gidelim gelir misin diyordu bana kadın bildi.Birlik görüyorum ama sonunu göremiyorum dedi bir araya gelecekmişiz .Ben nasıl farketmedim eltimin eşimi beğendiğini herkes de görmüş de ben anlamamışım kendime çok kızıyorum.
yaaa Allah hepimizden razı olsun insAllah.tr_lelli senin burdan aldığın dualardan sırtın yere gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?