Küçük Düşün Büyük Olsun!

Güle güle kullan canım. Biz de birkaç ay önce yenilemek zorunda kalmıştık ve bizi bayağı kastı ama yeni olmasına sevindim çünkü bıkmıştım iyi değildi diğer makinam. Tabi deterjan da çok önemliymiş. Parlatıcı tuz kullanmadan ışıl ışıl bardaklarım. Diğer makinada çay bardaklarımı habire çamaşır suyuna koyuyordum.

Öyle yapmaya çalışıyorum cnm
Bugün biraz ders çalıştım artık yapabileceğim bişey yok.Hayırlısı bakalım tatili de düşünüyorum

Ah o 30 yaş geldik 40 yaşına bacaklarım çok ağrıyor doktora gittim bir sürü şey çıkardı bir de o hareketleri yapabilsem

Artık uyuyabilirim galiba
Erbaslara yemek ver
meyve ver
dondurma ver
Sonra anneme ciktim 2 tepsi sulukoftelik yaptik buzluga koymaya.
Dedosla sohbet edip kahve ictik.
saat 23.30gibi dedosu yikadik.
Ayaklarinda mantar var ilac kullaniyor ve topuklari okadar kalinlasip sertlesmiski hep bakimsizlik iste.
Elime eldiven taktım kremledim ayaklarini falan.
Sonra eldivenimi cikardim ellerinide uzatiyor kremlim diye.
Yaa yerimm senin canini dedim.
Ellerini kremledim derken kollarinada surdurdu en son kafasindaki yarik kaynadi ama yeri belli daha orayada antibiyotikli krem surdum.
Dedosun 10bin bakimi yapildi
Yarin tirnaklarini kesicim.
yine kremlicem yumusar sanirim.
Yarin biraz sütlu tatli yapim yeriz dedosla.

Esimlede biraz balkon sefasi yaptik.
Oyh yatinca yoruldugumu anladim.

Hayırlı Cumalar.
Bugün 100 salavat cekelim insAllah.

Kıyamet günü bana insanların en yakını, bana en çok salâvat okuyandır."

Kim bana bir kere salât ederse; Allah Teala ona on salât eder, on günahını siler, on kat derecesini artırır.”

“Kıyamet gününde bana halkın en yakın olanları ve şefaatime hak kazananları, bana en çok salâvat getirenleridir.”

“Dua eden kimse Peygamber (asv.)’a salât etmedikçe duası perdelenir, dergâh-ı icabete vasıl olmaz.”

TŞK EDERİM
Bugün servis geldi
ilk günden su ışığı yanınca çağırdık
kablosu iterken katlanmış
sorun yokmuş

An itibarı ile klima karsisi bir ofis masasinda pc basi keyf(ya da iş) aksam olunca hazir yemege eve gitme gibi bir lux cekti canim.
Ya da anam niye beni erkek dogurmadi da diyebilirim kisaca.
Bugun resmen eriyorum.

5kilo daha domates koydum.
annemin disarida isi vardi dedemle durdum 2 saat yemek verdim cay yaptim ona
namaz kildim.
Sonra eve indim patatesli patlicanli yemek yaptim.
Makarna haslaniyor.
erik kaynattim.
pudingli pasta yaptim.
Bulasik mak. doldurdum.
Evi supurunce biter benim is bende biterim.

Domatesi buzlugami koyuyorum tadı değişiyor diyorlar

Gunes kremi sparisi verdim 80tl.
bu sefer kremimi degistirdim bakalim nasil bu krem.
Yorumlarda epey övulmustu.
Kendi gunes kremimi uzun suredir ayni marka olarak kullandim cildim alisti eskisi gibi korumuyor.
Gunes hassasiyetim var cildim lekeleniyor.
Yaz kis gunes koruyucu kullaniyorum alistim artik.
Nemlendirici niyetine gibi.
Bayramdan sonra epey lazim olacak bana.
10lirada domatese verdim.

Selamlar bu sene bende sağlam kışlık yapıyorum Allah izin verirse 6 kavanoz kuru basım bağ yaprağı koydum, 6 kilo bezelye,5 kilo visne koydum ,2 kilo visneden 3 kavanoz reçel yaptım,30 kavanoz domates konservesi yaptım
10 kilo barbunya alacagim,5 kilo da bamya alacağım ama bamyanin kilosu da 25 TL idi pazarda en azından iki kilo alabilirsem iyi olacak 4 kere yemek olur bana birde turşu yaparım herhalde peynirin falanda köyden getireceğim salamura kış sebzesi alamadık geçen yıl ıspanak 8 TL idi pırasa da öyle biz kışın kalabalık oluyoruz 1 er kilo da bize yetmiyor en iyisi dondurucuya stok yapmak
Birde dolmalık biber koyacağım oda güzel oluyor

tr_lelli ben domatesi çiğden kavonoza koyup kavanozu kaynatıyoruz 1 saat .mis gibi oluyor bildigin yaz domatesi gibi oluyor o ekşi tadı olmuyor

Selam kızlar

Dün balkonda halı yıkadık maalesef:)
Annem halı yıkamaya vermiyordu
Komşunun halılarını mahvetmişler bizimkide mahvolur iyi yıkamazlar diyordu:)

Sabah bir kalktık kollarımızı kaldıramıyoruz yorgunluktan
Seneye vallahi uğraşamam yıkamaya vericem dedi
Altın bulmuş gibi sevindim tabi

Yüzüme çay ağacı yağı sabunu iyi geliyor ondan almam lazım netten
Hatta stok yapmayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…