Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah kabul etsin canım.
Dediğim gibi tr_lelli den öğrendim Allah lelliden bin kere razı olsun.
Dua kitabından çektim.Böyle 6 sayfa daha var.
Kızlar isterseniz lellininde izniyle her sabah atabilirim topiğe.
Her sabah dememin sebebi birden atınca sayfada çok yer kaplar o yüzden :)
Yanlarında sayıları yazıyor ama ben ne kadar okuyabilirsem o kadar okuyorum.

Canım adama dedim sen gelmezsen bak ben size gelirim konuşmaya dedim.Gelme polis çağırırım dedi daha ne gidip konuşacağım böyle bir adamla.

Kızlar ben bugün falcıya gittimkadın herşeyi biliyormuş bi deneyim dedim kahve +fal 40₺ verdim kadın ayrı olduğumuzu bildi ailele yüzünden dedi Eltin dedi eşini çok beğeniyor kahve tam geleceği görmez de bir ara ayrıntılı fala gel dedi yükseleceksin yönetici pozisyonunu çıkmış dedi.Sen disiplinli hırslı herşey düzgün olsun isteyen birisin eşin özgürlüğüne düşkün evliliğe uyum sağlayamamış dedi.Eşinin şehir dışı planı varmıydı dedi cidden vardı müdür olsam da başka şehre gidelim gelir misin diyordu bana kadın bildi.Birlik görüyorum ama sonunu göremiyorum dedi bir araya gelecekmişiz .Ben nasıl farketmedim eltimin eşimi beğendiğini herkes de görmüş de ben anlamamışım kendime çok kızıyorum.

Canım falcılar genel seyler söylüyor eşinle diyelimki barıştınız elti meselesini kaparabilecek misin?eşin daha ayrıntıcıdır ilgilidir kaynından o yönlerini begeniyordur,takdir ediyordur.bence eşin artık kafasında bitirmiş elti konusunda çok kırılmıştır belki kimseye diyemem ama bu adamdan hayır gelmez ne sorunlar oluyor ne kavgalar ediliyor evi ayırmıyoruz konuşmasakta aynı çatı altındayız bence en büyük problem sorunundan çekip gitmesi

Canım ben gelme dedim başta mesaj attım Pazartesi anlaşmalı boşanalım dedim eşyalarını da alırsın sonra dedim.İlk ben böyle deyince gelmedi yani

Seni gorunce cok sevdigim bir arkadasimla ayri semtlerde oturuyorumusuzda sık görusemiyomusuz gibi oluyor
Hayir olsun insAllah
Ay kuzum bende özlüyorum inan seni
Yakın olsakda şöyle çay çekirdek iki dertleşebilsek
Amin ya hayır olsun hepimiz için
Dolunaymıdır
Hayatın cilvesimidir
Baya sallandık son zamanlarda
Etrafımda bi çok insanda böyle
Rabbim sana uğratmasın balım

Bende katiliyorum barisma oldugunda o eş yine elti kisisiyle gorusecek, peslerinde kosacak, o yegeni gidip alacak, sevecek bunlarin kaldirilmasi güç.

Gecer gider insAllah
Sınav hepsi sabredelim, isyan etmeyelim ki daha güzel günler olarak dönsün bize.
yokuşun ardındaki düzlük gibi

cok gecmis olsun
Cnm bende başlamak istiyorum nasıl öğrendim vidolarlami hep başlayın diyorum mutlaka bisey oluyor
insAllah isteyen herkese nasip olsun.
Rabbim yolundan onu anmakdan ayırmasin bizi.
Zeyhann Allah hepimizden razı olsun insAllah

O huzursuzluk bende de oluyor

Falcılar biraz insanın azından laf alıp ona göre hikaye yazıyorlar.Fala inanma bence boşver öyle şeyleri.Ama ilişki danışmanlığıda olan bir psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.Şu an sana en doğru şekilde yardımcı olabilecek,doğru ve objektif yorumda bulanabilecek biri uzmandır.Başkalarının dedikleriyle hareket etmemeni tavsiye ederim.Eşin döner veya dönmez,barışırsınız yada boşanırsınız bilemem ama her şartda bir psikolag ile görüşmeniz sizin için iyi olur.Zaman kaybetmeden gidin bence,inanın çok rahatlayacaksınız.Birde çok fazla insanla paylaşmayın, inanın öyle insanlar varki kendi yaşadıklarının acısını başka insanların hayatından çıkarıyorlar.Bu süreçte mümkün olduğunca sakin olup,çok gaza gelmeden,aceleci olmadan hareket edin.Kimsenin dediğini düşünmeden oturun,bir kağıt kalem alıp içinizden geçenleri yazın.Evliliğiniz hakkındaki düşünceleriniz,neden böyle oldu,ama 3. Şahıslardan bağımsız bir şekilde.O zaman önünüze daha net bir yol haritası çıkacaktır.Hani konu elti yada anne değilde sadece eşiniz olsun.Bilmiyorum anlatabildimmi ama :)

Son düzenleme:
Selam..
Oglana kahvalti verdim anneme ciktim.
Usta calisiyor boya falan yapiyor kiraci cikmisti
Annem yemek, cay falan veriyor
Malum dedemde var.
Kek cirptim hemen ona.
Yemek icin köfte yaptim.
mutfagini toparladim
Yetisemiyorum kendi evim duruyor öylece.
Yemegim yok, ev daginik neyse sağlık olsunda yapilir .

Slm kızlarr
Tatilin daha 2.günü ben evde sıkıldım
Yok anacım bana göre değil yatmak.
Allahtan yigenler var da yatırmıyorlsr
Anne evi de olsa insan kendi düzenini arıyor
Bide 3 kadın bi evde carsı karısıyor
Harcamam yok bi sabah 25 tl bakkalda harcdm
Kıza oyuncak seftali faln aldım
7.5 tl seftali
Yarın sabah incem 2 gün evimdeyim kısmettse

Bugün çok okuyup yazamadım günüm havuzda geçti gibi.. sonra da dönüşte markete gittim. Domates salatalık patates maydanoz soğan şeftali aldım. 12 tl tuttu. Yahu şu domatesin fiyatı hiç düşmek bilmiyor çok da sevdiğim şey. Yaz kış. Kızım da seviyor çeri domatesi alıyordum 13 tl olmuş normal domates yediriyorum. Yarın da bankaya gideceğim eminönüne. Orada da para harcamadan duramam kesin evin kredisini 22 aya düşürtmeye karar verdik bitsin kurtulalım. Eşime sürpriz yapacaktım ama neyse söyledim sevinsin diye konuştum 22 aya şu kadarmış dedim. Süper dedi. bu kadar zamanda çok dikkat etmeniz lazım. Olmazsa yine kenara az az birşryler atmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…