Bu sene bende kişiliği çok yapıyorum derin dondurucu aldım her kış aralıkta benim yiyecekler bitiyordu buseneSelamlar bu sene bende sağlam kışlık yapıyorum Allah izin verirse 6 kavanoz kuru basım bağ yaprağı koydum, 6 kilo bezelye,5 kilo visne koydum ,2 kilo visneden 3 kavanoz reçel yaptım,30 kavanoz domates konservesi yaptım
10 kilo barbunya alacagim,5 kilo da bamya alacağım ama bamyanin kilosu da 25 TL idi pazarda en azından iki kilo alabilirsem iyi olacak 4 kere yemek olur bana birde turşu yaparım herhalde peynirin falanda köyden getireceğim salamura kış sebzesi alamadık geçen yıl ıspanak 8 TL idi pırasa da öyle biz kışın kalabalık oluyoruz 1 er kilo da bize yetmiyor en iyisi dondurucuya stok yapmak
Birde dolmalık biber koyacağım oda güzel oluyor
tr_lelli ben domatesi çiğden kavonoza koyup kavanozu kaynatıyoruz 1 saat .mis gibi oluyor bildigin yaz domatesi gibi oluyor o ekşi tadı olmuyor
Kızlar beni de dürtün ya
Bezelye
Tazefasulye ve visne dısında bisey yapmadm daha kıslık
Domates yapsam bari bi gaza gelip
Vala acız bu kıs
panten iyi. kullanan için 17 19 arası markette hep burda eltim diyodu gecen simdi yazdım. yoksa onun alayim onada ben elidor yada elseve kullaniyorum en son yine a 101 indirimden kapmistimKızlar
Fiyatlar uygun mu değil mi bilmiyorum:)
10 lira ve üzeri alışverişede 1lt yudum zeytinyağı 20 liraymış.
Eki Görüntüle 2295009
Bende elidor yada elseve kullanıyorum.panten iyi. kullanan için 17 19 arası markette hep burda eltim diyodu gecen simdi yazdım. yoksa onun alayim onada ben elidor yada elseve kullaniyorum en son yine a 101 indirimden kapmistim
Finish uygun benceKızlar
Fiyatlar uygun mu değil mi bilmiyorum:)
10 lira ve üzeri alışverişede 1lt yudum zeytinyağı 20 liraymış.
Eki Görüntüle 2295009
Iyi tatiller canim olanları unutup keyfini çıkar tatilinin boşalt kafanı toparlanirsin insallah müdürün ne guzel sınavdada izin ayarlamış sanada iyi olurKızlar selam izne çıktım 5 gün verdi müdürüm.Bayram sonu gel dediiyi personel olmak da iyi değil izin yapamıyorum.Müdürm ben boşanıyorum dedim moralim bozuk tatile ihtiyacım var dedim sıkılırsın 12 gün yeter diyor bayramla haftasonu ile 12 oluyor ya sınava çalışırken sana 2 hafta izin vericem dedi iyi tamam dedim.yeter 5 gün zaten moralim bozuk çok bile sınav zamanı alırım sonra izin ders çalışırım
Iyi tatiller canim olanları unutup keyfini çıkar tatilinin boşalt kafanı toparlanirsin insallah müdürün ne guzel sınavdada izin ayarlamış sanada iyi olur
Afiyetle yemek nasip olsum canim ne güzel oluyo öyle arada erzak kiz kardeşim geldi geçen 2 aydir sivi yag kuru ta kim pek almamış erkek kardeşim e ramazanda erzak gelmişti bide ramazanda girmeden ben bi alışveriş yapmıştım abla ddi bi kahvaltilik bi pazar yetiyordu ddi maaş aldığında bimden kuru ta kim yag un şeker çay deterjan derken 450 harcamisiz ddi ki yani çok markali deil aldiklari gecen senelerde 200 250 alış veriş arabası doluyordu diyor kızda babam rahmetli olali 6 sene olcak kiz kardesim bi idare biliyo o yapar hesap kitap diyorki babam 5 çocugu nasil büyutmüşErzaklar gelmis bizimkinin fabrikadan
5 lt yag gördğm arabada
Azaltmıslar diyo,poset hafifti diyo
Anama veririm yagı zeytinyagıyla takas ederim
Nerde ne uygunsa artık millet öyle alışveriş yapıyor herşey çok pahalı kızlara iki günde 100tl uçtu paranın değeri puff olmuşKızlar salı günü Hepsiburada ve trendyol da süpermarket indirimleri var.
Genelde de kargo ücretsiz ya da 50 TL alışverişe kargo ucretsiz.
Geçen hafta Pantene şampuanı Hepsiburada dan 10,50 TL ye aldım, seyahat boyu da hediye göndermişler.
Yaza kadar idare etmek şeyler al indirimdeyse buralardan gorumce aliyom ben çok iyi oluyordu geçen lleli persil dddi aldımErzaklar gelmis bizimkinin fabrikadan
5 lt yag gördğm arabada
Azaltmıslar diyo,poset hafifti diyo
Anama veririm yagı zeytinyagıyla takas ederim
Ben de 2 seferdir bim alıyorm valla.Yaza kadar idare etmek şeyler al indirimdeyse buralardan gorumce aliyom ben çok iyi oluyordu geçen lleli persil dddi aldım
42 çıkmış geri 34 du aldığında
Bulaşık tabletin az alınacak indirim olursa haber edin finish pek pahalı bimnden alıyorum güç yetmiyobvalla
Valla onu bende düsünüyormAfiyetle yemek nasip olsum canim ne güzel oluyo öyle arada erzak kiz kardeşim geldi geçen 2 aydir sivi yag kuru ta kim pek almamış erkek kardeşim e ramazanda erzak gelmişti bide ramazanda girmeden ben bi alışveriş yapmıştım abla ddi bi kahvaltilik bi pazar yetiyordu ddi maaş aldığında bimden kuru ta kim yag un şeker çay deterjan derken 450 harcamisiz ddi ki yani çok markali deil aldiklari gecen senelerde 200 250 alış veriş arabası doluyordu diyor kızda babam rahmetli olali 6 sene olcak kiz kardesim bi idare biliyo o yapar hesap kitap diyorki babam 5 çocugu nasil büyutmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?